Üdvözöl a Springday Health Club, ismerj meg minket!

springday

Üdvözöl a Springday Health Club, ismerj meg minket!


Mindenki életében eljöhet a pont, amikor nem elégedett azzal a testtel, ami a tükörből néz vissza rá, fittebb, energikusabb szeretne lenni, vagy az egészsége érdekében egyszerűen csak beiktatna a mindennapjaiba egy kis mozgást. Mai blogbejegyzésünk 3+1 pontban mutatja meg neked, hogy miért a Springday Health Club számodra az ideális választás, ha életmódváltásra adnád a fejed.


1. Springday Health Club – a lehetőségek egészség központja

Bizonyára még te sem tudtad, hogy 10.000 nm-es alapterületével és többszintes gépparkjával a Springday Health Club Budapest legnagyobb egészség klubja. Az elnevezés nem csupán formaság, hiszen kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy ne edzőteremként, hanem komplex szolgáltatásokkal rendelkező egészség központként éljünk a köztudatban. Természetes, hogy egyéni és csoportos edzésekkel is rendelkezésedre állunk, de ennél sokkal, de sokkal többet kínálunk.

Egy kis ízelítő szolgáltatásainkból:

- segítünk a kezdeti állatpotfelmérésben, meghatározzuk az életmódváltás helyes irányát,

- dietetikus segítségével összeállítunk számodra egy egészséges és tápláló étrendet,

- Sír a zsír és Big Men programjainkkal támogatjuk a fogyni vágyókat,

- baba-mama csoportjainkban segítjük a várandósok és kismamák alakformálását,

- alakformáló kezeléseket kínálunk a bőr rugalmasságának és eredeti szépségének megtartásához,

- különféle masszázs szolgáltatássokkal biztosítjuk a test-lelki haromóniát és a maximális feltöltődést,

- wellness részleggel nyújtunk kikapcsolódást egy fárasztó nap után,

- játszóházat biztosítunk, így a szülők gondtalanul adhatják át magukat a sportolás vagy a wellness örömének. 

          

2. Segítség az első lépésben

Életmódváltásba kezdeni nagy kihívás, így teljesen érthető, hogy kezdetben benned is sok még a bizonytalanság. Megvan az elhatározás, megvan az elszántság, mégsem tudod, pontosan merre indulj el, és hogyan kellene előre lépned egy egészségesebb élet felé. A Springday Health Club csapatával pontosan erre az esetre dolgoztuk ki Start Programunkat, amelyben az általad kiválasztott személyi edző mentorként segíti az életmódváltásodat. Az első 5 alkalom az állapotfelmérésé: az edződ elkészíti a következő 6 hétre az edzéstervedet és begyakorolja veled a feladatokat, hogy egyedül is el tudd végezni a gyakorlatokat. 6 hét után ismét állapotfelmérés következik, ami alapján a személyi edződ esetlegesen módosítja az edzéstervedet és minden felmerülő kérdésedre válaszol.

3. Minden generáció előtt nyitva állunk

2017 óta büszkén viseljük a „Családbarát Hely” és a „Szépkorú Barát Hely” címeket, ezzel is megmutatva, hogy nálunk kicsik és nagyok is megtalálhatják a hozzájuk leginkább passzoló mozgásformát. Baba-mama Programunkkal abban segítünk neked és kisbabádnak, hogy életetek legcsodásabb időszakát nyugodt körülmények között tölthessétek, úgy, hogy közben te is formában tartod magad. Várandósság alatt olyan izomcsoportokat erősíthetsz, amelyek komfortosabbá teszik a terhesség mindennapjait és megkönnyíthetik számodra a szülést. A kisbabád 1 éves koráig az alakformálásé lesz a főszerep: hangsúlyt fektetünk a terhesség utáni regenerációra a kritikus területekre összpontosítva. Mivel tudjuk jól, hogy minden édesanya számára a legfontosabb, hogy biztonságban tudhassa gyermekét, az 1-12 éves gyerkőcökre óvónők és pedagógusok vigyáznak játszóházunkban, így te bármikor nyugodtan nyugodtan edzhetsz.

Örömünkre szolgál, hogy nemcsak „kicsiket”, hanem az idősebb generációk tagjait is a vendégeink között tudhatunk. Senior 55+ Programunkat azoknak az uraknak és hölgyeknek ajánljuk, akik szeretnék megőrizni egészségüket és fittségüket. Biztonságos és hatékony sportolási lehetőségeket biztosítunk, amelyek hosszú távon is segítenek egy egészségesebb életvitel fenntartásában. Az érdeklődők részt vehetnek gerinctérningen, aquatrainingen, csoportos óráinkon, kipróbálhatják az aquabike-ot és a Milon köredzést, valamint használhatják wellness részlegünket.

 

 

+1: Szakítunk a sztereotípiákkal

Ha edzőteremre vagy fitneszteremre gondolunk, hajlamosak vagyunk csinos, vékony, fiatal, és jól öltözött vendégeket látni lelki szemeink előtt. A Springday Health Club csapatával arra törekszünk, hogy ezen berögződéseken változtassunk. Szeretettel várunk, ha fiatal vagy,

de akkor is, ha már inkább nem számolod a gyertyákat a tortádon. Ajtónk nyitva áll előtted, ha jelentős túlsúly nehezíti mindennapjaidat, de akkor is, ha csak formásodni szeretnél. Nem kapsz rosszalló pillantásokat, ha nem a külsőségekre helyezed a hangsúlyt, de akkor sem, ha épp a tiéd a legmenőbb edzőcucc a városban. Nálunk megtalálod a számításaidat, ha magányos farkasként jobban megy neked az edzés, de akkor is, ha nagyobb csapatban érzed jól magad. Segítünk, ha bizonytalan vagy, de akkor is támogatunk, ha már pontosan tudod, mire van szükséged.

Egészségközpontunk vendégkörét olyan sportolni és kikapcsolódni vágyók teszik ki, akiket egy dolog köt össze: a mozgás szeretete. Igyekszünk egy olyan biztonságos, kényelmes és kellemes légkört teremteni, amiben mindenki jól érezheti magát és – segítséggel vagy anélkül – megvalósíthatja céljait. 

Kedvet kaptál? Nézz szét szolgáltatásaink közül, és találd meg a Te mozgásformád!