Nyitva: H-P: 6:00-22:30, SZ-V:8:00-20:00
Nyitva: H-P: 6:00-22:30, SZ-V:8:00-20:00
2018
nov
27

Varázslatos Springday élmény!

Szerző: dankugy 0

Világszínvonalú wellness részleg Újpest szívében!

Köszöntünk varázslatos wellness részlegünkön, ahol igazi nyugalomsziget vár.

PEZSGŐFÜRDŐ | TENGERKÉK ÚSZÓMEDENCE | SZAUNÁK SORA | SPECIÁLIS SZAUNA FELÖNTÉSEK | SÓKABIN | TENGERI KLÍMA KABIN | MASSZÁZS | LPG KEZELÉS

WELLNESS BELÉPŐ MÁR 3500 FT-TÓL! 

A wellness belépő ára tartalmazza a 4 óra díjtalan parkolási lehetőséget, minden hétvégén, ünnepnapon és szabadnapon.

KATTINTS IDE ÉS NÉZD MEG A TELJES WELLNESS RÉSZLEGÜNKET!

VÁLASSZ AJÁNDÉKBA WELLNESS BELÉPŐT, AMELYET MOST EXKLUZÍV AJÁNDÉKUTALVÁNY FORMÁJÁBAN IS ÁTVEHETSZ!

PEZSGŐFÜRDŐ

Pezsgőfürdőnk a hangulatvilágításnak és a gyönyörű környezetnek köszönhetően igazán varázslatos, romantikus és sejtelmes világ tárul eléd. A pezsgőfürdőben üldögélve a hatalmas üvegfalakon át közvetlen kilátás nyílik a belső füves-fás udvarra.

TENGERKÉK ÚSZÓMEDENCE

Úszómedencénkben több alkalommal vízi-gimnasztikát tart szakképzett oktatónk mindenki számára, felső korhatár nélkül, akár úszástudás nélkül is. Speciális, környezetbarát technológiával kialakított vízforgató berendezés biztosítja vendégeink számára a mindig tökéletes vízminőséget. A medencét körülölelő kőfal és a beépített hangulatvilágítás gondoskodik arról, hogy vendégeink a külvilágot teljesen kizárva megtalálják a testi-lelki harmóniát.

SZAUNÁK SORA

Különleges szauna világ tárul eléd wellness részlegünkön, ahol speciális szaunafelöntésekkel várunk, naponta két alkalommal is (hétköznapokon: 17:00; 19:00, hétvégén és ünnepnapokon 16:00; 18:00)

Egyesítjük a több évszázados hazai fürdő hagyományokat azzal, a szinte már életmóddá vált szauna kultúrával, amely Európa legnépszerűbb fürdőibe számos látogatót vonz. Kiragadva a stresszes hétköznapokból, rejtelmes fürdővilágba kalauzolják el látogatóinkat szauna mestereink, a szauna felöntések (szauna show-k) alkalmával, amikor is vendégeink elsajátíthatják a helyes szaunázás lényegét és módját.

MASSZÁZS

A masszázs segítségével  megélhetjük a test és gondolatok nyugalmát, a teljes kikapcsolódás és feltöltődés érzését. Szánj magadra néhány nyugodt, boldog percet, és engedd, hogy elhivatott, hozzáértő masszőrjeink kezelésbe vegyenek: kimasszírozzák a görcsöket, átgyúrják az izmokat, gyógyítják a testedet, lelkedet . A masszázzsal betegségeket előzhetünk meg, és az egészségünket őrizhetjük meg. Általa javítjuk a teljesítőképességünket, szépségünket.

Facebook: www.facebook.com/SpringdayHealthClub

Instagram: www.instagram.com/SpringdayHealthClub