Nyitva: H-P: 6:00-22:30, SZ-V:8:00-20:00
Nyitva: H-P: 6:00-22:30, SZ-V:8:00-20:00
2020
jan
09

Nyerj páros belépőjegyet az Erkel Színház varázslatos előadásaira!

Szerző: Ács Szabina 0

Nyerj páros belépőjegyet az Erkel Színház varázslatos előadásaira!

Vegyél részt a megjelölt csoportos órán és legyél Te a szerencsés, aki hazaviheti a páros belépőjegyek egyikét.

 

Január 11. (szombat) 08:30 Aqua aerobic | Lavrovszkij/Adam: Giselle előadásra egy páros belépőjegy

Január 14. (kedd) 08:00 Gerinctréning | Lavrovszkij/Adam: Giselle előadásra egy páros belépőjegy

Január 20. (hétfő) 18:40 Group cycling | Eifman/Rachmaninov: Karamazov testvérek előadásra egy páros belépőjegy

Január 28. (kedd) 07:00 Lendületes mozgás | Eifman/Rachmaninov: Karamazov testvérek előadásra egy páros belépőjegy

A páros belépőjegyek az órán résztvevők között kerülnek kisorsolásra.

 

 

Általános játékszabály

Jelen feltételek a Breyting Hungary Kft. (székhely: 1042 Budapest Árpád u. 47-49., adószáma: 25893045-2-41, a továbbiakban a „Szervező”) által a “Springday Health Club” házon belül kezelt és lebonyolított sorsolásra vonatkozik (továbbiakban „Erkel Színház jegy”).

  1. RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK

1.1 A Vendég az ” Erkel Színház jegy”  sorsoláson való részvételével egyidejűleg visszavonhatatlanul kijelenti, hogy a „mozijegy belépő” sorsolásában részt kíván venni, jelen szabályzatot pedig teljes körűen megismerte, az ebben foglaltakat magára nézve kötelezőnek fogadja el.

1.2 Az „Erkel Színház jegy” sorsolásában részt vehet minden olyan személy, aki a megjelölt csoportos órán részt vesz: 2020. január 11. (szombat) 08:30 Aqua aerobic | Lavrovszkij/Adam: Giselle előadásra egy páros belépőjegy, 2020. január 14. (kedd) 08:00 Gerinctréning | Lavrovszkij/Adam: Giselle előadásra egy páros belépőjegy, 2020. január 20. (hétfő) 18:40 Group cycling | Eifman/Rachmaninov: Karamazov testvérek előadásra egy páros belépőjegy, 2020. január 28. (kedd) 07:00 Lendületes mozgás | Eifman/Rachmaninov: Karamazov testvérek előadásra egy páros belépőjegy.

1.3 Ha olyan személy játszik a sorsolásban, aki a szabályzatot megszegve vagy megkerülve vesz részt a megjelölt csoportos órán, azonnali kizárásra kerül.

2.REGISZTRÁCIÓ

2.1 A sorsoláshoz nem szükséges előzetes regisztráció, csak a megjelölt csoportos órán való részvétel a feltétele érvényes napijeggyel vagy érvényes bérlettel.

3. A SORSOLÁS MENETE

3.1 Az „Erkel Színház jegy” sorsolásában részt vehet minden olyan személy, aki a megjelölt csoportos órán részt vesz: 2020. január 11. (szombat) 08:30 Aqua aerobic | Lavrovszkij/Adam: Giselle előadásra egy páros belépőjegy, 2020. január 14. (kedd) 08:00 Gerinctréning | Lavrovszkij/Adam: Giselle előadásra egy páros belépőjegy, 2020. január 20. (hétfő) 18:40 Group cycling | Eifman/Rachmaninov: Karamazov testvérek előadásra egy páros belépőjegy, 2020. január 28. (kedd) 07:00 Lendületes mozgás | Eifman/Rachmaninov: Karamazov testvérek előadásra egy páros belépőjegy.

 

4. A NYERTES(EK) KIVÁLASZTÁSA

4.1 A Nyertes kiválasztása véletlenszerűen történik, a Nyertes az összes érvényesen nevező Vendég közül véletlenszerűen kerül kisorsolásra. A sorsolás a helyszínen (Springday Health Club, 1042 Bp., Árpád út 47-49.) történik. A Vendég a belépéskor a recepción kapott érvényes –az adott csoportos órára jogosító – cetlit köteles átadni a csoportos óra oktatónak. Az oktató az összegyűjtött cetlik közül, véletlenszerűen húzza ki a Nyertest.

4.2 A Nyeremény a megjelölt csoportos órán rögtön átadásra.

5. NYEREMÉNYEK

5.1. A megjelölt csoportos órákon a következő nyeremény kerül sorsolásra: 2 db páros belépőjegy az Erkel Színház Giselle c. előadására, 2 db páros belépőjegy a Karamazov c. előadásra. A megjelölt csoportos órán 1 db.

5.2 A nyertes nem jogosult a nyeremény átvételére, ha egyértelműen bizonyítható, hogy a játék sorsolását befolyásolni próbálta, vagy érvényes napijegy vagy érvényes bérlet nélkül vett részt a megjelölt csoportos órán.

5.3 Amennyiben a Nyertes megszegte az 1.2 pontban meghatározottakat, úgy a  Szervező fenntartja a jogot pótnyertes sorsolására.

6. A SZABÁLYZAT MÓDOSÍTÁSA

A Szervező fenntartja a Szabályzat módosításának a jogát.

7. A SZERVEZŐ ÉS LEBONYOLÍTÓ FELELŐSSÉGE

A Szervező nem szavatolja a sorsolás szünetmentességét, a sorsolás bármikor, bármilyen okból felfüggeszthetik, megszüntethetik. A Szervező kizár minden kártérítési, kártalanítási igényt a sorsolásban való részvétel során, a sorsolás esetleges hibáiból, hiányosságaiból, hibás működéséből, a sorsolás során bekövetkezett késésekből eredő vagy ahhoz kapcsolódó költségekért, károkért, veszteségekért.

8. EGYÉB RENDELKEZÉSEK

8.1 A jelen Szabályzatra a magyar jog szabályai alkalmazandók.

8.2 A jelen Szabályzatból eredő vitás kérdések eldöntésére Szervező a Pesti Központi Kerületi Bíróság, illetve – perértéktől függően – a Fővárosi Törvényszék kizárólagos illetékességét köti ki.

8.3 Szervező fenntartja a jogot, hogy a sorsolás indokolt esetben bármikor visszavonja vagy megváltoztassa.

8.4 A Szervező döntése minden sorsolásban végleges, mely ellen a Szervező jogorvoslatot, felülvizsgálatot nem biztosít.

9. ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

– Az „Erkel Színház jegy” sorsoláson történő részvétellel a Játékos hozzájárul a cetlin megadott név hangos felolvasásához, az órán résztvevők előtt.

Kelt.: Budapest, 2020. január 09.

 

A bejegyzés címkéi