Nyitva: H-P: 6:00-22:30, SZ-V:8:00-20:00
Nyitva: H-P: 6:00-22:30, SZ-V:8:00-20:00
2019
okt
04

Springday csapat sikertörténet 1. rész – Vida Dorisz

Szerző: Ács Szabina 0

3 héten keresztül minden héten bemutatunk nektek egy Springday csapat sikertörténetet, amelyet edzőnk egy vendégével közösen ért el.

Csak kevesen mérik fel, hogy mennyire jelentős szerepet tölt be az ember életében egy edző, aki éppen jó időben lép be a másik életébe. Mit értünk ” jó idő” alatt?

Azt, amikor éppen:

  • túlsúllyal küzdesz és elégedetlen vagy magaddal,
  • életmódot szeretnél váltani,
  • amikor versenyre készülsz fel,
  • műtét utáni rehabilitációban keresed a megfelelő szakembert,
  • vagy amikor éppen az idő vaskerekét szeretnéd visszaforgatni és a testedet újra mozgásba hozni.

Mindannyian küzdünk saját magunkkal. Azonban ha van mellettünk egy olyan ember – akár edző személyében – aki szakértelmével tud minket segíteni és a holtpontokon átlendíteni, akkor egy nagyon harmonikus és gyümölcsöző közös munka alakulhat ki a vendég és az edző között.

Íme az első történet, amely Vida Dorisz személyi edzőnkhöz és vendégéhez, Józsefhez köthető.

József a saját történetét írta meg nektek:

Te is 40? Gondolom a közelében – ha már ezt a mondatot is elolvastad. Feleség, gyerek, kecó, kocsi nagyjából pipa? Még keresel valamit? Ha pontosan nem tudod mit, tudom mi jár a fejedben. Elmesélem a rövid történetem, hátha tudsz belőle hasznosítani valamit.

Ahogy jött a jeles nap, szóba került, hogy milyen következményei lehetnek annak, ha most SE kezdek el valamit, bármit sportolni. Hát, elég szomorú dolgok jöttek elő.

Ez volt az a pont, amikor bementem a Springday Health Clubba és egy igen hülye kérdést tettem fel az értékesítőnek: „Tudsz olyan edzőt ajánlani, aki felkészít a fizikailag vállalható öregkorra?”

Nem hajtottak el, sőt később megcsörgettek, hogy van egy kifejezetten „problémás” esetekre specializálódott edzőjük, a Dorisz. Na, gondoltam frankó, jól indul, hogy problémás – mindegy.

Dorisz először felállított a futópadra, ott sétáltam 10 percig, majd megmondta, hogy hol, milyen testrészem fáj. Na ezen azért meglepődtem, mert még az orvos is megkérdezi, hogy milyen testrészem fáj, a jósnő meg el se találja – itt viszont bejött. Látta a mozgásomból.

Még nem bíztam, de engedtem, hogy az ő iránymutatása szerint csináljam a feladatokat. Tök egyszerű gyakorlatok után, a 8. alkalomra eltűntek a fájdalompontok. Ezt alig hittem el. Eddig azt gondoltam, csak a fájdalomcsillapító lehet megoldásMajd elkezdtek lemenni a kilók – ez nem volt cél; feljött az izom – ez se volt cél, de a legjobb: a bennem lévő stressz eltűnt.

Kiegyensúlyozottabb, nyugodtabb lettem – és ezt a családom is megérezte. Nem ez volt a cél, de ez lett a következmény. Most folyamatosan csinálom, mert megérdemlem ezt a magamra fordított időt, ami sokszorosan meghálálja magát. Ha nincs konkrét célod, de valami hiányzik, próbáld ki Te is!

Hiszen egy elemet is kell tölteni néha, nem lehet mindig csak meríteni – főleg 40 felett.

Keresd bizalommal Vida Doriszt. Sok szeretettel vár!

Elérhetőség:

E-mail cím: vida.dorisz@gmail.com

Telefonszám: 06 70 626 8789

Hozzászólás
0

Szólj hozzá