Nyitva: H-P: 6:00-22:30, SZ-V:8:00-20:00
Nyitva: H-P: 6:00-22:30, SZ-V:8:00-20:00
2018
ápr
11

Családbarát hely címet kapott a Springday!

Szerző: dankugy 0

Az egyik legnagyobb problémát az jelenti a friss szülők életében, hogy hova tegye gyermekét a kikapcsolódás/edzés idején. A Springday Health Club megteremtette az ideális lehetőséget a teljes kikapcsolódáshoz és a hatékony edzéshez.

2018. ÁPRILISÁBAN A SPRINGDAY HEALTH CLUB MEGKAPTA A „CSALÁDBARÁT HELY” CÍMET.

Tekintve a klub szolgáltatását (egészség és fitness klub), igencsak ritkaságnak számít ez a cím.

Lássuk, hogy mitől is különleges ez a hely:

  • Rögtön szembeötlő az a hatalmas tér, amelyet a Játszóház foglal el a klubon belül. A kialakítás maximálisan a gyermekek igényeinek megfelelő: külön mosdóval rendelkezik, pelenkázó résszel, rengeteg készségfejlesztő játék van, egyéni és csoportos játékok, babák, plüss állatok, kocsik… minden amit a gyermek csak el tud képzelni. A Játszóházban rendkívül kedves, gyerek-centrikus óvónénik dolgoznak, akik mindent megtesznek a gyerekek kedvéért.

  • A Játszóház célja az, hogy miközben a klubban a szülők kikapcsolódnak, sportolnak, a gyermekük is jól érezze magát és biztonságban legyen. Így a gyermekekkel érkező édesanyák és édesapák nyugodtan foglalkozhatnak a testük és lelkük ápolásával, egyéni és csoportos órákon vehetnek részt.
    Sőt! Ebbe a gyönyörű Játszóházba nem csak a Springday Health Club-ba érkező edzeni és kikapcsolódni vágyó szülők hozhatják a gyermeküket, hanem a környéken dolgozó vagy élő szülők is hozhatják csemetéjüket. Ez különösen jól jön a nyári időszakban. A Játszóházba sok szeretettel várják az 1-12 éves korú gyermekeket. A Játszóházról bővebb információ ITT érhető el.

  • Külön Baba-Mama Programmal rendelkezik a klub, ami egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Ez a program a fogantatástól kezdve, egészen a gyermek 4 éves koráig elkíséri az édesanyát. A rendszeres mozgás, sportolás és edzés mindig fontos a szervezet egészséges működése szempontjából. A klub olyan óratípusokat hozott létre, amelynél a gyermek és az anyuka együtt edzenek. (A gyermek 1 éves koráig). Nincs is annál jobb érzés, mint amikor az anyuka biztonságban tudhatja a gyermekét az edzés idején is. Ha pedig a gyermek elmúlt 1 éves, akkor irány a már említett Játszóház. Számos órák közül választhat az anyuka, amivel biztonságosan, a maximális kényelem mellett újra formába lendülhet. Mindezt úgy, hogy nem kell azon aggódnia, vajon hova tegye gyermekét az edzés idejére. A gyermek elhelyezése mellett ennek a programnak hatalmas előnye a közösség. Az anyukák fantasztikus közösséget alkotva motiválják és segítik egymást. Megosztják egymással tapasztalataikat, új élményeiket, így az otthonról kimozdulni vágyó anyukáknak is kiváló lehetőség. A program részleteiről ITT olvashatsz.

 

  • Fontos megemlíteni, hogy hatalmas, tágas terekkel rendelkezik a Springday Health Club, ami egy édesanya szempontjából kritikus pont, hiszen a babakocsival nem könnyű a mozgás. A klubban való mozgást lift segíti, amibe nagyszerűen belefér egy babakocsi és az anyuka. A Baba-Mama órára felvihető a babakocsi is, így ha a gyermek bármikor elálmosodna, nyugodt szívvel használható a babakocsi is. Az öltözőt is ellátták baba pelenkázóval, így a kis csöppségek tisztába rakása sem okoz problémát.

 

  • Tömegközlekedés szempontjából nagyon könnyen megközelíthető a klub (IV. Árpád út 47-49.), az M3-as metró vonalán helyezkedik el, Újpest Központtól 3 perc sétára. Ha valaki autóval érkezik, neki sem kell aggódnia a parkolásért, hiszen a Baba-Mama Program tartalmazza a mélygarázsban való parkolást is (4 óra díjtalan).

 

  • A terhesség időszaka alatt, rengeteg változáson megy keresztül a kismama. Ilyenkor még inkább szüksége van a lazításra és a feltöltődésre. A Springday Health Club – ban megtalálható a Kismama masszázs is, amellyel oldható a stressz, csökkenthető a gerincre eső terhelés és a lábakra nehezedő terhelés is. A masszázsról bővebben ITT olvashatsz.

Az itt dolgozók nagyon gyermekszeretők és készségesek. A Springday Health Club komplex programmal várja a szülőket, legyen szó akár sportolásról vagy egy kis kikapcsolódásról a wellness részlegen.