Nyitva: H-P: 6:00-22:30, SZ-V:8:00-20:00
Nyitva: H-P: 6:00-22:30, SZ-V:8:00-20:00

Kinek ajánlott a SMART Program?

 

Akik személyi edző nélkül, elérhető áron szeretnének személyre szabott edzést végezni.

Kevés idejük van, ezért gyors és hatékony edzésre vágynak.

Gyakorlatlanok a fitness termi gépek használatával, ezért biztonságosan szeretnének edzeni.

Szeretnék nyomon követni a fejlődésüket.

Most kezdenek el mozogni vagy évekkel ezelőtt mozogtak utoljára.

 

A Milon köredzéssel lehetővé válik a gyors és hatékony mozgás, mindössze 36 perc alatt!

A Smart programmal egy személyre szabott és teljes körű edzés programot kapsz, ezzel segítünk neked elindulni az új élet felé.

Voltál már úgy, hogy céltalanul bolyongtál a fitness teremben és próbáltad ellesni a helyes mozgást másoktól? Hogy teljesen tanácstalanul ott álltál a gép előtt, és fogalmad sem volt arról, hogy vajon jól csinálod-e? A Smart programmal ez nem fordulhat elő!

MIT TARTALMAZ A SMART PROGRAM?

 1. MILON GÉPEK HASZNÁLATA

Két Milon kör biztosítja neked a hatékony fejlődést. Az első Milon kör egy erő-és állóképességnövelő köredzés, a második pedig egy prémium erőfejlesztő kör.

HATÉKONY ÉS SZÓRAKOZTATÓ!

Az úgynevezett „milon inga” segít a mozgásban, ezzel sokkal hatékonyabb és tartósabb edzést biztosít, illetve a motivációt is folyamatosan fenntartja.

TELJES TESTEDZÉS 36 PERC ALATT!

A Milon köredzés egyik hatalmas előnye az, hogy 36 perc alatt letudhatod a napi edzésedet. Így tehát körülbelül zuhanyozással, bemelegítéssel és nyújtással együtt körülbelül 1 óra alatt végeztél az edzéseddel és máris tettél az egészségedért. Bizonyára felmerül benned a kérdés, hogy miért pont 36 perc az edzési idő és miért olyan hatékony? Nos, ez azért van mert a Milon köredzés excentrikus (az aktív izom nyúlik) és koncentrikus (az aktív izom rövidül) mozgástartományban dolgozik, így sokkal hatékonyabb, mint egy átlagos fitness gép. A teljes testedzéshez 2 kört ajánlott megtenni, így jön ki összesen a 36 perc.

EGYSZERŰEN HASZNÁLHATÓ

Neked nem kell foglalkoznod azzal, hogy minden edzés előtt beállítsd a gépeket! Csupán annyi a dolgot, hogy a kezdő gép képernyőjéhez érintsd a Milon karórádat és már indulhat is az edzés! Az órán tárolt adataidnak köszönhetően a gép rögtön a te testi adottságaidnak megfelelően áll be és már indulhat is az edzés.

NEM TUDSZ HIBÁZNI

Az első alkalom során a Milon edzőink elkészítik neked a személyre szabott Milon karórádat. Ez az óra fogja tárolni a személyes beállításaidat, mint például a testmagasságodat, a végtagjaid hosszát és a kitűzött célodat is. Elektronikus vezérlés alapján milliméter pontossággal beállítható a mozgástartományod. Ez miért jó? Azért, mert így elkerülheted a szabálytalan mozgást vagy a helytelen gyakorlatok kivitelezését, ami akár komoly sérülésig is vezethetne. Tehát a Milon köredzés rendkívül biztonságos!

ERŐSÍTÉS ÉS ÁLLÓKÉPESSÉGNÖVELÉS EGYSZERRE

A Milon kör összesen 12 gépből áll. Ez a hatékony edzés érdekében úgy oszlik meg, hogy 6 erősítő gép és 6 állóképesség fejlesztő gép helyezkedik el benne. Mindegyik gépen megadott ideig történik az edzés (erőfejlesztő gépeken 1 perc az edzési idő, míg az állóképességfejlesztő gépeken 4 perc az edzési idő). Minden edzési szakaszt egy 30 másodperces pihenőfázis követ, amely alatt a sorban következő gépre szükséges átérni.

A MILON EDZÉS TESTI ELŐNYEI

 • Ízületi stresszcsökkentés
 • Hát – és ízületfájdalom csökkentése
 • Ízületi betegségek megelőzése, mint csontritkulás, gyulladás és egyéb ízületi rendellenességek
 • Testtartás és állóképesség növelés; a mindennapi fizikai kihívások egyszerűbbé válnak
 • Összességében nagyobb fizikai erőnlét fiatalok és idősek számára
 • Megnövekedett anyagcsere
 • Megnövekedett izomképződés

Kattints ide és tudj meg többet a Milon köredzésről.

 1. A CARDIO RÉSZ HASZNÁLATA

A Smart programmal nyugodtan tudod használni a Cardio részen található eszközöket akár bemelegítés céljából, vagy a Milon köredzést követően a bordásfalnál nyújtásokat végezhetsz.

 

A Smart Programot két bérlettípussal tudod igénybe venni:

 • Smart bérletek
 • Kombinált + wellness bérletek

 

Megnézem az árlistát
Érdekel a SMART Program

A Milon köredzéshez szükséges a Milon karóra megvásárlása, amelynek egyszeri díja: 10.000 Ft, amely vissza nem térítendő összeg. A Milon karóra a vendégünk saját tulajdona, amelyet így haza is vihet.

További programjaink:

Springday_Milon (4)

Start Program

Sirazsir_springday.hu (2)

Sír a Zsír Program

Springday Health Club - életkép

All Inclusive 55+

Springday Health Club- Baba Mama Program (2)

Baba Mama Program

Springday Health Club - Inbody (2)

InBody felmérés