Csapattag bemutatása

Profile image

Hór László

Személyi edző

A HORFITT vezetőjeként csak egyetlen momentum lebeg a szemem előtt, hogy Te is elérd a célod, megtedd az első lépést és abba a körbe tartozz, akik elégedettek a testükkel és fájdalom nélkül élik az életüket.

NEM VAGY MEGELÉGEDVE MAGADDAL? MEGSZABADULNÁL A TÚLSÚLYODTÓL? VAGY IZOMGYARAPODÁST SZERETNÉL ELÉRNI? NEKED MI A CÉLOD?

Ne Te legyél a „holnaptól elkezdek mozogni” jelmondatú személy, aki a körforgásban ragadt. Megoldást nyújtunk a teljes körű problémádra, ugyanis előnyben részesítjük a funkcionális edzést, amellyel nem egy konkrét izomcsoportot edzünk – a szokásos konditermes edzésekkel szemben-, hanem a teljes testet.

ÜLŐ MUNKÁT VÉGZEL, EZÉRT SOKSZOR FÁJ A DEREKAD? ÉVEK ÓTA TÉRDPROBLÉMÁKKAL KÜZDESZ? KIMENT A VÁLLAD, KÖNYÖKÖD ÉS AZÓTA IS CSAK KATTOG? GERINCPROBLÉMÁD VAN? MŰTÉT ÓTA MÉG MINDIG MEGŐRJÍT AZ ÁLLANDÓ VAGY AZ IDŐSZAKOS FÁJDALOM?

Akkor jó helyen jársz, mert az egyik fő szakterületem prehabilitáció és a manager fitnessz.

prehabilitáció megelőzésből és rehabilitációból áll, amely elsődleges fontosságú, ha ülő munkát végzel, ha ízületi fájdalmaid, idült sportsérüléseid vannak, mégis szeretnél sportolniaktívabb életmódot élni, vagy megszabadulni végre a fájdalomtól. Ez nem gyógytornát jelent, hanem olyan szakszerűen hozzád igazított erőnléti gyakorlati elemeket, amellyel fájdalommentesen leszel erősebbfogysz le anélkül, hogy az ízületeid, térdeid ezt később megsínylenék és a fájdalommentes mozgatás hatására a már kialakult állandó/időszakos fájdalom előbb csökken, majd teljesen megszűnik. Ugyanakkor fontos a túlterhelés elkerülése, sokan úgy tartják, hogyha nem fáj az edzés, akkor nem is ért semmit, ez természetesen nem igaz, ahogy az sem, hogyha eleget edzel azt eszel, amit akarsz. Ha ez így lenne mindenki csokin élne. ????

Ne felejtsd el, hogy a célod felé való haladás legfontosabb feltétele, hogy INDULJ EL!

MITŐL KÜLÖNLEGES A HORFITT ÉS MIÉRT VAGYUNK HELYZETI ELŐNYBEN?

Próbáltál már egyedül kártyázni vagy társasozni? Gondolom nem volt sem élvezetes, sem pedig hasznos. Éppen itt a lényeg, a CSAPAT, a csapatban való munka, mert minden profi sportoló csapatban dolgozik, ez a mi munkánkat is egy új szintre emeli. Minden edzőnknek megvan a maga erőssége és szakterülete, az alapok egyek, de nem félünk egymásnak és más vendégének segíteni, pontosan ezért vagyunk különlegesek. Ugyanakkor Nálunk nincs olyan, hogy betegség, vagy szabadság miatt elmarad az edzésed, mert a csapatnak Te vagy a fontos és a Céljaid, így mindig lesz melletted egy edző, aki szívvel lélekkel fog edzést tartani Neked.

MI VÁR RÁD AZ ELSŐ EDZÉS ALKALMÁVAL?

Minden vendégnél az első találkozásunkkor elvégezzük az FMS szűrést, azaz a funkcionális mozgásminta szűrést, amellyel teljes képet kapunk a fizikai és ízületi stabilitás állapotáról, majd
az eredmények birtokában állítjuk fel a személyre szabott, egyedi struktúrát.

A gyakorlat összetétele egyénenként változik, sok tényező befolyásolja az aznapi edzéstervet, például az állóképesség, ízületi mobilitás, core (törzs) stabilitás, célorientáció és a rendelkezésre álló idő. A cél elérésében az edzés mellett természetesen nagy szerepet játszik a táplálkozás beállítása is, amely az első lépcsőfok a helyes életmód és az egészség felé.

A HORFITT DNS mindenkiben ott van, már csak egy kérdésem maradt. TE ÉLSZ VELE?

Ha még mindig nem vagy biztos magadban, de bennünk már igen, tekintsd meg weboldalunkat https://www.horfitt.hu , ne hagyd ki blog bejegyzéseinket se és ismerkedj meg velünk, vendégeinkkel és edzéseink tematikájával vagy írj nekünk a facebook oldalunkon keresztül, ha kérdésed van https://www.facebook.hu/horfitt.

A Te sikered, a Mi közös sikerünk! 

Telefonszám: 06204344449

Végzettség és sport múlt:

Nyugat-magyarországi Egyetem, Apáczai Csere János karán (jogelőd Apáczai Csere János tanító képző Főiskola) végeztem Győrött, kommunikáció, művelődésszervező és tanító szakán.
Elvégeztem továbbá a budapesti (akkor még egyetlen ilyen képzéssel foglalkozó) Fitness Akadémián a testépítő erőemelő edző szakirányt.
6 évig tanítottam a Janykovszki Éva általános iskola és gimnázium intézményében, mint tanító és testnevelő tanár, ez idő alatt is aktívan, versenyszerűen sportoltam, mely keretén belül a Vasas SC ökölvívás csapatát erősítettem, mely sportot a mai napig is hobbi szinten űzöm.
Több edzőteremben üzletvezető pozícióban is tevékenykedtem, de mára már csak a HORFITTnek és a Vendégeimnek szentelem az energiáimat és az időmet.