Nyitva: H-P: 6:00-22:30, SZ-V:8:00-20:00
Nyitva: H-P: 6:00-22:30, SZ-V:8:00-20:00
2018
okt
10

Szolárium csőcsere!

Szerző: Danku Gyula 0

Megújult szolárium részlegünkkel várjuk vendégeinket. A mai napon új szolárium csövek gondoskodnak a kívánt hatás eléréséről.

Álló szoláriumban a Coffee Love Gold szolárium csövek mélybarnítást és azonnali látványos eredménnyel az egyik legszebb bőrszínt adják.

A fekvő szoláriumban a Sexy Cacao szolárium csövek 100%-os kakaóbarna bársonyos színt és tartós mélybarnítással lopják be magukat a szívünkbe.

Szolárium áraink:

1 zseton (3 perc): 300 Ft

Bérlet – 10 zseton: 2.700 Ft

Bérlet – 20 zseton: 4.800 Ft

A zsetonokat a recepciós pultnál tudod igényelni.

Annak érdekében, hogy egészséges módon tudjunk szoláriumozni, érdemes betartani az alábbi barnulási tanácsokat.

Mielőtt elkezdenénk szoláriumozni, nem árt, ha végig gondoljuk, milyen a bőrünk, milyen bőrtípusba tartozunk. A bőrtípusunk egy öröklött tényező, megváltoztatni nem tudjuk. Ez a genetika tulajdonságunk meghatározza, hogy hogyan reagál a bőrünk az UV-fényre (napra és a szoláriumra egyaránt) és mennyire képes lebarnulni. Már elegendő lehet, ha végig gondoljuk, hogy nyáron nyaraláskor mennyire tudunk lebarnulni, le szoktunk-e égni a napon.

Fontos, hogy első alkalommal mindig rövid időre feküdjünk be a szoláriumba, majd fokozatosan, ahogy barnul a bőr, kis egységenként (2-4 perc) emeljük a szoláriumozás időtartamát. Ennek az az oka, hogy minél barnább a bőr, annál több UV fény kell ahhoz, hogy tovább barnuljon. A fokozatosság elvét betartva elérhetjük, hogy a bőrünk sose égjen le. Abban az esetben, ha egy ideje már nem napoztunk vagy szoláriumoztunk vagy más okból elvesztettük bőrünk barnaságát (vírus infekciók után, lázas állapotok után, bőrradírozás után, ha leégtünk), a szoláriumozási időt ismét le kell csökkenteni, pont úgy, mintha most kezdenénk elölről és alkalmanként fokozatosan ismét emelni, olyan ütemben, ahogy a bőrünk egyre barnább lesz.

Védőszemüveg használata!

Napozás és szoláriumozás után pótolni kell a folyadékot!

Szoláriumozás után fontos a folyadékpótlásra is gondolni, a szoláriumban lévő meleg miatti folyadékvesztés és a bőrünk jobb kondíciója miatt is. Akinek alacsony a vérnyomása, az fokozottan figyeljen erre oda. Ők válasszák inkább a fekvő szoláriumot.

Ne viselj sminket, ékszereket szoláriumozáskor!

A szoláriumozás utáni készítményeket a két szoláriumozás között kell használni reggel és/vagy este, a hagyományos testápoló helyett. Az bennük található antioxidáns hatóanyagok (Aloe Vera, tea kivonatok, A-vitamin, C-vitamin, uborka-kivonat, stb.) segítenek a szabadgyökök megkötésében és ápolják a bőrt.

Ha egy szoláriumozó normál testápolót használ a mindennapos bőrápolásra, akkor fontos arra odafigyelnie, hogy szoláriumozás előtt kerülje az UV-szűrős termékek használatát, különben sose fog lebarnulni.

A bőrradír (Peeling) kezelés után közvetlenül nem ajánlott szoláriumozni, mivel a bőrünk elhalt szarurétegét távolítottuk el általa, felfedve így olyan bőrterületeket, melyek ez idáig még nem voltak közvetlen kitéve az UV-fénynek, így a bőrünk ilyenkor hajlamosabb a leégésre.

Mindegyik szoláriumcső megfelel az EU szabványnak.

 

 

A bejegyzés címkéi