Blog
2018
dec
12

Siker story #4 Szőke Fanni és vendége Zsigó Fanni

Az én siker storym
– Zsigó Fanni –

Egy ideje már küzdöttem a túlsúlyommal. Többször is volt, hogy elkezdtem diétázni, eljártam terembe edzőhöz is, de nem volt az a nagy áttörés, amit szerettem volna. Gondolom az is hozzá játszott, hogy valószínűleg nem akartam eléggé. Mindig feladtam. 

De aztán jött egy fordulópont. Sorra nem jöttek fel a nadrágjaim, a kedvenc ruháim, és amikor belenéztem a tükörbe rossz volt magamra nézni. Így elhatároztam, hogy akkor januártól elkezdek újra diétázni és el fogok járni edzőhöz, mert kell nekem a támogatás edzés közben.
A nővérem által ismerhettem meg ezt a fantasztikus embert, aki az edzőm és úgy gondolom a barátom lett. Szőke Fanni az egyik 

legelhivatottabb ember, akit ismerek. Mikor legelőször találkoztam vele akkor egy beszélgetést folytattunk le, hogy miért kerestem fel őt, mit várok az edzésektől, mit szeretnék elérni, milyen sérüléseim vannak vagy akár betegségeim. Ezek után volt egy állapot felmérés, amiből Fanni látta, hogy milyen gyakorlatok azok, amik könnyen fognak menni és mi az amire rá kell erősítenünk.

Az edzések, amiket mindig összerakott nekem azok hihetetlenek voltak. Igen kemények voltak, de szerettem minden egyes percét, mert ilyenkor kiléptem a komfort zónámból és tudtam lesz eredménye.

Eleinte nem volt nehéz a diétát tartanom csak egy idő után vált

nehézzé, de tudtam nem szabad feladnom, mert akkor annyi annak amit eddig elértünk.
Mikor Fannihoz kerültem 88 kg voltam. Volt egy kitűzött célom a 65 kg-ot elérni. Most 77 kg vagyok. Van még mit lefaragni a célig. 🙂
Persze a súly sokakat nem érdekel mert az csak egy szám. Inkább arra kíváncsiak hány cm-t fogy az ember. Decemberben még a munkahelyem 46-os cukrász kabátot hordtam. Ez mára már csak 40-es. 🙂
Újra fel tudom venni azokat a ruhákat amiket eddig nem és kezdem újra jól érezni magam a bőrömben. Azok a legjobb dolgok mikor a család, a barátok, a kollégák megjegyzik hogy mennyit fogytam és hogy nagyon jól áll nekem. Ezekért is érdemes ezt csinálni.

Nagyon sokat köszönhetek Fanninak. Amiket az edzések alatt nyújt számomra azt szavakba se lehet önteni. Mindig lelkesít, biztat hogy ne adjam fel, meg tudom csinálni.

Szívből gratulálunk az eddig elért sikereknek és további sok sikert kívánunk!

 

Szőke Fanniról bővebben IDE kattintva olvashatsz.

Személyi edzésre jelentkeznél Fannihoz? Vedd fel vele a kapcsolatot e-mailben!

📧 szokefanni3@gmail.com