Nyitva: H-P: 6:00-22:30, SZ-V:8:00-20:00
Nyitva: H-P: 6:00-22:30, SZ-V:8:00-20:00
2020
Már
05

Beach Body challenge Bozsó Dominikával

Szerző: Ács Szabina 0

Vészesen közeledik a nyár, Te már felkészültél a strandszezonra? Esetleg már fel is próbáltad a tavalyi fürdőruhádat és nem voltál teljesen elégedett?

Mindig megfogadod, hogy a nyárra formába hozod magad, de általában csak az utolsó pillanatban jut eszedbe?

 

Mit szólnál egy 30 napos kihíváshoz, ahol a nyári alakra készülhetsz!

Beach body challenge tartalma:

Egy olyan edzési sorozatot állított össze Dominika, amivel 30 nap alatt valódi próbatételnek teheted ki magad és a végére egy formásabb, feszesebb és önbizalommal teli test nézhet vissza rád a tükörből.  Persze, ez nem megy magától, kemény munka vár rád!

Mit tartalmaz a Beach body challenge?

  • Heti két spinracing/spinformation órát
  • Hozzáférést Dominika edzős videóihoz, ahol olyan gyakorlatokat mutat be, amelyeket Te is el tudsz végezni magadtól és persze fantasztikus hatással lesz a testedre. (Heti 3x)
  • A mozgás mellett az étkezésre is nagy hangsúlyt kell fektetned. Lesznek bizonyos ételek, amelyek fogyasztását ajánlott kerülni. (Gyors éttermi ételek, péksütemények, cukros üdítőitalok, chipsek, cukros édességek.)
  • Egy olyan csapat részese lehetsz, ahol nem szenvedésként éled meg a mozgást, hanem szórakozásként.

Hogyan tudsz részt venni a Beach body challenge-ben?

Jelentkezz március 30-ig a JELENTKEZEM  oldalon keresztül.

Mennyibe kerül?

A Beach body challenge-nek nincs külön díjazása. Azok vehetnek részt a kihívásban, akik rendelkeznek érvényes csoportos órára szóló belépőjeggyel vagy bérlettel.

Mikor indul a kihívás?

Április 6-án (hétfőn).

A kihívás végén díjazzuk a legtöbb órán részt vett vendégünket.

Tegyél egy próbát és készülj fel időben a nyárra!

 

Milyen a Spinformation óra?

Spinformation: ahol az indoor cycling és az alakformálás találkozik. Egyszerű, intenzív, egyedülálló és teljesen más, mint az eddig ismert módszerek. Rendkívül alaposan mozgatja át a testet és rengeteg pozitív energiával tölt fel. Itt lehetőséget kapsz arra, hogy formásítsd testedet, miközben megszabadulsz a nem kívánt súlyfeleslegtől is.

Miben más, mint egy hagyományos alakformálás?

Az óra alatt felváltva használod a Keiser M3i beltéri kerékpárokat, szigorúan a feszes farizom eléréséért, majd talajon különböző saját testsúlyos gyakorlatokkal megdolgoztatod a legkritikusabb testrészeket (has, comb, fenék).

Az óra típusa közepes intenzitású, inkább erősítő jellegű, mintsem cardio.

Mindenki számára ajánlott, aki az adott testrészeket szeretné erősíteni és szeretne megszabadulni a lerakódott zsírrétegtől. Izzasztó, de mégis izgalmas óra, melyen a vidám hangulatról az oktató gondoskodik.

A Spinracing ereje a zenében rejlik, ha egy órán jó a zene és a hangulat, akkor igenis lehet élvezni a sokak számára eleinte kínkeserves cardio mozgást. Miután kijössz az óráról, úgy érzed majd magad, mintha kicseréltek volna: minden stresszt ki tudsz adni, minden fájdalmat, nehézséget el tudsz engedni, miközben ráhangolódsz a zenére. Felveszed a ritmust és úgy érzed egy idő után, mintha egy másik világba kerültél volna.

Az óra annyira dinamikus és magával ragadó, hogy nincs időd sem unatkozni, sem arra a fájdalomra koncentrálni, amit az izmaidban érezhetsz. Miután kijössz az edzésről, el sem fogod hinni, hogy 500-700 kcal-t égettél el pusztán azzal, hogy jó hangulatban, vidám környezetben letekertél egy órát.

A Spinformation és a Spinracing óráinkat az órarendben tudod megnézni. Kattints ide.

Bozsó Dominikáról, a Beach body challenge szervezőjéről ide kattintva tudhatsz meg többet.

Sok szeretettel várunk!

 

Springday Health Club – Generációk egészség klubja!

A bejegyzés címkéi