Nyitva: H-P: 6:00-22:30, SZ-V:8:00-20:00
Nyitva: H-P: 6:00-22:30, SZ-V:8:00-20:00
2019
Már
22

Teljes feltöltődés néhány óra alatt

Szerző: Danku Gyula 0

Most, hogy magunk mögött tudhatjuk a telet, vágyunk arra a megújulásra, amivel a természet is rendelkezik. Jólesne kívül-belül felfrissülni, sétálni egy nagyot a szabadban, érezni a nap melegét a bőrünkön. De mi történik? Az egyetlen szabadnapomon esik az eső. Szerencsére van másik lehetőség a feltöltődésre, irány a Springday!

Edzés

Erősen húz a wellness részleg, de ha már itt vagyunk, akkor edzünk is, mert szeretjük, ha összejön a heti 3-4 alkalom. Számos csoportos edzés közül választhatnánk, de a kardió gépek felé vesszük az irányt. Hipp-hopp eltelik egy óra, most már jöhet valami kényeztető.

Wellness

Amikor ide belépünk, pillanatok alatt elfelejtjük, hogy a falakon kívül a város zaja lüktet. Az esztétikus belső tér és a barátságos hangulatvilágítás meghitt, nyugodt közeget biztosít. Párom úszik pár hosszt a medencében, én addig a pezsgőfürdő kényelmét élvezem. Hajlamos vagyok a légúti megbetegedésekre, ezért a sókabin nem maradhat ki, utána pedig jöhet a szauna és az aromakabin.

Masszázs

Olyan sokféle masszázs érhető el, hogy már-már nehéz választani. Páros legyen vagy egyéni? Hagyományos vagy valami nagyon különleges? A hangtál masszázs azóta vonz, mióta megnéztem róla egy rövid videót, a lávaköves masszázs szintén.

Masszázs után a fűtött kőágyakon ejtőzünk, és közben arról beszélgetünk, miért nem iktatunk be gyakrabban ilyen napokat, hiszen mindez karnyújtásnyira van tőlünk. Még csak három óra telt el, mióta itt vagyunk, de már most olyan, mintha kicseréltek volna.

Eszembe jut az egyik olvasóm kommentje, aki már 4 éve jár ide. Azt írta, mindent itt intéz: innen rendel ebédet, de még szülinapi tortát is, nyáron itt napozik a teraszon, ide jár kozmetikushoz, és még a játszóházat is igénybe veszi a gyerkőceivel.

Mi körülbelül 2 hónapja fedeztük fel a Springdayt, és egyedülállónak tartjuk, hogy ennyi szolgáltatás található egy helyen. Alig várjuk, hogy a többit is felfedezhessük. A mostani alkalmat pedig egy-egy mentes sütivel zárjuk a kávézóban, hogy teljes legyen a kényeztetés.

Írta: Lupui Iza, a 160gramm.hu írója

 

 

Elérhetőségeink

Springday Health Club

   1042 - Budapest, Árpád u. 47-49.
   +36 1 799 7990
   info (@) springday.hu

Domain és tárhely szolgáltató:
DotRoll Kft. 1132 Bp., Fogarasi u. 3-5.

NAIH Szám: 99892/2016 (személyes regisztráció)

NAIH Szám: 94319/2016 (feliratkozás hírlevélre)

Az online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma:H-EN-I-1064/2013

Nyitvatartás
Hétfő - Péntek
6.00 - 22.30
Szombat - Vasárnap
8.00 - 20.00

"Miközben a legjobb alkalomra vársz, a megfelelőt elszalasztod."

Stefan Fering

Eltökélt célunk, hogy minden egyes klubtagunknak meg tudjuk adni azt a személyes figyelmet, hátteret és támogatást , amely hosszú távon is motiválni tudja egy egészségesebb életvitel fenntartásában.

Springday Health Club
Facebook Pagelike Widget


Szép kártya elfogadóhely

Springday Health Club - Minden Jog Fenntartva

Breyting Hungary Kft. © 2019