Blog

edzoruhak

Edzőtermi dresszkód, avagy a Springday sportruházati gyorstalpalója


Springday Health Club Vágjunk is bele egyből a közepébe és szögezzük le, hogy az edzés rólad szól, nem a többiekről. Miért stresszelsz akkor még mindig azon, hogy mi van rajtad és vajon mit gondolhatnak mások? Azért vagy ott, mert célod, hogy saját magadnak megfelelj, hogy izmosabb, vagy karcsúbb légy, hogy fitt legyél és egészséges.

etkezes

Hatékony életmódváltásra törekszel? Tervezz heti menüsort!


Nem győzzük hangsúlyozni, hogy a Springday Heath Club küldetése – ahogy a nevünk is tükrözi – jóval túlmutat egy szimpla fitnesztermi szolgáltatóénál. Egészségközpontként fontosnak tartjuk, hogy ne csak a testmozgás jótékony hatásairól tegyünk említést, hanem a kiegyensúlyozott étrend kialakításának jelentőségéről is. Ehhez szeretnénk most egy kis segítséget adni.

senior

Springday Health Club: fitneszteremtől egészségközpontig


Ha sportolási lehetőségek után nézel, számodra is döntő szempont lehet, hogy a lehető legtöbb szolgáltatást megtaláld egy helyen. A Springday Health Club csapatával mi is fontosnak tartjuk, hogy ne egyszerű fitneszteremként, hanem egészségközpontként éljünk a sportolni vágyók fejében, ahol személyre szabott megoldásokkal, egészségmegőrző programokkal és szakértő segítséggel támogatjuk vendégeink céljait – mindezt egy fedél alatt!

springday

Üdvözöl a Springday Health Club, ismerj meg minket!


Mindenki életében eljöhet a pont, amikor nem elégedett azzal a testtel, ami a tükörből néz vissza rá, fittebb, energikusabb szeretne lenni, vagy az egészsége érdekében egyszerűen csak beiktatna a mindennapjaiba egy kis mozgást. Mai blogbejegyzésünk 3+1 pontban mutatja meg neked, hogy miért a Springday Health Club számodra az ideális választás, ha életmódváltásra adnád a fejed.