Nyitva: H-P: 6:00-22:30, SZ-V:8:00-20:00
Nyitva: H-P: 6:00-22:30, SZ-V:8:00-20:00

Big Man Club – Ahol a fogyás csak mellékhatás

 

Az ország legnagyobb egészség és fitnesz központjában, a Springday Health Club-ban tavaly óta a “legnagyobb” tehát jelentős túlsúllyal küszködő emberek is visszakaphatják az egészség és az ideális testsúly lehetőségét.

 

Nálunk nem kell kellemetlenül érezned magad a méreteid miatt, mert a program vezetője, aki mindenki számára segítséget nyújt – akár úgy is, hogy együtt edz veled –  maga is jelentős túlsúllyal kezdte meg a programot. Amennyiben igényled, naponta ott lesz veled, segít, biztat, tanácsot ad, de úgy, hogy amiről beszél, azt maga is teszi vagy már kipróbálta.

 

A Big Man Club tagjai egy nagy csapat, akik használják a modern edzési lehetőségeket, mint például a Milon köredzés programot vagy az Aquatraining órákat, hogy személyre szabottan, szenvedés nélkül, mosolyogva, a leghatékonyabban érjék el céljaikat.

 

Igény szerint személyi edző és dietetikus is segít a club tagjainknak a tökéletes eredmény elérésében.

 

Ez az ország első, egyedülálló csoportja, ahol a nagy emberek is jól érezhetik magukat! Úgy gondoljuk a rendszeres mozgással és edzéssel járó jó közérzet és kondíció nem kiváltság, még akkor sem, ha az egyén  testtömeg indexe már jelentős vagy akár kóros túlsúlyt jelez.

 

A hölgyeket 30, vagy annál magasabb, míg a férfiakat 35, vagy annál nagyobb BMI, azaz testtömeg index-el várjuk szeretettel körünkbe, hogy ők is visszanyerhessék  mobilitásukat.

(BMI számítás: Testmagasság méterben, pl. ha 1.75, akkor vesszük annak a négyzetét (1.75 x 1.75) és a kapott számmal elosztjuk az adott személy testsúlyát kilogrammban.
Tehát :  1.75 x 1.75 = 3,0625  ha a testsúly 134 kg, akkor 134 : 3,0625 = 43.45 így tehát a példában szereplő egyén BMI index-e 43.45 )

 

A program 2018. augusztusi indulása óta, több mint 100 ember csatlakozott a Big Man Club tagjai közé és kezdte el megváltoztatni az életét!

 

Mellékhatások tekintetében a házigazda maga is, 25 kilogrammal lett kevesebb azóta, és a csoport tagjai közül többen adtak már le 8, 10, 15 kiló felesleget.

Ezek után már csak egyetlen kérdés van.

Te mikor jössz el hozzánk egy személyes program bemutatására?

 

“NÁLUNK A FOGYÁS CSAK MELLÉKHATÁS!”

 

Programunk vezetője Barabás Zoltán dee jay, rádiós műsorvezető, író, személyesen várja a tettre kész érdeklődőket, akik hozzá hasonló cipőben járnak. Zoltán naponta áll a csoport tagjai rendelkezésére, hogy edzőtársuk és motivátoruk legyen.

Ő maga is mindennap azon dolgozik, hogy ismét jó formában és jó hangulatban élhessen. Egy betegségből adódó súlyos elhízásával együtt is, naponta edz, egyre jobban érzi magát a bőrében, folyamatosan csökken a súlya és szívesen megosztja saját tapasztalatait a csoport tagjaival. Természetesen szakedzők, dietetikusok is rendelkezésre állnak, hogy mindenki a maga számára legkevésbé megterhelő, de eredményes edzésprogramot állíthasson össze.

Két bérlettípussal várjuk vendégeinket, hogy mindenki megtalálja a számára legideálisabbat.

 • A Big Man Club havi bérlet ára: 15.900 Ft (16.900 parkolóval)
  Belépés:
  hétköznapokon  6:00 – 15:00-ig; hétvégén: 8:00-15:00-ig

A bérlet ára tartalmazza:
– személyre szabott Milon köredzést,
– csoportos órákon való részvételt,
– fitness és cardio részleg használatát,
– funkcionális terem használatát,
– wellness részleg használatát (pezsgőfürdő, úszómedence, szaunák, napozóterasz)
– 4 óra díjtalan parkolási lehetőséget a mélygarázsban, (csak a “parkolós” bérlettel!)
– tusfürdő és törölköző használatát,
– egy kényelmes öltözőszekrény használatát
– havi 1 alkalommal Teljes testösszetétel mérés (Inbody370 készülékkel).

 • A Big Man Club havi bérlet ára: 19.900 Ft
  Belépés:
   egész nap (hétköznap és hétvégén is)

  A bérlet ára tartalmazza:

  – személyre szabott Milon köredzést,
  – csoportos órákon való részvételt,
  – fitness és cardio részleg használatát,
  – funkcionális terem használatát,
  – wellness részleg használatát (pezsgőfürdő, úszómedence, szaunák, napozóterasz)
  – 4 óra díjtalan parkolási lehetőséget a mélygarázsban,
  – tusfürdő és törölköző használatát,
  – egy kényelmes öltözőszekrény használatát
  – havi 1 alkalommal Teljes testösszetétel mérés (Inbody370 készülékkel).

A bérlet ára nem tartalmazza a Milon karóra díját, amelynek ára 2019. december 01-től 10.000 Ft. Ez az ár egyszeri díj, amely tartalmazza a Milon felmérést, 1 órás személyre szabott foglalkozást, amelynek során a Milon edző személyre szabja a Milon köröket, illetve magát a Milon karórát, amely tárolja a személyre szabott adataidat. Ez az óra csak a tiéd, haza is viheted magaddal, majd minden edzés alkalmával ennek a segítségével tudod elindítani az edzésedet.

Első lépés

Vedd fel a kapcsolatot velünk! Gyere el hozzánk egy személyes program bemutatásra, ahol bemutatjuk neked klubunk adottságait és szolgáltatásait. A program bemutatása nem jár semmilyen kötelezettséggel és teljesen díjtalan.

Időpont egyeztetés: Barabás Zoltán 06 70 393 0142

Teljes testösszetétel mérés

A felmérést a klubunkban található Inbody 370  készülék segítségével végezzük. Az Inbody egy testösszetétel analizáló készülék, amely 5 szegmensre osztja a tested (4 végtag és a törzs). Ezzel egy olyan átfogó elemzést kapsz a testedről, amely pontosan meghatározza az izom-zsír arányt, a tápláltsági állapotot, alapanyagcserét és minden olyan fontos adatot, amely egy kiinduló pontot biztosít az edzésprogramodhoz. Ezt a felmérést minden időszak elején megismételjük (havi rendszerességgel) és összevetjük az eredményeket. Majd megnézzük, és kielemezzük, hogy a kiindulási ponthoz képest miben történt változás és a minél hatékonyabb eredmény érdekében, ennek megfelelően alakítjuk, szükségesetén módosítjuk a további edzéseket. Az InBody felmérést 3 havonta végezzük el és a kapott értéteket ki is elemezzük veled, segítünk azoknak az értelmezésében. 

Big Man Club nagy hangsúlyt fektet edzések közben a jó hangulat és a megfelelő környezet megteremtésére, ezért eleinte főleg a csoportos edzéseket javasoljuk a klubhoz csatlakozóknak. Azt tapasztaljuk együtt könnyebb! Hasonló adottságú emberek együtt hatékonyabban tudnak tevékenykedni. A legújabb felmérések is ezt bizonyítják, hogy jelentősen hatékonyabbak a csoportokban végzett edzések, ez alól csak az élsportolók a kivételek. Általános javaslatunk a kezdéshez, a Milon köredzés program és az Aquatraining rendszeres használata, igény szerinti kiegészítő programok alkalmazásával.

 

Várunk tehát Téged is, már holnaptól, hogy visszanyerd a mozgás szabadságát, az önbecsülésed!

Szeretnénk együtt örülni veled a sikereidnek, az egyre jobb kedvednek és az egyre kisebb ruhaméreteidnek!

 

Csatlakozás: folyamatosan várjuk az érdeklődőket!

 

Barabás Zoltán személyes üzenete: 

” Elmúltam 56 éves, kb. 80 kilogramm a túlsúlyom és mindennap mosolyogva sietek a klubba. Mindig van itt valaki, aki rám mosolyog, aki megveregeti a hátam, aki bíztat, aki drukkol, aki csak annyit mond: Ez az, csináld, ne add fel! Egyszerűen jó ide jönni. Bár én fogom neked azt mondani az első találkozásunkkor, hogy a mérleged dugd el egy időre a szekrény mélyére, ennek ellenére büszkén látom, hogy már nem feszülnek úgy rajtam a ruháim, hogy újra képes vagyok lehajolni és már ott tartok, hogy mindenből a dupla edzéstervet teljesítem kínlódás és erőlködés nélkül. Ne gondold, hogy erőszakos vagyok, de azt mondom, Te is megérdemled, hogy adj még egy esélyt magadnak. Nem fogod megbánni ígérem! Sajnos helyetted idejárni, edzeni én sem tudok, de veled együtt edzeni, akár mindennap, ebben számíthatsz rám!”

A Milon köredzéshez szükséges a Milon karóra megvásárlása, amelynek egyszeri díja: 10.000 Ft, amely vissza nem térítendő összeg. A Milon karóra a vendégünk saját tulajdona, amelyet így haza is vihet.

Időpont- egyeztetés:

Barabás Zoltán

Telefonszám: 06 70 393 0142

E-mail cím: bigmanclub@springday.hu

További programjaink:

startprogram

Start Program

smartprogram

Smart Program

allinclusive

All Inclusive 55+

babamama

Baba Mama Program

sirazsir

Sír a Zsír

medicalcare

Medical Care Program