Nyitva: H-P: 6:00-22:30, SZ-V:8:00-20:00
Nyitva: H-P: 6:00-22:30, SZ-V:8:00-20:00
2020
Már
05

Természetes megoldás allergia kezelésére!

Szerző: Ács Szabina 0

Természetes megoldás allergia kezelésére!

-Tengeri klíma kabin jótékony hatása –

 

Napjainkban egyre több az allergiás megbetegedés, amelynek mellékhatásaitól nehéz megszabadulni, sok esetben nem is lehet. Az orrfolyás, torokirritáció, szemviszketés bizony sok bosszúságot tud okozni.

A tünetek enyhítésére több készítmény is megtalálható a piacon, mi azonban a természetességet helyezzük előtérbe, ezért most olyan kiegészítő megoldást mutatunk, amellyel hatékonyan kezelheted az allergiádat.

TENGERI KLÍMA KABIN

A tengeri klíma kabin a holt-tengeri, vagy Himalája sóoldatot alakítja párává. A tengeri klíma jótékony hatását már egy 20-30 perces kezelés után is érezheted. A tartós javulás érdekében azonban ajánlott átlagosan két hetes kúra elvégzése. A kezelések pontos számának meghatározása az egyéni állapotától függően, a szakorvos javaslatára történik.

SÓPÁRA A LÉGUTAKRA

A finom párásított tengeri só segít megbirkózni a légutaknak az asztmával, hörghuruttal, allergiával, szénanáthával. A pára lelohasztja a toroknyálkahártyát és a váladék okozta dugulást köhögés útján eltávolítja a szervezetből. A torokirritáció és a légzési nehézségek hamar enyhülnek.

SÓPÁRA A BŐRPROBLÉMÁKRA

A sós párás oldalt bőrproblémákra is kiváló megoldás lehet. A rendszeres kezelés jótékony hatással van a pattanásos bőrre, ekcémára, pikkelysömörre.

Mindezek mellett a Tengeri klíma kabin oldja a stresszt, segíti a felöltődést.

Készülj fel időben az allergiás szezonra!

A Tengeri klíma kabin a wellness belépő megvásárlásával vehető igénybe, amely tartalmazza a teljes wellness rész használatát (fényterápiás szauna, tepidárium, aromás gőzkabinok, finn szaunák, fűtött kőágyak), vagy élvezheted a pezsgőfürdő és az aqua medence örömeit is.

A wellness belépő ára: 3.900 Ft/fő

Az ár tartalmazza a teljes wellness rész használatát (kivétel szauna felöntések) törölköző használatát, tusfürdő használatát, kényelmes öltözőszekrény használatát

Wellness részlegünkről ide kattintva még többet megtudhatsz!

Springday Health Club – Generációk egészség klubja!

A bejegyzés címkéi