Blog
2018
nov
26

Speciális és tradicionális masszázsok ajándékba!

Ajándékozz Springday élményt Magyarország legnagyobb egészség és fitness klubjába!

Az ünnepi időszakban sokan vagyunk, akik tanácstalanul állunk, hogy mivel is lepjük meg szeretteinket. Az unalmas tárgyi ajándékok ideje rég lejárt! Illatos gyertya és kötött sál helyett személyre szabott élményt ajánlunk!

Válassz Springday ajándékötleteink közül és lepd meg szerettedet Springday élménnyel!

Speciális és tradicionális masszázsok már 3800 Ft-tól!

VÁLASSZ AJÁNDÉKBA EGY MASSZÁZSTÍPUST, AMELYET MOST EXKLUZÍV AJÁNDÉKUTALVÁNY FORMÁJÁBAN IS ÁTVEHETSZ!

A masszázs segítségével  megélhetjük a test és gondolatok nyugalmát, a teljes kikapcsolódás és feltöltődés érzését. Szánj magadra néhány nyugodt, boldog percet! A masszázzsal betegségeket előzhetünk meg, és az egészségünket őrizhetjük meg. Általa javítjuk a teljesítőképességünket, szépségünket.

Igényesen berendezett masszázs szobában, képzett masszőr csapatunk várja vendégeinket.

Számos szolgáltatásunkon túl, nagy hangsúlyt fektetünk a teljes kikapcsolódásra és feltöltődésre.

Éppen ezért nem csak egy wellness élményt kínálunk, hanem egy magas színvonalú selfness élményt. A selfness jelentősen túl mutat a szokásos wellness-en, hiszen a testen túl, a lélekkel és szellemmel is foglalkozik.

VÁLASSZ TRADICIONÁLIS ÉS SPECIÁLIS MASSZÁZSTÍPUSAINK  KÖZÜL ÉS TALÁLD MEG A TÖKÉLETES,  SZEMÉLYRE SZABOTT ÉLMÉNYT SZERETTEDNEK!

Lávaköves masszázs

A lávaköves masszázs során a kézzel történő masszírozás helyett vulkáni eredetű sima felületű, lapos köveket használunk. Speciális olajjal kenjük be a testet, majd vízben felmelegített különböző méretű  kövekkel masszírozunk, stimuláljuk az izmokat. Jótékony hatása fizikális és egyúttal mentális is. Ajánljuk a mindennapi rohanásban megfáradt szervezet regenerálására, vérkeringés javítására, izomlazításra. ÁRA: 50 perc | 6.700 Ft. Az ár tartalmazza a wellness részleg használatát és 4 óra díjtalan parkolási lehetőséget a mélygarázsban.

Borkrém masszázs

Számos kutatási eredmény bizonyította, hogy a szőlő és a bor (leginkább a vörös) a bennük lévő vegyületek, antioxidáns hatású polifenolok révén fontos szerepet játszanak az egészség megőrzésében. A kezelés hatása a borkrém hatóanyag-tartalmától függően nyugtató ugyanakkor serkentő. ÁRA: 25 perc | 4100 Ft, 50 perc | 7500 Ft. Az ár tartalmazza a wellness részleg használatát és 4 óra díjtalan parkolási lehetőséget a mélygarázsban.

Relaxációs masszázs

Gyengéd, lassú mozdulatokkal végzett, kikapcsolódást elősegítő, akupresszúrás pontokat stimuláló masszázskombináció az egész vagy a fél testre kiterjedően. Kiváló stresszoldó hatásának köszönhetően javítja szervezetünk állóképességét. ÁRA: 25 perc |3800 Ft; 50 perc | 6700 Ft. Az ár tartalmazza a wellness részleg használatát és 4 óra díjtalan parkolási lehetőséget a mélygarázsban.

Vitalizáló masszázs

A masszázs során a test kezelt felületére megfelelően alkalmazott mechanikus inger hat. A válaszreakció következtében javul a vérkeringés, az ízületek mozgása felszabadul, a nyirokrendszer működése fokozódik, melynek következtében a salakanyagok eltávoznak, a test relaxált állapotba kerül, csökken a stressz és az immunrendszer működése javul. ÁRA: 25 perc | 3800 Ft, 50 perc |6700 Ft. Az ár tartalmazza a wellness részleg használatát és 4 óra díjtalan parkolási lehetőséget a mélygarázsban.

Sportmasszázs

Speciális ütő –és nyújtó mozdulatokkal érik el, hogy az izmok a lehető legjobb kondícióba kerüljenek és a sérülés lehetősége minimálisra csökkenjen. Különösen ajánlott sporttevékenységek végzését megelőzően illetve követően, hogy fellazítsuk az izomzatot és felélénkítsük az izmok vérellátását. ÁRA: 25 perc | 3800 Ft; 50 perc | 6700 Ft. Az ár tartalmazza a wellness részleg használatát és 4 óra díjtalan parkolási lehetőséget a mélygarázsban.

Indiai fejmasszázs (Champi)

Az egészség megőrzésére irányuló száraz fejmasszázs, mely az ajurvéda orvoslás alapjaira épül.

Champi, hosszú múltra tekint vissza Indiában. Shiatsu, a hagyományos masszázs és,  akupresszúra elemeit alkalmazza: a felső hát, a vállak, a karok, a nyak, a fej, és az arc ellazítására.

Ez a kezelés ülve ruhában történik, a hát felső részének, a vállak a felkarok és a nyak masszázsával kezdődik, így a fáradtság szinte elolvad. Ezt követi egy fejbőr masszázs, ami egy integrált technika sorozat része. És zárja egy nyugtató és finom arcmasszázs. Dolgozhatunk olajok nélkül is, vagy természetes olajokkal. Azért népszerű ez a masszázstechnika, mert egyedülálló stresszűző, az összes fejen található marma pontra fókuszál, amiket stimulálva, teljes relaxált állapotba hozható a vendég. ÁRA:  25 perc | 3800 Ft, 50 perc | 6700 Ft. Az ár tartalmazza a wellness részleg használatát és 4 óra díjtalan parkolási lehetőséget a mélygarázsban.

Hangtál masszázs

Hangtálakkal és gonggal dolgozik a hangterapeutánk, egyéni és csoportos formában, meditáció keretében. Megnyugtat, kikapcsol, segít a rohanó világból kilépni, feltöltődni. Segít az útkeresésben, az önmegismerésben, a fejlődésben, vagy egyszerűen csak a feltöltődésben. ÁRA: 50 perc | 8700 Ft. Az ár tartalmazza a wellness részleg használatát és 4 óra díjtalan parkolási lehetőséget a mélygarázsban.

SPRINGDAY AJÁNLÁSA PÁROKNAK!

PÁROS MASSZÁZS

Sport, relax vagy vitalizáló masszázs. Ára: 50 perc | 13.900 Ft. Az ajánlat 2 fő esetén érvényes. Az ár tartalmazza a wellness részleg használatát és 4 óra díjtalan parkolási lehetőséget a mélygarázsban.

Speciális páros masszázs. Csokoládés, aromaolajos vagy borkrémes. Ára: 50 perc | 15.900 Ft. Az ajánlat 2 fő esetén érvényes. Az ár tartalmazza a wellness részleg használatát és 4 óra díjtalan parkolási lehetőséget a mélygarázsban.

SPA KEZELÉSEK

Borkrém Spa

A boros pezsgőfürdő puhává teszi a bőrt, és előkészíti a tápanyagok felvételére. A vörösbor, és a szőlőmag kivonat antiallergén krémmel elegyítve kiváló bőrápoló, rugalmassá teszi a sejteket, felszívódva a bőrön keresztül elősegíti az érfalak regenerálódását. A kezelés 50 perces masszázst és 30 perces pezsgőfürdőzést majd 10 perces ellazulást tartalmaz. Az ajánlat 2 fő esetén érvényes. ÁRA: 90 perc | 27.900 Ft. Az ár tartalmazza a wellness részleg használatát és 4 óra díjtalan parkolási lehetőséget a mélygarázsban.

Csokoládés Spa

A kényeztető, páros csokoládés masszázs során valódi csokoládét elegyítünk a krémmel amelyet, lazító mozdulatokkal képzett masszőrök viszik fel a bőrre az 50 perces masszázs során. Ezt követően illóolajos fürdőzés veszi kezdetét hangulatos környezetben, melyhez pezsgőt és csokoládé golyókat kínálunk. A kezelés 50 perces masszázst és 30 perces pezsgőfürdőzést majd 10 perces ellazulást tartalmaz. Az ajánlat 2 fő esetén érvényes. ÁRA: 90 perc | 27.900 Ft. Az ár tartalmazza a wellness részleg használatát és 4 óra díjtalan parkolási lehetőséget a mélygarázsban.

LEPD MEG SZERETTEDET SPRINGDAY ÉLMÉNNYEL!

A VÁLASZTOTT SZOLGÁLTATÁST A HELYSZÍNEN TUDOD MEGVÁSÁROLNI, AMELYHEZ MOST EXKLUZÍV AJÁNDÉKUTALVÁNYT ADUNK!

Springday Health Club – 1042 Budapest Árpád út 47-49.

Kérdésed van? Keresd ügyfélkapcsolati munkatársunkat a sales@springday.hu e-mail címen.

A karácsonyi ajándékutalványt az ügyfélkapcsolati irodában tudod igényelni.

 

Facebook: www.facebook.com/SpringdayHealthClub

Instagram: www.instagram.com/SpringdayHealthClub