Springday bérletet ajándékba? Miért is ne?

karácsonyi ajándék

Springday bérletet ajándékba? Miért is ne?


Közeleg az ünnepi időszak, így ha még nem is vásároltad meg őket, bizonyára már te is gondolkodtál azon, milyen ajándékkal lepd meg a szeretteidet karácsonykor. A tökéletes, testhezálló ajándék kiválasztása kihívást jelentő feladat lehet, így sokaknak inkább idegeskedéssel, mintsem örömteli várakozással telik a december. Mai blogbejegyzésünk igyekszik levenni ezt a terhet a válladról: íme 5 érv, hogy miért szuper ötlet Springday bérletet adni ajándékba! Tarts velünk!


1. Az egészség a legjobb befektetés

A decemberi eszem-iszom után mindenkire ráfér a megtisztulás: a szervezet méregtelenítéséhez pedig nemcsak az egészséges ételek és italok fogyasztása, hanem a rendszeres testmozgás is hozzájárul. Ha azt látod a környezetedben, hogy egy szeretted rossz úton jár, és érdemes lenne mozognia a saját egészségének megőrzése érdekében, ne félj egy fitneszbérlettel megajándékozni! Sosem ciki törődni a másikkal, hiszen az egészség valójában megfizethetetlen. Ha jófej, biztosan nem fog megsértődni, inkább belátja, hogy ennél hasznosabb ajándékot nem is kaphatott volna. Ha van kedved, esetleg el is kísérheted az első edzésekre, így még inkább motiválhatod őt az életmódváltásban, és biztosan nagyobb kedvvel vesz majd részt az órákon.

2. Mozgás = magabiztosság

Gondolj csak bele, mi az első ok, amiért az emberek általában életmódváltásba kezdenek? Az, hogy leadjanak pár kilót, és ezáltal jobban érezzék magukat a bőrükben. Ha egy szeretted eddig önértékelési zavarokkal küzdött, és a súlya vagy az alakja miatt folyamatosan elégedetlenül nézett a tükörbe, a sport az egyik legjobb módja annak, hogy visszanyerje az önbizalmát. Azáltal, hogy valaki a te ajándékod hatására megy el az edzőterembe, nemcsak testi, hanem lelki szinten is hatalmas változásokat indíthat el. Téged pedig ugyancsak örömmel fog eltölteni, hogy részt veszel az ő sikerében és átalakulásában.

3. Lendület a mindennapokban

A sportnak nemcsak az alakformálásban, hanem az életminőség javításában is jelentős szerepe van. A rendszeres testmozgás jótékony hatással van a szív- és érrendszerre, hozzájárul az izmok és csontok erősödéséhez, védi az immunrendszert, felpörgeti az anyagcserét, pihentetőbb alvást eredményez, fejleszti a memóriát, enyhíti a depressziót és a szorongást, és még sorolhatnánk… Ha egészségesek vagyunk, nő az állóképességünk és a teherbírásunk, így az iskolában és a munkahelyen is sokkal jobban tudunk majd teljesíteni. Ha azt látod egy szeretteden, hogy sokszor kedvetlen, motiválatlan a munkájában és a magánéletében is, tartsd észben, hogy egy sportbérlettel mekkora hatást gyakorolhatsz a testi és lelki egészségére!

 4. Minőségi együtt töltött idő

Legutóbbi blogbejegyzésünkben olvashattál arról, hogy a rendszeres testmozgás pozitív hatással van a párkapcsolatokra. Ha te már hosszabb ideje tagja vagy a Springday sportközösségének, jó ötlet lehet, ha a párodat is megleped egy hozzánk szóló bérlettel: kutatások bizonyítják, hogy azok a párok, akik közösen sportolnak, nagyobb intimitást élnek meg, és elégedettebbek a kapcsolatukkal. A mindennapi rohanásban nem könnyű egyensúlyozni a munka, az énidő és a párkapcsolat között. A közös edzés kiváló alkalom lehet arra, hogy minőségi időt töltsetek egymással, és együtt engedjétek ki a fáradt gőzt. Mivel ez egy közös program, kölcsönösen motiváljátok és „húzzátok” egymást, és biztosak vagyunk benne, hogy nem hagyjátok, hogy a másik ellógja az edzést.

5. Hosszú időn keresztül élvezhető

Ugye neked is ismerős a jelenet, amikor a kisgyerekek csillogó szemmel kinyitják az ajándékokat karácsonykor, majd az év további részében rá se néznek többet? Sajnos, ez a felnőttek körében is előfordulhat. Egy fitneszbérlet – főleg, ha az érintett sosem járt még hasonló létesítményben – mindenképp az újdonság varázsával fog hatni a megajándékozottra, és alig várja majd, hogy szétnézhessen a különféle termek, gépek, csoportos órák és tanácsadások világában. Az újévi fogadalmak között is gyakran szokott szerepelni az életmódváltás, a rendszeres edzés bevezetése a mindennapokba, így egy sportbérlet profi és biztos alapot ad az újévi célok teljesítéséhez.

Ha a járványügyi előírások jelenleg nem is teszik lehetővé azt, hogy személyesen találkozzunk a Springday falai között, a bérletek miatt nem kell, hogy fájjon a fejed! Mindegyik érvényességét meghosszabbítjuk, és szeretettel várunk téged, ha már újra biztonságos a közös mozgás!