Springday Health Club: klub, közösség, életérzés

[vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”20px”][vc_column_text]Mostanra már biztosan te is értesültél róla, hogy a tavaszi újranyitás után a Springday klubrendszerben folytatja tovább a működését. A közel fél éves kényszerleállás alatt mi sem tétlenkedtünk, mindent megtettünk azért, hogy büszke lehess arra, hogy Te is a Springday klubtagjai közé tartozol. Hogyan érinti a klubtagság a korábban megvásárolt bérleteket? Miért éri meg továbbra is az egészségközpontunk mellett elkötelezned magad? Tarts velünk, és minden kérdésedre választ adunk![/vc_column_text][vc_column_text]

Hogyan működik a Springday klubtagság?

Ezentúl bérleteink – a már korábban megváltott, akár kisebb szolgáltatási szinttel rendelkező bérletek is – all inclusive szolgáltatást tartalmaznak, amely magába foglalja a fitness és wellness részleg használatát, illetve korlátlan számú csoportos órán való részvétel lehetőségét. Az ajánlattal akkor is élhetsz, ha van most érvényes bérleted, mert a jelenlegi bérleted lejárta után kell csak elindítanod a most megvásárolt klubtagságot. Többféle konstrukció közül választhatsz, így reméljük, hogy te is megtalálod az igényeidnek legmegfelelőbbet.[/vc_column_text][vc_column_text]

Miért legyél te is Springday klubtag?

  1. …mert a Springday klubtagsággal nem csak egy fitneszbérletet vásárolsz. Fontosnak tartjuk, hogy vendégeink ne egyszerű edzőteremként, hanem komplex szolgáltatásokkal rendelkező egészségközpontként tekintsenek ránk. Természetesen nálunk is megtalálod a személyi és csoportos edzéseket, de ennél sokkal-sokkal többet kínálunk: segítünk a kezdeti állapotfelmérésben, támogatjuk a fogyni vágyókat, segítjük a várandósok és a kismamák biztonságos mozgását, különféle masszázs és spa szolgáltatásokkal biztosítjuk a testi-lelki harmóniát és a maximális feltöltődést, wellness részleggel nyújtunk kikapcsolódást egy fárasztó nap után és még sorolhatnánk… Klubrendszerünk pedig igazán nagy könnyebbség akkor, ha egyszerre több minden iránt is érdeklődsz: a korlátlan belépési lehetőséggel annyi csoportos órán vehetsz részt, amennyin csak szeretnél, és a wellness szolgáltatásaink is mindig nyitva állnak előtted egy kis edzés utáni levezetésre.

[/vc_column_text][vc_column_text]

  1. …mert Springday klubtagnak lenni egy szuper lehetőség, hogy profi szakemberek segítségével, exkluzív környezetben javíts az életminőségeden. Egészségközpontunk az újranyitás után is megszokott Springday-minőséggel és a régi csapattal vár vissza, ahol 4 szinten tudsz mozogni és kikapcsolódni. Legyen szó akár erősítésről, alakformálásról, állóképesség növelésről, fogyásról vagy éppen pihenésről, egy egész csapat támogatja a céljaid elérését. Fontos, hogy tudd, hogy edzőinkhez nem csupán az testedzéssel kapcsolatos kérdéseiddel fordulhatsz. Motiválnak, ha lelkesedésedet veszted, megnyugtatnak, ha elakadsz, és meghallgatnak, ha úgy érzed, éppen összegyűltek a fellegek a fejed felett.

[/vc_column_text][vc_column_text]

  1. …mert nálunk egy olyan helyet ismerhetsz meg, ami szakít a sztereotípiákkal. Mi is jól ismerjük a fitnesztermekkel kapcsolatos berögződéseket: csinos, vékony, jól öltözött fiatalok nézegetik domborodó izmaikat a tükör előtt, és olyan gyorsan végeznek az edzésükkel, ahogyan elkészül a „kötelező” kép az Instagramra. Mi szeretettel várunk téged akkor is, ha fiatal vagy, de akkor is, ha Senior Programunk miatt csatlakoztál közösségünkhöz. Nekünk nem gond, ha nem a külsőségekre helyezed a hangsúlyt, de az sem, ha nálunk mutatnád meg a legújabb edzőcuccodat. Nem kapsz tőlünk rosszalló pillantásokat, ha jelentős túlsúly nehezíti a mindennapjaidat, hiszen pont azért vagyunk, hogy segítsünk neked!

[/vc_column_text][vc_column_text]

  1. …mert a Springday klubtagsággal egy második otthont és egy új családot kaphatsz. Megvan az az érzés, amikor belépsz az ajtón, és mindenhonnan a jól ismert, barátságos arcok köszönnek vissza? Munkatársainkkal arra törekszünk, hogy egy olyan közösséget hozzunk létre, amelynek tagjait ugyanaz köti össze: a tenni akarás egy egészségesebb életért és a mozgás szeretete. Együtt gondolkodni, sírni, nevetni, nagyokat beszélgetni, egymásra figyelni, egymástól tanulni, inspirációt nyerni, iránymutatást és támogatást kapni. A Springdayt egy olyan helynek álmodtuk meg, ami biztos pontot nyújt számodra – bárhonnan is érkezz hozzánk. 

[/vc_column_text][vc_column_text]

  1. …mert mi nem csak az edzésben segítünk. Tudtad, hogy a Springday Medical Magánorvosi Központ és a szépségszalon is csak egy karnyújtásnyira van? És azt, hogy vendégeink számára kedvezményes parkolást biztosítunk őrzött mélygarázsunkban? Na meg azt, hogy a gyerekek 12 éves koráig ingyenes játszóház áll rendelkezésre? Arra törekszünk, hogy minden feltételt megteremtsünk ahhoz, hogy akár egy egész napot is gondtalanul eltölthess nálunk, ezért számos olyan szolgáltatást kínálunk, amelyek megkönnyítik a mindennapjaidat. 

 

Szeretettel várjuk új és régi-új vendégeinket a Springdayben! Jó, hogy itt vagytok, hálásak vagyunk értetek!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row]

Scroll to Top