Nyitva: H-P: 6:00-22:30, SZ-V:8:00-20:00
Nyitva: H-P: 6:00-22:30, SZ-V:8:00-20:00
2019
jún
12

Fizikai érterápia

Szerző: Ács Szabina 0

FIZIKAI ÉRTERÁPIA – Július 01-től

Az innovatív Fizikai érterápia keringésjavító hatásának köszönhetően hatékonyan kezelhető és gyógyítható minden keringési zavarra visszavezethető betegség. A Fizikai érterápia élénkíti az anyagcserét, javítja a véráramlást, ezért kiválóan alkalmazható az immunrendszer erősítése érdekében is.

A Fizikai érterápia egyik fő hatásaként fokozza az emberi szervezet hajszálereiben, a teljes érhálózatban a vérkeringést, aminek következtében a sejtek tápanyag és oxigén ellátottsága javul, a sejtek anyagcseréje felélénkül, energiatermelésük fokozódik.

A forradalmi Fizikai érterápia impulzus a szervezet valamennyi rendszerére hatva, képes visszafordítani az állapotromlásokat, még azok kifejlődése és elhatalmasodása előtt.

A Fizikai érterápiát napjainkban számos különböző területen alkalmazzák. Ezért a mikrokeringés – vagyis a legkisebb véredényekig történő véráramlás – hatékony javítása sok tekintetben pozitív kihatással van az egészségére, az immunrendszerére és egészében a jó közérzetére. A mikrokeringés hatékony stimulálása támogatja a megelőzést, gyógyításra, felépülésre és regenerálódásra szolgáló legfontosabb fizikai szabályozó mechanizmusokat, és kiegészítő módon alkalmazható számos kezelés és javallat esetén.

KEZELÉS

A kezelés betegség esetén, az immunreakció támogatása az öngyógyítóképesség aktiválása.

MEGELŐZÉS

Pozitív hatása az általános közérzetre, az egészségre és az alvásra. Ez összességében egy magasabb életminőséghez vezet.

TELJESÍTMÉNYNÖVELÉS

Az anyagcsere támogatása a teljesítménynövelés a reakcióképesség erősítése.

HOGYAN MŰKÖDIK?

A Fizikai érterápia a mágneses energia segítségével a vazomóciót (az arteriolák a kapillárisok és a venulák keresztmetszetének ritmikus váltakozását, azaz magát az érfal-mozgást) optimalizálja

A mágneskezelés befolyásolja a vörösvérsejtek működését, tulajdonságát, ezáltal javítja a vér reológiai tulajdonságait, könnyíti az áramlását.

Ez a csúcstechnológia a jelenleg leghatékonyabb mágneses kezelő módszer. A legújabb kutatási eredmények alapján az aktuális fizikai érterápia készülék generáció világszerte egyedüli jelkonfigurációval dolgozik, valamint az ezen alapuló nappali és alvási fázisra vonatkozó kezelőprogramokkal. Egyidejűleg stimulálja a szervek vérellátásának szabályozását, javítja a szervek, szövetek táplálását, valamint az anyagcsere termékek eltávolítását. Továbbá támogatja a testi és szellemi teljesítőképességet.

 

MILYEN PROBLÉMÁK ESETÉBEN ALKALMAZHATÓ?

 • Sérülés vagy műtét utáni rehabilitációban
 • Izomhúzódás vagy izomzúzódás esetében
 • Fül- orr- gégészet (egyensúlyzavarok. halláscsökkenés, fülzúgás)
 • Autoimmun- betegségek (sclerosis multiplex)
 • Szájsebészet (szájüregi nyálkahártya elváltozásai, állcsont-nekrózis, ínygyulladás)
 • Periodontitis
 • Alsóvégtagi érbetegségek (angiológia)
 • Anyagcsere- problémák (pajzsmirigy- alulműködés. – gyulladás, cukorbetegség)
 • Csontritkulás
 • Neurológia (fájdalomcsillapítás)
 • Reumatológiai
 • Limfóma
 • Viselkedészavar (hiperaktivitás, stresszbetegségek, skizofrénia)

A Fizikai érterápia továbbá komplementer- terápiaként is kitűnően alkalmazható. Immunerősítő hatásának köszönhetően hatékonyan kombinálható kemo- vagy szteroidterápiával, és a rehabilitáció eszközeivel, hiszen lényegesen gyorsítja a gyógyulást.

MENNYIBE KERÜL?

1 alkalom (20 perc)  5.500 FT

5 alkalom (5×20 perc) 21.000 FT

IDŐPONT KÉRÉS A FIZIKAI ÉRTERÁPIÁRA:

+36-1-799-7990

Keresd a Fizikai érterápiát Július 01-től klubunkban!

Hozzászólás
0

Szólj hozzá