Springday Health Club: fitneszteremtől egészségközpontig

senior

Springday Health Club: fitneszteremtől egészségközpontig


Ha sportolási lehetőségek után nézel, számodra is döntő szempont lehet, hogy a lehető legtöbb szolgáltatást megtaláld egy helyen. A Springday Health Club csapatával mi is fontosnak tartjuk, hogy ne egyszerű fitneszteremként, hanem egészségközpontként éljünk a sportolni vágyók fejében, ahol személyre szabott megoldásokkal, egészségmegőrző programokkal és szakértő segítséggel támogatjuk vendégeink céljait – mindezt egy fedél alatt!


 

Miben kínálunk többet?

Természetes, hogy szolgáltatásaink között megtalálod az egyéni és csoportos edzéseket, de a testépítés és alakformálás csupán egy terület az általunk kínált programokból.

Állapotfelmérés

Örömünkre szolgál, hogy már az életmódváltás első lépésében, az állapotfelmérésben is támpontot tudunk nyújtani. Kezdő sportolóként nagyon sok bizonytalansággal szembesülhetsz, ezt igyekszünk eloszlatni Inbody felmérésünkkel: az Inbody felméréssel egy olyan átfogó elemzést kapsz a testedről, ami meghatározza az izom-zsír arányt, a tápláltsági állapotot, alapanyagcserét és minden olyan adatot, ami szükséges az edzésprogramod összeállításához. Szuper kiindulási alapot ad, ha csak most kezdenél mozogni, de a fogyókúrázóknak is nagy segítség a súlyvesztésünk nyomon követésében.

 

Exkluzív szolgáltatás – íme a MILON Q!

Büszkék vagyunk rá, hogy a MILON legújabb fejlesztése, a Q sorozat Magyarországon kizárólag a Springday Health Clubban érhető el. A MILON egy köredzés rendszer, amellyel két körben tudsz edzeni: az egyik egy erő- és állóképesség növelő kör 12 géppel, a másik egy prémium erőfejlesztő kör 7 géppel. A MILON nagy előnye és különlegessége a hagyományos fitnesztermi gépekhez képest, hogy minden gép automatikusan igazodik a méreteidhez és beáll az edzéstervednek megfelelő terhelésre. Nem kell magadnak kitalálnod, milyen gyakorlatokat végezz, hiszen az edzésterved már korábban rögzítésre kerül a rendszerben.

      

Együtt fogyni mindig könnyebb

Egészségközpontunkban kettő, kifejezetten nagy túlsúlytól szenvedőket célzó programot is találhatsz: Sír a Zsír és BIG MEN Club csoportjainkban nem egyszerűen a fogyni, hanem az életmódot váltani vágyókat várjuk. Egyik programunkban sincs varázslat, nem használunk csodaszereket, és 1 hónap alatt nem ígérünk olyat, amit nem tudunk teljesíteni. Edzőink megtanítanak téged megfelelő dolgokat, helyes arányban és időben enni, és saját testsúlyos edzéssel képes leszel átmozgatni azt, amiről már te sem hitted, hogy mozogni fog.

 

Családbarát programok

2017 óta viseljük a „Családbarát Hely” címet, ezzel is megmutatva, hogy már a terhesség időszakától kezdve igyekszünk támogatni várandós és kisgyermekes vendégeinket. Baba-mama Programunkkal abban segítünk neked és kisbabádnak, hogy életetek legcsodásabb időszakát nyugodt körülmények között tölthessétek, úgy, hogy közben te is formában tartod magad. Várandósság alatt olyan izomcsoportokat erősíthetsz, amelyek komfortosabbá teszik a terhesség mindennapjait és megkönnyíthetik számodra a szülést. A kisbabád 1 éves koráig pedig az alakformálásra helyezzük a hangsúlyt és kiemelt figyelmet fordítunk a terhesség utáni regenerációra. Annak érdekében, hogy nyugodtan tölthesd az edzés perceit, egészégközpontunkban játszóház áll a rendelkezésedre, ahol szakképzett óvónők és pedagógusok vigyáznak a gyerkőcökre.

 

 

Szépkorú barát hely

A kicsik mellett az idősebb generáció tagjait is nagy szeretettel várjuk. Egészségközpontunk Senior 55+ Programját azoknak az uraknak és hölgyeknek ajánljuk, akik az egészséges életvitelt 50 év kor felett is szem előtt tartják. Biztonságos és hatékony sportolási lehetőségeket biztosítunk, amelyek által megőrizhetik fittségüket és egészségüket. Az érdeklődők részt vehetnek gerinctérningen, aquatrainingen, csoportos óráinkon, kipróbálhatják az aquabike-ot és a MILON köredzést, valamint használhatják wellness részlegünket is.

   

Pihenni, kikapcsolni, ellazulni

A Springday Health Club nem csupán a mozgásformák széles kínálatával, hanem a kikapcsolódási formák terén is élen jár. Wellness részlegünkben többek között aqua medence, pezsgőfürdő, fényterápiás szauna, finnszauna, sókabin, tepidárium, infra és aromás gőzkabinok várnak egy edzés utáni felfrissülésre. A testi-lelki feltöltődéshez 4 masszázsszobában képzett masszőrcsapatunk vár: több, mint 15-féle masszázs közül választhatsz, így kipróbálhatod például sportmasszázs, relaxációs masszázs, vitalizáló masszázs, talpmasszázs és kismama masszázs szolgáltatásainkat is.

Amiért még érdemes benézned hozzánk

A Springday Health Clubban valódi programokkal, személyes törődéssel és barátságos hangulattal várjuk az egészségükért tenni kívánó, még otthon ülő embereket. Arra törekszünk, hogy szakítsunk a hagyományos fitnesztermekre jellemző berögződésekkel, és egy olyan helyként működjünk, ahol mindenki megtalálhatja a számra ideális mozgásformát.

Gyere és nézz szét szolgáltatásaink között!