Winshape és LPG, avagy last minute bikiniforma Springdayes segítséggel

Winshape és LPG, avagy last minute bikiniforma Springdayes segítséggel

Winshape és LPG, avagy last minute bikiniforma Springdayes segítséggel


Biztosan te is sokszor hallottad már a mondást, hogy a nyári alak télen készül. Sajnos megesik, hogy az év eleji buzgó elhatározást és fogadalmakat nem követik tettek, és az ember lánya vagy fia közel sem a vágyott alakkal vág bele a strandszezonba. Az örökös halogatók nagy szerencséje, hogy léteznek már olyan terápiák, amelyek rövid időn belül, látványos segítséget nyújtanak a bikiniforma eléréséhez. Tarts velünk, és ismerd meg a Springdayben elérhető Winshape- és LPG-kezelést!


A világon elsőként a Winshape alakformáló gép alkalmaz olyan megoldást, amely 3 technológia jótékony hatásait ötvözi egyetlen kezelésben. A tecar hullám, az ultrahang, valamint a lökéshullámok együttes használatával kimagasló és látványos eredmény érhető el már az első alkalom után.

Miben segít neked a Winshape?

A gép alkalmazott lökéshullámok segítségével stimulálja a sejtfolyamatokat, felbontja a zsírt és felgyorsítja az anyagcserét. A kötőszövetek közül eltávolítja a felesleges vizet, így a kezelt felületen rendkívül látványos alakformáló és feszesítő hatása van. Segítségül hívhatod a cellulit csökkentésében, a szülés okozta bőrelváltozások visszaállításában, a striák eltávolításában, a kisebb-nagyobb bőrhibák eltávolításában, de a bőr rugalmasságának visszaállításában is.

Mely testrészeket kezeljük Winshape-pel?

A Winshape kezelést kifejezetten a kar, a has, a fenék, a külső és belső comb állapotának javítására ajánljuk. A has az egyik legkényesebb terület, ahol még a legszerencsésebb testalkatúak is gyakran találkoznak némi súlyfelesleggel. A kezelés során alkalmazott lökéshullámok stimulálják a sejtfolyamatokat, felbontják a zsírt és felgyorsítják az anyagcserét, hogy te minél gyorsabban megszabadulhass a makacs zsírpárnáktól. A kar megereszkedett bőrével jobbára idősebb korban találkozunk. A kezelés lényege, hogy feloldja, majd újra folyékony halmazállapotúvá alakítja a kocsonyás állagúvá vált vizet. Ismét lehetővé teszi a víz testből való távozását, regenerálja a kötőszövetek tapadási képességét, így karod ismét feszes és rugalmas lesz. A comb és fenék területeinek kezelése miatt leggyakrabban a narancsbőr okozta kellemetlenségek következtében keresnek fel minket vendégeink. Az alkalmazott lökéshullámoknak köszönhetően erős lifting, bőrfeszesítő és bőrtökéletesítő hatás érhető el, így a Winshape-el sikeresen inthetsz búcsút a narancsbőrnek is.

Ne aggódj! A Winshape magában hordozza a lökéshullám terápia minden előnyét, azonban egy teljesen biztonságos formában. A kezelés egyáltalán nem fáj, sőt, egy kellemes, pihentető élményben lesz részed, képzett szakembereink kezében. A teljes kezelés 50 percig tart, amelyből a kiválasztott testrész kezelése 15 perc, előtte és utána pedig a felület előkészítése és utógondozása történik.

 

Ne felejtsd el! A kezelést első alkalommal 5000 Ft kedvezménnyel veheted igénybe!

 

LPG: narancsbőrgyilkos terápia

A cellulit, vagyis a narancsbőr a nők 90 %-át érinti. A helytelen életvitel (mozgásszegény életmód) és a helytelen táplálkozás hatására a kötőszövetekben a zsírsejtek térfogata növekszik, a salakanyagok egyre nehezebben tudnak távozni a szervezetből. Ennek hatására a bőr megváltozik, súlyosabb esetben hideg tapintásúvá válik. Természetesen a genetika is szerepet játszik a bőr állapotának alakulásában, de életmódbeli változtatásokkal és egy kis külső segítséggel nagyon sokat tehetsz annak feszességéért és rugalmasságáért.

Az LPG technológia segítségével olyan fájdalommentes kezelésben részesülsz, melynek során a kezelés erejét a masszőr a vendég bőrének állapota, illetve aznapi tűrőképességének figyelembevételével állapítja meg. A gép egyszerre két műveletet végez: a kezelőfejen lévő két elektromos hajtott görgő finoman masszírozza a bőrfelületet, közben a vákuumos pumpa beszívja, majd elengedni a bőrszövetet. A testkezeléshez egy speciális vékony overált, bodyt kell viselned, amely biztosítja a görgők egyenletes haladását, ugyanakkor higiénikussá teszi a kezelést. Az állapotfelmérést követően kb. 35 percet fogsz eltölteni nálunk.

Miben segít neked az LPG?

A gyengéd masszázs és a vákuumos pumpa együttes ereje jótékony hatással van a bőröd állapotának, állagának alakulására. A kezelés formálja a testet és fogyaszt. Erősíti a kötőszövetet, így helyreállítja a bőr tónusát, feszességét, valamint a bőrmegereszkedést. Kezeli az ízületi és keringési problémákat. A Winshape-hez hasonlóan felveszi a harcot a narancsbőrrel, és segít megszabadulni a makacs gödröcskéktől, hogy te ismét magabiztosan hordhass olyan ruhadarabokat, amelyek többet láttatnak bőrödből.

Mit tehetsz Te a kezelés eredményességének érdekében?

Szakembereink természetesen minden rendelkezésünkre álló eszközt bevetnek, hogy segítsenek a kialakult kötőszöveti- vagy bőrprobléma megoldásában, azonban neked is érdemes odafigyelned néhány dologra:

  • Méregteleníts (pl. infraszaunával), amely a kezelés előtt fellazítja a kötőszövetet!
  • Hetente kétszer-háromszor, minimum 12 alkalommal gyere el hozzánk kezelésre, mert a rendszeresség kulcsfontosságú a nyirok-és vérkeringés serkentésében!
  • Gondoskodj a szervezet hidratáltságáról, igyál meg napi 2-2,5 liter szénsavmentes ásványvizet!
  • A kúra alatt ne fogyassz alkoholt!
  • Ügyelj az egészséges, tápanyagdús táplálkozásra! Ha nem tudod, mit egyél, segítünk!
  • Enyhe testmozgással egészítsd ki a kúrát!

 

A bikiniforma nem álom! Szakembereink szeretettel várnak bőrmegújító kezeléseinken!