Nyitva: H-P: 6:00-22:30, SZ-V:8:00-20:00
Nyitva: H-P: 6:00-22:30, SZ-V:8:00-20:00
2019
okt
28

Teszteltem a WINSHAPE kezelést

Szerző: Ács Szabina 0

2019 októberében új szolgáltatás indult a Springdayben, a WINSHAPE kezelés. Az elsők között voltam, aki kipróbálhatta. Erről fogok most beszámolni.

Bevallom, amikor felmerült, hogy a WINSHAPE  kezelésről írjak itt a Springday blogon, először nemet akartam mondani, és helyette más témát választani, mert bár messze nem tökéletes a testem: vannak striáim, bőrhibáim, hegeim, narancsbőröm, és túlsúlyom is, ezekkel együtt szeretem magam.

Három dolog, amiért mégis kipróbáltam:

  1. Egy egészség klubban elérhető szolgáltatásról van szó, ahol nem ígérik azt, hogy erőfeszítés nélkül érheted el az álomalakodat, hanem nyújtanak egy szolgáltatást, amivel fokozható a testedzés eredménye, illetve olyan problémára is megoldást nyújt, amire az edzés nem (pl. striák és hegek halványítása).
  2. A WINSHAPE készülék, amivel a kezelést végzik egy többfunkciós gép, ami nemcsak szépészeti funkciókkal rendelkezik, hanem fizioterápia kezelésre is alkalmas. A Sprindayben kizárólag szépészeti célokra használják, fizioterápiás kezeléstípus nem érhető el. Azért ejtek mégis szót róla, mert ez győzött meg engem arról, hogy valószínűleg tényleg lehet eredményeket elérni ezzel a géppel.
  3. A harmadik dolog a kíváncsiság volt. Az, hogy szeretem magam tökéletlennek is, nem jelenti azt, hogy ne lennék tisztában az adottságaimmal, a testi hibáimmal. Egyszerűen kíváncsi lettem, mit tud kezdeni ez a gép a puha, kinyúlt bőrömmel, ráadásul mindezt fájdalom nélkül.

Fájdalom – nem, melegségérzet – igen

Tesztelendő területnek a legkritikusabb részemet, a hasamat választottam, de fenékre, felkarra, és külső-belső combra is kérhető a kezelés.

Kriszta, a masszőr először leradírozta a bőröm, hogy megtisztítsa a mikroszennyeződésektől. Utána fertőtlenítőt fújt rám, és annak száradása után jöhetett maga a kezelés, ami has esetén 15 percet jelent. Ennyi idő alatt háromféle gélt juttatott az ultrahangos kezelőfej segítségével a bőröm szöveteibe.

A kezelés alatt semmilyen fájdalmat nem éreztem, ahol a kezelőfej érintkezett a bőrömmel, ott kellemes meleg-érzet jelentkezett. Ultrahang vizsgálathoz tudnám az egészet hasonlítani, csak itt kevésbé nyomják oda a kezelőfejet.

A 15 perc leteltével hidratálókrémmel zártuk a programot, és Kriszta azzal engedett utamra, hogy a kezelés napján (és egyébként máskor is) fogyasszak sok folyadékot a méreganyagok távozásának elősegítésére.

 

Egy fecske nem csinál nyarat

Az első kezelésről ez a közmondás jutott eszembe. Nem lett ugyanis zsírpárnáktól mentes, feszes hasam egyetlen kezeléstől. De nem is volt eredménytelen, ugyanis azt azonnal észrevettem, hogy más és egyben jobb tapintásúvá vált a bőröm.

Nagyon újszerű érzés, ezért nehéz megtalálnom rá azokat a szavakat, amelyek legjobban leírják, de talán úgy tudnám átadni, ha azt írom, sűrűbb lett a hasamon a bőr. 

A tartós és látványos eredményhez legalább 5 kezelés szükséges. Azt, hogy kinek pontosan mennyi, azt a bőr állapota, és az elérni kívánt cél határozza meg. Az elért eredmény megtartásához pedig elengedhetetlen a rendszeres edzés és a kiegyensúlyozott táplálkozás. A Springdayben ezekhez is kaphatunk szakértői segítséget.

Bővebben információ a Winshape kezelésről és annak árairól: BŐVEBB INFORMÁCIÓ

Írta: Lupui Iza

A Winshape kezelést végezte: Hegyi Krisztina

A Winshape kezelés első alkalom során 5.000 Ft kedvezménnyel vehető igénybe!

Kérj időpontot a +36-1-799-7990 telefonszámon!