Nyitva: H-P: 6:00-22:30, SZ-V:8:00-20:00
Nyitva: H-P: 6:00-22:30, SZ-V:8:00-20:00
2020
jan
29

NYERJ EGY PÁROS MIELE FŐZŐISKOLA AJÁNDÉKUTALVÁNYT!

Szerző: Ács Szabina 0

Vegyél részt a megjelölt csoportos órán és legyél Te a szerencsés, aki hazaviheti a páros ajándékutalványok egyikét!

 

 • 2020. február 01. (szombat) 10:30 Cross training | Tihanyi Ákos
 • 2020. február 10. (hétfő) 18:00 Alakformáló | Borsos Péter
 • 2020. február 20. (csütörtök) 20:00 Súlyzós köredzés | Holczer Balázs

A páros ajándékutalványok az órán résztvevők között kerülnek kisorsolásra.

Miről szól a Miele Főzőiskola?

Interaktív főzés a Miele séfjével. A kulináris élvezetek és ezzel együtt a társasági életet kedvelők exkluzív estje, ahol a Miele séf személyes segítségével az adott témához illő ételeket együtt készítitek el. Csak egy jó társaság kell hozzá és az este hangulatát a tökéletes ízvilágon túl a kiváló borok tetézik.

 

Általános játékszabály

Jelen feltételek a Breyting Hungary Kft. (székhely: 1042 Budapest Árpád u. 47-49., adószáma: 25893045-2-41, a továbbiakban a „Szervező”) által a “Springday Health Club” házon belül kezelt és lebonyolított sorsolásra vonatkozik (továbbiakban „Miele Főzőiskola Ajándékutalvány”).

 1. RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK

1.1 A Vendég az ” Miele Főzőiskola Ajándékutalvány”  sorsoláson való részvételével egyidejűleg visszavonhatatlanul kijelenti, hogy a „mozijegy belépő” sorsolásában részt kíván venni, jelen szabályzatot pedig teljes körűen megismerte, az ebben foglaltakat magára nézve kötelezőnek fogadja el.

 • A „Miele Főzőiskola Ajándékutalvány” sorsolásában részt vehet minden olyan személy, aki a megjelölt csoportos órán részt vesz: február 01. (szombat) 10:30 Cross training, 2020. február 10. (hétfő) 18:00 Alakformáló, 2020. február 20. (csütörtök) 20:00 Súlyzós köredzés

1.3 Ha olyan személy játszik a sorsolásban, aki a szabályzatot megszegve vagy megkerülve vesz részt a megjelölt csoportos órán, azonnali kizárásra kerül.

2.REGISZTRÁCIÓ

2.1 A sorsoláshoz nem szükséges előzetes regisztráció, csak a megjelölt csoportos órán való részvétel a feltétele érvényes napijeggyel vagy érvényes bérlettel.

 1. A SORSOLÁS MENETE

3.1 A „Miele Főzőiskola Ajándékutalvány” sorsolásában részt vehet minden olyan személy, aki a megjelölt csoportos órán részt vesz: 2020. február 01. (szombat) 10:30 Cross training, 2020. február 10. (hétfő) 18:00 Alakformáló, 2020. február 20. (csütörtök) 20:00 Súlyzós köredzés

 1. A NYERTES(EK) KIVÁLASZTÁSA

4.1 A Nyertes kiválasztása véletlenszerűen történik, a Nyertes az összes érvényesen nevező Vendég közül véletlenszerűen kerül kisorsolásra. A sorsolás a helyszínen (Springday Health Club, 1042 Bp., Árpád út 47-49.) történik. A Vendég a belépéskor a recepción kapott érvényes –az adott csoportos órára jogosító – cetlit köteles átadni a csoportos óra oktatónak. Az oktató az összegyűjtött cetlik közül, véletlenszerűen húzza ki a Nyertest.

4.2 A Nyeremény a megjelölt csoportos órán rögtön átadásra.

 1. 5. NYEREMÉNYEK

5.1. A megjelölt csoportos órákon a következő nyeremény kerül sorsolásra: Páros ajándékutalvány a Miele Főzőiskola eseményére. A megjelölt csoportos órán 1 db páros ajándékutalvány kerül sorsolásra.

5.2 A nyertes nem jogosult a nyeremény átvételére, ha egyértelműen bizonyítható, hogy a játék sorsolását befolyásolni próbálta, vagy érvényes napijegy vagy érvényes bérlet nélkül vett részt a megjelölt csoportos órán.

5.3 Amennyiben a Nyertes megszegte az 1.2 pontban meghatározottakat, úgy a  Szervező fenntartja a jogot pótnyertes sorsolására.

 1. A SZABÁLYZAT MÓDOSÍTÁSA

A Szervező fenntartja a Szabályzat módosításának a jogát.

 1. A SZERVEZŐ ÉS LEBONYOLÍTÓ FELELŐSSÉGE

A Szervező nem szavatolja a sorsolás szünetmentességét, a sorsolás bármikor, bármilyen okból felfüggeszthetik, megszüntethetik. A Szervező kizár minden kártérítési, kártalanítási igényt a sorsolásban való részvétel során, a sorsolás esetleges hibáiból, hiányosságaiból, hibás működéséből, a sorsolás során bekövetkezett késésekből eredő vagy ahhoz kapcsolódó költségekért, károkért, veszteségekért.

 1. EGYÉB RENDELKEZÉSEK

8.1 A jelen Szabályzatra a magyar jog szabályai alkalmazandók.

8.2 A jelen Szabályzatból eredő vitás kérdések eldöntésére Szervező a Pesti Központi Kerületi Bíróság, illetve – perértéktől függően – a Fővárosi Törvényszék kizárólagos illetékességét köti ki.

8.3 Szervező fenntartja a jogot, hogy a sorsolás indokolt esetben bármikor visszavonja vagy megváltoztassa.

8.4 A Szervező döntése minden sorsolásban végleges, mely ellen a Szervező jogorvoslatot, felülvizsgálatot nem biztosít.

 1. ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

– A „Miele Főzőiskola Ajándékutalvány” sorsoláson történő részvétellel a Játékos hozzájárul a cetlin megadott név hangos felolvasásához, az órán résztvevők előtt.

Kelt.: Budapest, 2020. január 30.

 

 

A bejegyzés címkéi