Nyitva: H-P: 6:00-22:30, SZ-V:8:00-20:00
Nyitva: H-P: 6:00-22:30, SZ-V:8:00-20:00
2018
Már
21

Selfness irányba is nyit a Springday

Szerző: dankugy 0

Számos szolgáltatásunkon túl, nagy hangsúlyt fektetünk a teljes kikapcsolódásra és feltöltődésre.

 

Éppen ezért nem csak egy wellness élményt kínálunk, hanem egy magas színvonalú selfness élményt. A selfness jelentősen túl mutat a szokásos wellness-en, hiszen a testen túl, a lélekkel és szellemmel is foglalkozik.

 

TEST – LÉLEK – SZELLEM TÖKÉLETES ÖSSZHANGJA

 

Szolgáltatásainknál tökéletes összhangra törekszünk. A test, a lélek és a szellem egyensúlyának megteremtésére.

 

Márciustól minden masszázs belépőnk tartalmazza a wellness használatot. Ezzel is elősegítve a teljes testi és lelki feltöltődést!

 

A hagyományos masszázsfajtáinkat bővítettük olyan masszázsokkal, amelyek hozzájárulnak az egyensúly fenntartásához.

LÉLEKMASSZÁZS

 

A Lélekmasszázs, holisztikusan hat rád. Az önmagadhoz való megérkezés. A masszázs hatására oldódnak a blokkok. Cél: az energetikai egyensúly elérése.

 

A ringató és vibráló mozgáson keresztül az egész test gyengéd rezgésbe jön, ami a fejtetőtől a lábujjakig hat. Néhány pillanat múlva kellemes, mély ellazulást élsz át. Ennek az ellazulásnak a hatására az energiarendszerben elkezdenek oldódni az áramlást akadályozó blokkok.

 

A kezelést végzi: Katona Ildikó, gyógymasszőr

 

HANGTÁL MASSZÁZS

 

Tenni magadért, megérteni, szeretni és elfogadni önmagadat. Törődni lelkeddel, testeddel, szellemeddel, mert így leszel egységben, harmóniában önmagaddal.  – Ez a Hangtál masszázs.

 

Lényege a helyes önértékelés, a reális önismeret és a saját értékeink ismérve. Ennek birtokában, képesek leszünk másokat is elfogadni, megérteni. Ha ez mind megszületett, akkor már egy stabil, belső erőforrás született meg, amire építeni tudunk, és mozgósítani tudjuk energiáinkat, erősségeinket, stressz kezelési technikáinkat.

 

Hangtálakkal és gonggal dolgozik, Kiss Melinda Hangterapeuta egyéni és csoportos formában, meditáció keretében. Megnyugtat, kikapcsol, segít a rohanó világból kilépni, feltöltődni. Segít az útkeresésben, az önmegismerésben, a fejlődésben, vagy egyszerűen csak a feltöltődésben.

 

A kezelést végzi: Kis Melinda, hangterapeuta

 

INDIAI FEJMASSZÁZS

 

Az egészség megőrzésére irányuló száraz fejmasszázs, mely az ajurvéda orvoslás alapjaira épül.

 

Champi, hosszú múltra tekint vissza Indiában. Shiatsu, a hagyományos masszázs és akupresszúra elemeit alkalmazza: a felső hát, a vállak, a karok, a nyak, a fej, és az arc ellazítására.

 

Ez a kezelés ülve ruhában történik, a hát felső részének, a vállak a felkarok és a nyak masszázsával kezdődik, így a fáradtság szinte elolvad. Ezt követi egy fejbőr masszázs, ami egy integrált technika sorozat része. És zárja egy nyugtató és finom arcmasszázs. Dolgozhatunk olajok nélkül is, vagy természetes olajokkal. Azért népszerű ez a masszázstechnika, mert egyedülálló stresszűző, az összes fejen található marma pontra fókuszál, amiket stimulálva, teljes relaxált állapotba hozható a vendég.

 

A kezelést végzi: Katona Ildikó, gyógymasszőr

 

 

Masszázstípusainkról bővebb információt ITT olvashatsz.