Blog
2018
nov
27

Ajándékozz Springday élményt!

Ajándékozz Springday élményt Magyarország legnagyobb egészség és fitness klubjába!

Az ünnepi időszakban sokan vagyunk, akik tanácstalanul állunk, hogy mivel is lepjük meg szeretteinket. Az unalmas tárgyi ajándékok ideje rég lejárt! Illatos gyertya és kötött sál helyett személyre szabott élményt ajánlunk!

Válassz Springday ajándékötleteink közül és lepd meg szerettedet Springday élménnyel!

Világszínvonalú wellness részleg Újpest szívében!

Köszöntünk varázslatos wellness részlegünkön, ahol igazi nyugalomsziget vár.

PEZSGŐFÜRDŐ | TENGERKÉK ÚSZÓMEDENCE | SZAUNÁK SORA | SPECIÁLIS SZAUNA FELÖNTÉSEK | SÓKABIN | TENGERI KLÍMA KABIN | MASSZÁZS | LPG KEZELÉS

WELLNESS BELÉPŐ MÁR 3500 FT-TÓL! 

A wellness belépő ára tartalmazza a 4 óra díjtalan parkolási lehetőséget, minden hétvégén, ünnepnapon és szabadnapon.

KATTINTS IDE ÉS NÉZD MEG A TELJES WELLNESS RÉSZLEGÜNKET!

VÁLASSZ AJÁNDÉKBA WELLNESS BELÉPŐT, AMELYET MOST EXKLUZÍV AJÁNDÉKUTALVÁNY FORMÁJÁBAN IS ÁTVEHETSZ!

PEZSGŐFÜRDŐ

Pezsgőfürdőnk a hangulatvilágításnak és a gyönyörű környezetnek köszönhetően igazán varázslatos, romantikus és sejtelmes világ tárul eléd. A pezsgőfürdőben üldögélve a hatalmas üvegfalakon át közvetlen kilátás nyílik a belső füves-fás udvarra.

TENGERKÉK ÚSZÓMEDENCE

Úszómedencénkben több alkalommal vízi-gimnasztikát tart szakképzett oktatónk mindenki számára, felső korhatár nélkül, akár úszástudás nélkül is. Speciális, környezetbarát technológiával kialakított vízforgató berendezés biztosítja vendégeink számára a mindig tökéletes vízminőséget. A medencét körülölelő kőfal és a beépített hangulatvilágítás gondoskodik arról, hogy vendégeink a külvilágot teljesen kizárva megtalálják a testi-lelki harmóniát.

SZAUNÁK SORA

Különleges szauna világ tárul eléd wellness részlegünkön, ahol speciális szaunafelöntésekkel várunk, naponta két alkalommal is (hétköznapokon: 17:00; 19:00, hétvégén és ünnepnapokon 16:00; 18:00)

Egyesítjük a több évszázados hazai fürdő hagyományokat azzal, a szinte már életmóddá vált szauna kultúrával, amely Európa legnépszerűbb fürdőibe számos látogatót vonz. Kiragadva a stresszes hétköznapokból, rejtelmes fürdővilágba kalauzolják el látogatóinkat szauna mestereink, a szauna felöntések (szauna show-k) alkalmával, amikor is vendégeink elsajátíthatják a helyes szaunázás lényegét és módját.

MASSZÁZS

A masszázs segítségével  megélhetjük a test és gondolatok nyugalmát, a teljes kikapcsolódás és feltöltődés érzését. Szánj magadra néhány nyugodt, boldog percet, és engedd, hogy elhivatott, hozzáértő masszőrjeink kezelésbe vegyenek: kimasszírozzák a görcsöket, átgyúrják az izmokat, gyógyítják a testedet, lelkedet . A masszázzsal betegségeket előzhetünk meg, és az egészségünket őrizhetjük meg. Általa javítjuk a teljesítőképességünket, szépségünket.

Masszázs ajándékötleteinkről bővebben IDE kattintva olvashatsz!

LEPD MEG SZERETTEDET SPRINGDAY ÉLMÉNNYEL!

A VÁLASZTOTT SZOLGÁLTATÁST A HELYSZÍNEN TUDOD MEGVÁSÁROLNI, AMELYHEZ MOST EXKLUZÍV AJÁNDÉKUTALVÁNYT ADUNK!

Springday Health Club – 1042 Budapest Árpád út 47-49. 

Kérdésed van? Keresd ügyfélkapcsolati munkatársunkat a sales@springday.hu e-mail címen.

A karácsonyi ajándékutalványt az ügyfélkapcsolati irodában tudod igényelni.

 

Facebook: www.facebook.com/SpringdayHealthClub

Instagram: www.instagram.com/SpringdayHealthClub