Top

App-Varga Péter

Edzői hitvallásom elsősorban a prevenció, stressz levezetés és ezt követően az egyéni kitűzött célok elérése

APP-VARGA PÉTER

Személyi edző

Telefonszám: +36-30-515-1253

E-mail cím: appvargapeter@gmail.com

BEMUTATKOZÁS

  • Erőnléti edzőként segítségedre lehetek, ha élsportoló vagy és sportágadnak megfelelően az éves periodizációt figyelembe véve egy magasabb erőnléti szintre szeretnél jutni.
  • Gerinctrénerként igyekszem a különböző gerincproblémákat és tartáshibákat kijavítani a megfelelő korrekciós gyakorlatok alkalmazásával.Ezeket a gyakorlatokat integráltan minden edzés során alkalmazom.
  • Ha amatőr sportoló vagy, ha szeretnéd, hogy hétköznapi teendőidet könnyebben tudd elvégezni egy egészségesebb testben, legyen az súlyfelesleg leadása, izomtömeg növelés vagy állóképesség fejlesztés,együtt biztos vagyok benne, hogy elérjük a kitűzött célodat!

App-Varga Péter vagyok, erőnléti és személyi edző, preventív gerinctréner. Szakmámat kiegészítve Kinezio tape terápiával is foglalkozom, egyéb ízületi- és izomsérülések, kialakult ödémák és hematómák kezelésével.

Edzői hitvallásom elsősorban a prevenció, stressz levezetés és ezt követően az egyéni kitűzött célok elérése.

HOGY MIÉRT?

Mai felgyorsult világunkban fokozott stressznek vagyunk kitéve, ehhez gyakran párosul a mozgásszegény életmód, az ülőmunkából adódó tartásproblémák, egyéb gerincproblémák, és gerincdeformitások kialakulása. A nem megfelelő táplálkozás, amely szintén jelentős egészségkárosító hatással van szervezetünkre. Ezek külön-külön, vagy együttes jelenlétükkel is nagymértékben hozzájárulnak egyéb tünetek és betegségek kialakulásához, például: kóros elhízás, magas vérnyomás, cukorbetegség, állandó fáradtság, enerváltság.

Megoldásként rendszeres testmozgást, egy egészségesebb és kiegyensúlyozottabb életvezetés kialakítását ajánlom, melynek elérésében 100%-osan a segítségedre leszek.  Ezen cél megvalósításához elhatározásodra és kitartó munkádra is szükség lesz.

EGYÜTT SIKERÜLNI FOG!

Emellett garantálom, hogy jó hangulatú edzésekben lesz részed!

Határozd el magad és keress bátran!