Blog

edzés, életmódváltás, testmozgás

Az edzés 10 előnye, ami jobbá teszi az életedet


Springday Health Club Életmódváltásba kezdeni sosem könnyű. Bár már kiskorunk óta az eszünkbe vésték, hogy a rendszeres testmozgás jót tesz az egészségnek, nem egyszerű rászánni magunkat, hogy bérletet vegyünk az edzőterembe, vagy szimplán csak elkezdjünk tornázni otthon, önszorgalomból. A mai blogbejegyzésünk az edzés 10 ismert, valamint kevésbé köztudott előnyét gyűjti össze, abban bízva, hogy talán neked is megadja a kezdőlökést a sportoláshoz. Tarts velünk!

milon

Ilyen, ha egy gép az edződ - mindent a milonról


Springday Health Club 36 perc. Rád szabott program. Mintha egy személyi edző állna melletted. Úgy hangzik, mintha a jövőről beszélnénk. Pedig csak leírtuk, milyen a milon Q-t használni. Akár a nulláról indulsz, akár profi vagy, a milon gépeivel hatékonyan és teljesen biztonságosan végezheted a gyakorlatokat. Nem véletlenül ennyire népszerű vendégeink körében. Érdekel, hogyan is zajlik a használata az alapozó felmérésektől a tényleges edzésig? Olvass tovább!

tomegnoveles

Tömegnövelés és fogyás – így lehetsz hatékony


Springday Health Club Bár fogyást elősegítő tippekről talán kicsivel többet olvasni az interneten, azok sincsenek könnyebb helyzetben, akik pont az ellenkező irányba szeretnének elmozdulni és felszednének néhány kilót. Új blogbejegyzésünkkel az utóbbi tábort erősítőknek szeretnénk elsődlegesen segíteni, de cikkünk végén találsz pár tanácsot a sikeres fogyáshoz is. Tarts velünk!

5+1 app(likáció) az egészségmegőrzésért

5+1 applikáció az egészségmegőrzésért


Springday Health Club Reggel szól az ébresztő és onnantól nincs megállás egészen estig. Közben pedig nem is figyelsz arra, hogy mit igényel a tested. Minden egyes nap használod, és még sokáig szeretnéd is. Akkor viszont ideje tenned érte.

edzoruhak

Edzőtermi dresszkód, avagy a Springday sportruházati gyorstalpalója


Springday Health Club Vágjunk is bele egyből a közepébe és szögezzük le, hogy az edzés rólad szól, nem a többiekről. Miért stresszelsz akkor még mindig azon, hogy mi van rajtad és vajon mit gondolhatnak mások? Azért vagy ott, mert célod, hogy saját magadnak megfelelj, hogy izmosabb, vagy karcsúbb légy, hogy fitt legyél és egészséges.

etkezes

Hatékony életmódváltásra törekszel? Tervezz heti menüsort!


Nem győzzük hangsúlyozni, hogy a Springday Heath Club küldetése – ahogy a nevünk is tükrözi – jóval túlmutat egy szimpla fitnesztermi szolgáltatóénál. Egészségközpontként fontosnak tartjuk, hogy ne csak a testmozgás jótékony hatásairól tegyünk említést, hanem a kiegyensúlyozott étrend kialakításának jelentőségéről is. Ehhez szeretnénk most egy kis segítséget adni.

senior

Springday Health Club: fitneszteremtől egészségközpontig


Ha sportolási lehetőségek után nézel, számodra is döntő szempont lehet, hogy a lehető legtöbb szolgáltatást megtaláld egy helyen. A Springday Health Club csapatával mi is fontosnak tartjuk, hogy ne egyszerű fitneszteremként, hanem egészségközpontként éljünk a sportolni vágyók fejében, ahol személyre szabott megoldásokkal, egészségmegőrző programokkal és szakértő segítséggel támogatjuk vendégeink céljait – mindezt egy fedél alatt!

springday

Üdvözöl a Springday Health Club, ismerj meg minket!


Mindenki életében eljöhet a pont, amikor nem elégedett azzal a testtel, ami a tükörből néz vissza rá, fittebb, energikusabb szeretne lenni, vagy az egészsége érdekében egyszerűen csak beiktatna a mindennapjaiba egy kis mozgást. Mai blogbejegyzésünk 3+1 pontban mutatja meg neked, hogy miért a Springday Health Club számodra az ideális választás, ha életmódváltásra adnád a fejed.