Blog
2018
okt
08

Vendég visszajelzés

Másfél évvel ezelőtt célunknak tűztük ki, hogy minden vendégünknek, klubtagunknak megadjuk azt a személyes figyelmet és támogatást, amely hosszú távon is motiválni tudja egy egészségesebb életvitel fenntartásában. A Springday csapat minden tagja azért dolgozik, hogy ezt egyre tökéletesebben meg is tudjuk adni.

Ma reggel az egyik vendégünk Laci, meglepetéssel várt minket, összegezve az elmúlt 1 évet, amit nálunk töltött.

MOZGÁS, TÁPLÁLKOZÁS, EMBERI KAPCSOLATOK, ALVÁS

Szerintem ez a négy dolog, mely alapvetően meghatározza az ember egészségét.

A Springday Health Club profi módon biztosítja a feltételeket nekem a Mozgáshoz, annak szakszerűségét garantálják az olyan – emberileg is- nagyszerű trénerek, mint a Szabina, a Zsuzsa és az Ákos.

A világelső Herbalife Táplálkozási programban, mely nem fogyókúra hóbortokról, ételcsoportok gyors lecseréléséről szól, megtaláltam azt az optimális Táplálkozási módot, mely hatékonyan fenntartható módon segítette és segíti megváltoztatni az életminőségemet.

Az életmód-változtatással párhuzamosan az Emberi kapcsolataim is kiszélesedtek. Kiváló emberekkel ismerkedhettem meg a Springday Health Clubban, mely példamutató emberi közösséggé kezd formálódni.

Hasonló kiváló, az egészséges életmódot megszállottan képviselő, hirdető, cselekvő barátokra leltem a Herbalife közösségben, akikkel tanácsadóként segítjük az azt igénylő embereket, akár súlycsökkentés, akár egészségesebb közérzet elérésében.

Az Alvásom nyugodt, kiegyensúlyozott lett, mely nagymértékben elősegíti az egészséges életmóddal kapcsolatban kitűzött céljaim elérését.

Köszönöm ezt az 1 évet!

 

Eltelt egy év eredménye:

Testsúly: – 10 kg

Zsírtömeg: 21,9 kg – 18,7 kg

Testtömeg index: 26,9 kg/m2-25,9 kg/m2

Testzsír: 24,5%-21,8%

Nagyon büszkék vagyunk Lacira és további nagyon sok sikert kívánunk neki!

Címkék ehhez a bejegyzéshez