Nyitva: H-P: 6:00-22:30, SZ-V:8:00-20:00
Nyitva: H-P: 6:00-22:30, SZ-V:8:00-20:00
2019
okt
18

SPRINGDAY CSAPAT SIKERTÖRTÉNET 3. RÉSZ – Andris Anita

Szerző: Ács Szabina 0

3 héten keresztül minden héten bemutatunk nektek egy Springday csapat sikertörténetet, amelyet edzőnk egy vendégével közösen ért el.

Csak kevesen mérik fel, hogy mennyire jelentős szerepet tölt be az ember életében egy edző, aki éppen jó időben lép be a másik életébe. Mit értünk ” jó idő” alatt?

Azt, amikor éppen:

  • túlsúllyal küzdesz és elégedetlen vagy magaddal,
  • életmódot szeretnél váltani,
  • amikor versenyre készülsz fel,
  • műtét utáni rehabilitációban keresed a megfelelő szakembert,
  • vagy amikor éppen az idő vaskerekét szeretnéd visszaforgatni és a testedet újra mozgásba hozni.

Mindannyian küzdünk saját magunkkal. Azonban ha van mellettünk egy olyan ember – akár edző személyében – aki szakértelmével tud minket segíteni és a holtpontokon átlendíteni, akkor egy nagyon harmonikus és gyümölcsöző közös munka alakulhat ki a vendég és az edző között.

Íme a harmadik történet, amely Andris Anitához és vendégéhez Kárász Tamáshoz köthető:

Korábban több sportot is kipróbáltam (úsztam, futottam), de rendszeresen két éve kezdtem el ismerkedni komolyabban az edzéssel. Mivel ülőmunkát végzek, és korábban keveset mozogtam, ezért könnyen szaladtak fel rám a kilók. Szerencsére az életmódváltáshoz megvolt a kezdő lökés, mivel éppen az esküvőmre készültem és – bár a vőlegényt sosem nézik meg – szerettem volna a legjobb formámat nyújtani.

Elég tanácstalan voltam, hogy mit próbáljak ki, ezért hallgattam egy ismerősöm tanácsára, aki korábban járt Andris Anitához, így jutottam el az első HOT IRON órámra. Annyit tudtam róla, hogy zenére végzett súlyzós edzés lesz, de fogalmam sem volt, hogy mire számítsak. Már az első órán meglepetésként ért, hogy mennyire kemény és komplex ez az edzéstípus, ezért a zenére hetekig nem is nagyon tudtam figyelni. Örültem, hogy a kezdők ugyanolyan figyelmet kapnak, mint a haladók, ezért a kezdetektől fogva éreztem a „törődést.” Megfogott benne, hogy folyamatosan, hétről-hétre tudtam fejlődni, minden óra egy újabb kihívást jelentett. Amikor úgy éreztem, hogy egész jól belejöttem a gyakorlatokba, na, akkor szólt rám Anita, hogy „Tegyél fel még súlyt!” Pont ezért nem lehet unalmas egy HOT IRON sosem, és ezért van az, hogy hosszú távon is motiváló tud maradni.

Egy évvel ezelőtt, a születésnapomra kaptam egy rendhagyó ajándékot: a feleségem meglepett egy személyi edzés programmal Anitánál! Rögtön levert a víz, hogy van még hova emelni azokon a súlyokon! A férjek többsége lehet megsértődne egy ilyen ajándékon, de én nagyon örültem neki! Nem is csaló

dtam, a személyi edzés még többet tudott nyújtani, mint egy csoportos óra. Engem megfogott Anita magas szintű szakmai tudása, ami kombinálva óriási lelkesedésével, szuper órákat eredményezett! Vele mindig nagyon jó a hangulat, őszintén tudunk nevetni úgy, hogy közben azért a gyakorlatokat is bevasalja rajtam. Minden héten van valami újdonság, amivel újra és újra meg tud lepni, ezért elmondhatom: kihívás és egyben nagyszerű érzés megütni azt a lécet, amit kitűz nekem!

A közös munka során sokat fejlődtem, mind mentálisan, mind fizikailag. A mérleg több, mint 10 kg-val mutat kevesebbet úgy, hogy közben izomtömeget is növeltem! Összességében úgy érzem, hogy az elért eredményekkel elégedett lehetek (és a feleségem is az 🙂 )

Andris Anita

Őszintén mondom, hogy Tominak minden edzést öröm „levezényelni”, hiszen nyitott az új gyakorlatokra, van kitartása, tényleg folyamatosan fejlődni akar és mindemellett még tudatosan is táplálkozik – tényleg olyan vendég, akivel szuper a közös munka és folyamatosan jönnek az eredmények.

Amennyiben te is szeretnél pozitív változást az életedben, jobban szeretnéd érezni magad a bőrödben, keress bizalommal. Együtt sikerül elérnünk az általad kitűzött cél!

Elérhetőség:

Andris Anita

E-mail cím: anita.andris@gmail.com

Telefonszám: +06306416481