Nyitva: H-P: 6:00-22:30, SZ-V:8:00-20:00
Nyitva: H-P: 6:00-22:30, SZ-V:8:00-20:00

Életmód program 55 év felettieknek!

Kinek ajánlott ez a program?

Azoknak az 55 év felettieknek, akik szeretnék megőrizni egészségüket és fittségüket. Szeretnének egy összetartó és jó hangulatú csapat részévé válni, ahol a biztonságos és hatékony mozgás mellett, a jó hangulat is garantált.

 

Gerinctréning Aquatraining (vízi aerobik)   Wellness világ   Milon köredzés   Teljes testelemzés

 

 

ALL INCLUSIVE HAVI BÉRLET 55 ÉV FELETTIEKNEK 15.900 FT-TÓL

Győződj meg személyesen a program sikerességéről! Gyere el hozzánk egy díjmentes próba alkalomra!

A díjmentes próbaalkalomhoz időpont- egyeztetés szükséges. Keresd klubtanácsadóinkat:

 

Szűcs Márta: +36-20-393-6854 és Schromm Barnabás: +36-20-485-1107  segít időpontot egyeztetni a próba alkalomra és készséggel megválaszolja az esetleges kérdéseket.

 

Az élet 55 év felett sem áll meg – halljuk ezt sokszor. De vajon elgondolkozunk azon egy pillanatig is, hogy a sport valójában mennyire fontos az életünkben? Amíg fiatalabbak és fittebbek vagyunk hajlamosak vagyunk természetesnek venni az erőnlétünket és az egészségünket. Ám az idő előrehaladtával jelentkeznek az ízületi problémák, erőnlétünk fokozatosan csökken és szép lassan egyre inkább hanyagoljuk a mozgást.

SZERETNÉL AZ UNOKÁDDAL IS JÁTSZANI? TEGYÉL EGÉSZSÉGEDÉRT, MI SEGÍTÜNK!

Ezzel a komplett edzésprogrammal megelőzhető az ízületi betegség (csontritkulás, gyulladás). Csökkenthető vele a hát- és ízületi fájdalom, javítható a testtartás, növelhető az állóképesség. Nagyobb fizikai erőnlétet biztosít az idősebbek számára.

 

MIT TARTALMAZ AZ ALL  INCLUSIVE 55+ PROGRAM?

A programot úgy állítottuk össze, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelő mozgásformát és hosszú távon is motiválni tudjuk a programunk tagjait egy egészségesebb életvitel fenntartásában.

 

  Wellness részleg használata, amely tartalmazza a szaunákat, gőzkabint, fűtött kőágyakat, tengeri klíma kabint, úszómedencét, pezsgőfürdőt. Itt átadhatják magukat a teljes nyugalomnak, pihenésnek és feltöltődhetnek.

 

 

Gerinctréning óra keretén belül erősíthetnek, mobilizálhatnak és nyújthatnak. Ez által a testnek könnyebb, gördülékenyebb mozgást, az izmoknak ideális fejlődést biztosít.
A gerinctréning megerősíti a gerinc stabilitásáért felelős törzsizmokat és ugyanakkor mobilizálja a gerincet, ennek köszönhetően rengeteg pozitív hatása van a szervezetre: Megszünteti a nyaki, derék-, hát és a gerincfájdalmakat, megelőzi a gerinc és mozgásszervi problémák kialakulását és javítja az állóképességet.

 

Az Aquatraining (vízi-torna) órán a mozgás a medencében, vízben történik. A gyakorlatok összessége leginkább az aerobik és a gyógytorna mozgásanyagát ötvözi, miközben kíméli az ízületeket és a gerincre eső terhelést. A víz ellenállása miatt lelassítja a mozdulatokat, ezáltal minimalizálja a sérülések kialakulását. Akik szárazföldön nehezebben mozognak, azoknak különösen fontos, hogy könnyedebb, vizes közegben átmozgassák testüket, ennek köszönhetően testileg és lelkileg felfrissülnek, gyorsabbá válnak.

Egyesítettük a vízben való mozgást a hatékony biciklizéssel, így már a torna mozdulatok mellett, a vízben tekerhetnek vendégeink!

Miért jó a vízben való biciklizés?

  • Nem terheljük az ízületeket és a gerincoszlopot.
  • Hosszabb kihagyások és sportsérülések után is sikerrel alkalmazhatjuk.
  • A vízi kerékpározással kétszer annyi zsír égethető el ugyanannyi idő alatt, mint szárazföldön ugyanezzel a mozgással.
  • Javítja az állóképességet, és fokozza a szív- és keringési rendszer működését.
  • Oldja a feszültséget és hatékony a narancsbőr tüneteivel szemben.

 

 

Programunk meghatározó része a MILON köredzés, amely személyre szabottan a vendégünk testi adottságainak megfelelően, automatikusan áll be. Így elkerülhető az esetleges sérülés, megerőltetés. Az izomcsoportok átmozgatásra kerülnek, és fokozatosan az edzettségi szintnek megfelelő terhelés mellett történik az edzés. A gép működését egy karóra teszi lehetővé, amely tárolja az edzések adatait (alkalmak, terhelés, aktuális állapot), így a fejlődés bármikor visszanézhető.

 

 

Egy teljes testösszetétel meghatározást is tartalmaz programunk, amely egy átfogó elemzést mutat a test aktuális állapotáról (izom-zsír arány, alapanyagcsere, tápláltsági állapot stb.) Ez a meghatározás pár percet vesz igénybe, teljesen fájdalommentesen. Az InBody 370 készülékre ráállva pár perc alatt biztos és kézzelfogható eredményt kapsz.  Az InBody felmérést 3 havonta végezzük el és a kapott értéteket ki is elemezzük veled, segítünk azoknak az értelmezésében. 

Hát – és ízületfájdalom csökkentése | Ízületi betegségek megelőzése, mint csontritkulás, gyulladás és egyéb ízületi rendellenességek | Testtartás és állóképesség növelés; a mindennapi fizikai kihívások egyszerűbbé válnak.

 

ALL INCLUSIVE HAVI BÉRLET 55 ÉV FELETTIEKNEK 15.900 FT-TÓL.

 

Segítünk megtenni az első lépéseket! 

Gyere el hozzánk egy díjmentes próbaalkalomra, ahol megmutatjuk neked klubunkat és személyes konzultáció keretében az igényeidre szabjuk a programunkat.

GYŐZŐDJ MEG SZEMÉLYESEN A PROGRAMUNK SIKERESSÉGÉRŐL!

A díjmentes próbaalkalomhoz időpont- egyeztetés szükséges. Keresd klubtanácsadóinkat:

 

Szűcs Márta: +36-20-393-6854 és Schromm Barnabás: +36-20-485-1107  segít időpontot egyeztetni a próba alkalomra és készséggel megválaszolja az esetleges kérdéseket.

 

A Milon köredzéshez szükséges a Milon karóra megvásárlása, amelynek egyszeri díja: 10.000 Ft, amely vissza nem térítendő összeg. A Milon karóra a vendégünk saját tulajdona, amelyet így haza is vihet.

További programjaink:

startprogram

Start Program

smartprogram

Smart Program

bigmanclub

Big Man Club

babamama

Baba Mama Program

sirazsir

Sír a Zsír

medicalcare

Medical Care Program