Diéta helyett életmódváltás – Klubrendszerrel az egészségért

[vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”20px”][vc_column_text]Életmódváltás: únásig emlegetett szó, mégis kevesen képesek rá. Bár elméletben mindenki tisztában van vele, hogy nem kampányszerű diétákban és edzésprogramokban kell gondolkozni, mégis a legtöbbeknél évről évre felkerül az újévi fogadalmak listájára a szó, miután rendszeresen kudarcot vallanak a hosszú távú fenntartásával. A Springdayben fontos számunkra, hogy élethosszig tartó perspektívát nyújtsunk vendégeinknek egy élhető, egészséges életformáról. Cikkünkben most eláruljuk, hogyan alakíthatod át a hozzáállásodat és hogy hogyan tud egészségklubunk segíteni neked céljaid elérésében![/vc_column_text][vc_column_text]

A megfelelő hozzáállás fél siker

Olykor szinte sokkszerűen törhet rád a cselekvés kényszere: eldöntöd, hogy ez így nem mehet tovább, és elhatározod magad, hogy innentől minden este elmész futni, nem eszel többé cukrot, lisztet, ésatöbbi. Természetes, hogy ebbe rövid időn belül belebuksz, hiszen nem gondolsz bele: innentől az egész életedet úgy szeretnéd leélni, hogy nem eszel meg soha egy szeletet tortát sem? Biztosan nem, így hát máris irreális elvárásokat támasztottál magad elé.

Legyél józan és reális a határaiddal, a ráéréseddel, meg a kapacitásoddal kapcsolatban, és ahelyett, hogy hirtelen óriási eredmények elérésére törekednél, keress egy edzésformát, amibe bele tudsz szeretni! Természetesen az étkezésre is oda kell figyelni. Szakember segítségével járj utána, hogy pontosan mi a tápanyag- és energiaszükségleted, valamint, hogy milyen étrendet javasol életstílusod fenntartásához, persze ízlésednek megfelelően. Egy dolgot mindig tarts szem előtt: az életmódváltás csak akkor fog sikerülni, ha fokozatos, és nem egy szenvedés, amit a hátad közepére sem kívánsz.[/vc_column_text][vc_single_image image=”21094″ img_size=”full” alignment=”center”][vc_column_text]A Springdayben számos óratípus közül választhatsz, legyen szó zsírégető vagy erőnléti mozgásformákról, testi-szellemi kikapcsolódásról, vagy táncról. És hidd el, a dietetikusunk sem fog arra kérni, hogy soha többet ne egyél kenyeret. Miért is tenne ilyet, hiszen nekünk is, és neked is az a célod, hogy egy fenntartható, kiegyensúlyozott életmódot sikerüljön kialakítani. Sokkal többet érsz el, ha heti két alkalommal szakítasz időt a mozgásra, de ezt a rutint idős korodban is tartod majd, ellenben azzal, ha néha időszakosan, erődön túl próbálsz teljesíteni.

Az életmódváltás fő titka: megszeretni az új életformát

Legfontosabb kiindulópont: hogy legyenek céljaid. Viszont mi lenne, ha nem azt tűznéd ki célként, hogy egy bizonyos időkereten belül egy bizonyos számú kilótól megszabadulj, hanem azt, hogy rátalálj egy olyan mozgásformára, amit őszintén szeretsz csinálni? 

Csak így fogod tudni fenntartani a motivációdat, a többi pedig a maga tempójában jön majd vele. Lehet, hogy Neked egy kardio edzés annyira nem hatékony, cserébe a Salsation vagy a Táncolj velem óráinkon páratlanul érzed magad. Így aztán ezekkel szépen lassan célba érsz anélkül, hogy szenvedésnek élnéd meg a mozgást. Ha kedveled a  kecses mozdulatokat, akkor válaszd a BodyART-ot, onnan pedig irány a Pilates. De az első lépés mindenképpen az, hogy ráérezz a mozgás örömére![/vc_column_text][vc_single_image image=”21093″ img_size=”full” alignment=”center”][vc_column_text]Felfedező bérletünket éppen azok számára találtuk ki, akik újonnan érkeztek a mozgás világába, és még ismeretlenek számukra a különböző edzésformák. De ez a bérlettípus kiváló akkor is, ha szeretnéd átfogóbban megismerni egészségklubunkat a benne rejlő összes mozgási és kikapcsolódási lehetőséggel együtt. Kerékpáros indoor cycling, aerobik, jóga, cardio kickbox? Nálunk biztosan találsz olyan sportot, amibe beleszerethetsz! De ne feledd: légy türelmes magadhoz, az életmódváltás egy megfontolt, fokozatosan elérhető folyamat!

Egy elkötelezett, motiváló klub ereje

A közösség ereje a célok elérésében, majd az eredmények fenntartásában kulcsfontosságú. Sokkal nehezebben fog menni az életmódváltás, ha nincs a környezetedben senki, aki hasonlóan komolyan venné azt, mint te. 

Ha csatlakozol a Springday klubrendszeréhez, biztos lehetsz abban, hogy senki sem rövidtávú programokban, és gyors eredményekben gondolkozik, amit aztán képtelen fenntartani. Mindenki a lehető legkomolyabban gondolja, hogy szeretne változtatni és megadni a testének azt a törődést kívül-belül, amit az később erővel, egészséggel fog viszonozni.

[/vc_column_text][vc_single_image image=”21095″ img_size=”full” alignment=”center”][vc_column_text]Ha egészségklubunkban ismerősöket, barátokat szerzel, megoszthatod velük nehézségeidet, eredményeidet, ők pedig pontosan érteni fogják, mit érzel. Nem fognak versenyezni veled, nem fognak ítélkezni, mert megbecsülik az elhatározás és a tenni akarás erejét. Csatlakozz hozzánk, és változtass az életedben egy összetartó közösség támogatásában! Életmódváltás? A Springday-ben sima ügy!

Legyél te is klubtag, és határozd el magad az egészséges, kiegyensúlyozott, fizikailag és szellemileg friss életmód mellett!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row]

Scroll to Top