Nyitva: H-P: 6:00-22:30, SZ-V:8:00-20:00
Nyitva: H-P: 6:00-22:30, SZ-V:8:00-20:00
2020
Már
11

Tájékoztató a Springday Health Club korona vírussal kapcsolatos megelőző intézkedéseiről

Szerző: Ács Szabina 0

Tájékoztató a Springday Health Club korona vírussal kapcsolatos megelőző intézkedéseiről

JELENLEG ZÁRVA

Hosszas mérlegelés után úgy döntöttünk, hogy a jelenlegi helyzetben most az a felelősségteljes döntés, hogy még a kötelező kormányzati döntés előtt bezárunk. Szeretnénk vendégeinket és dolgozóinkat is biztonságban tudni, így ma (2020. március 16.) 20:00 órakor bizonytalan ideig bezárjuk kapuinkat.
Kiemelten fontosnak tartjuk vendégeinket, így a bérleteket (alkalmas és havi bérleteket is) automatikusan meghosszabbítjuk annyi nappal, amennyit zárással töltöttünk.
Amint kilátásba kerül az újra nyitás időpontja, arról tájékoztatni fogunk titeket. Fontos, hogy ebben az időszakban összefogjunk, így mindenkinek azt kívánjuk, hogy vigyázzon magára! Amint pedig elcsendesül ez az időszak, újult erővel, sok szeretettel várunk vissza titeket!

  • a wellness és masszázs rész, így az semmilyen formában nem használható.
  •  elmarad az összes csoportos óra.
  • A játszóház ideiglenesen nem használható.
  • Ha olyan területen tartózkodott az elmúlt 2 hétben, ahol kitört a koronavírus, illetve érintkezett valakivel, aki erről a területről érkezett és megbetegedett (köhögés, láz, nehézlégzés) tanácsoljuk, hogy maradjon otthon és kerülje a többi emberrel való érintkezést!
  • Továbbá javasoljuk akkor is az otthon maradást és a többi emberrel való érintkezés mellőzését, ha jelenleg megfázásos megbetegedéssel küzd (láz, fej-és izomfájdalmak, torokfájás stb.)  Ezt fokozottan kérjük gyermekek esetében is betartani!
  • Rendszeresen folyékony szappannal mosson kezet, különösen étkezés előtt, után, de köhögés, tüsszentés vagy wc használat után is.
  • A Springday Health Club biztosít belépéskor a recepción egy nyomógomb nélküli Germstar készüléket, amely egyedileg kifejlesztett fertőtlenítőszer 99,99%-os baktérium, gomba, vírusölő hatású. A kézen speciális filmréteget képez, amely hosszan tartó (3 órás) védelmet biztosít a kórokozók ellen.
  • A Springday Health Club a mosdókban elhelyezett folyékony szappan tárolókban biztosítja a fertőtlenítő hatású folyékony szappant (HOSP5000 -Hospi Sept higiénés kézfertőtlenítő szappan).
  • Az épület minden szintjén, több helyen is megtalálható Tegee sol fertőtlenítő szer, amely szabadon használható az eszközök fertőtlenítésére (használat előtt és után is egyaránt).
  • Amennyiben kormányrendeleti döntés alapján, ideiglenesen a klub bezárására kerülne sor, vendégeink hosszútávú aktív bérleteit nem érinti. Hosszútávú bérleteinket (1, 3, 6, 12 havi) meghosszabbítjuk annyi nappal, amennyit kényszerzárással töltött a klub.

Fokozottan kérjük mindenki együttműködését vendégeink és dolgozóink megóvása érdekében!

 

A bejegyzés címkéi