Blog
2019
jan
04

ÚJ MASSZÁZSTÍPUS! Tui-na (kínai) masszázs

A Tui na (kínai) masszázs az akupunktúrás pontok, meridiánok stimulálásával segíti a test hatékonyabb működését, harmonizálását, hat a belső szervekre, vérkeringésre, immunrendszerre, nyirokrendszerre, segít a nőgyógyászati, légzőszervi, mozgásszervi, emésztőrendszeri problémáknál. Hatékonyan kezelhetőek a váll, hát, derék, mozgásszervi problémák, sportsérülések, menstruációs problémák. A masszázs célja a szervezetben lévő energia (csi) befolyásolása, az életenergia áramlását gátló akadályok leküzdése az energiaháztartás harmonizálása.

Hatékony segítség az egészségmegőrzésben és megelőzésben. A masszázst lehet olajjal végezni és olaj nélkül ruhában. A masszázs a teljes testen történik hát, végtagok, mellkas, has, arcon és a fejen.

A masszázst kúraszerűen lehet alkalmazni, egészségügyi problémák esetén heti rendszerességgel, így növeli a kezelés hatékonyságát. Régebb óta fennálló problémák esetén több alkalomra van szükség.

Alkalmazása:

– erősíti az immunrendszert,

– aktiválja a szervezet öngyógyító erőit,

– enyhíti az ülő életmód kártékony hatásait,

– lazítja, nyújtja az izmokat, oldja az izomcsomókat,

– vállproblémákra,

– mozgásszervi és belszervi problémáknál,

– ízületi és gerincproblémáknál,

– deréktáji fájdalmaknál,

– nőgyógyászati problémáknál,

– fejfájás,

– izomfájdalmak, izomfáradtság kezelése,

– emésztési problémáknál.

Ellenjavallatok, amikor tilos masszírozni:

– nyílt sebek,

– bőrbetegségek,

– tumornál – fertőző betegségeknél,

– veszélyeztetett terhességnél,

– trombózis,

– rosszindulatú daganatok,

– TBC esetén,

– lázas állapot,

– közvetlenül műtét után,

– nagyfokú visszér,

– epilepszia, idegrendszeri betegségek.

Tui na (kínai) arc – váll – hát – nyak masszázs

Ez a masszázs segít ellazítani a nyak, váll-hátat, segít felfrissülni. Sportolás mellett frissítő hatású, segít ellazulni a fáradt izmoknak, sérülés esetén segít a gyorsabb felépülésben, regenerálódásban. A masszázs során akupunktúrás pontok, meridiánok kezelésével hatékonyan segít ellazulni, regenerálódni, sportolás során kialakult fájdalmak enyhítésében hatékony segítség.

Tui na hátmasszázs köpöllyel

Hatékony masszázs fáradtságnál, kimerültségnél, stressznél, izomhúzódások, sportsérülések, emésztési problémák, nőgyógyászati problémák kezelésénél, mely a háton lévő kínai gyógyászatban használt Háti Shu pontok, akupunktúrás pontok kezelésével teszi hatékonyabbá a masszázst.
Alkalmazható menstruációs problémáknál, azoknál akik kisbabát szeretnének a termékenység fokozására. Nőgyógyászati problémáknál (ciszta, folyás, stb.)

Akupresszúrás pontok masszírozásával, kezelésével és köpöllyel fokozzuk a vérkeringést, ezzel segítve, hogy a szervezet öngyógyító folyamatai beinduljanak. A köpöly egy akupresszúrás eljárás melynek használatával hatunk a belső szervek működésére, immunerősítő hatású, fokozza a hozzá tartozó szerv működését. Üveg poharakat helyezünk fel a hátra, melyek vákuumot képeznek ezzel fokozzák a hozzá tartozó szervek működését.

 

ÁRAK:

Tui na masszázs (teljes test) Időtartam: 80 perc Ára: 12.000 Ft

Tui na (kínai) arc/váll/hát/nyak masszázs Időtartam: 25 vagy 50 perc Ára: 25 perc 4.500 Ft; 50 perc 7.900 Ft

Tui na hátmasszázs köpöllyel Időtartam: 50 perc Ára: 7.900 Ft

 

BEJELENTKEZÉS:

Személyesen a Springday Health Club recepcióján (1042 Budapest, Árpád út 47-49.), vagy telefonon keresztül az alábbi telefonszámon: +36-1-799-7990

A TUI NA masszázst Pulay Nikolett Akupresszőr, Kínai masszőr végzi.

Címkék ehhez a bejegyzéshez