Csapattag bemutatása

Profile image

Horváth Tamás

Személyi edző

Az, hogy edzővé váltam, életem egyik legnagyobb sikere!

A tinédzser éveim elején még túlsúlyos, önbizalom-hiányos és visszahúzódó kis srác voltam. Ezt egy megrendíthetetlen elhatározás változtatta meg, mely elindított egy kihívásokkal teli úton, ami csodálatos változásokat hozott az életemben.

Erre az útra szeretnélek meginvitálni Téged is!

Na de vissza a kezdetekhez. Az otthoni fáradhatatlan saját testsúlyos edzések, a futball és az étrendváltozás meghozták a kívánt eredményt! Alig egy fél év alatt teljesen átformálódott a testem, de a munka itt még korántsem ért véget! A későbbi konditermi edzésekkel igyekeztem még formásabb izmokat építeni, hogy vonzóbbá váljak a dögös csajok szemében (olyan lányok kezdtek érdeklődni irántam, akik korábban észre se vettek volna). Az első csoportos fitness óra, ami igazi kihívást nyújtott, az Insanity volt. Ezt az intervall edzést Shaun T, az egyik példaképem tartotta, egy fáradhatatlan sportoló, fantasztikus táncos, és páratlan instruktor, aki sajátos stílusban motiválta az embereket lélegzetelállító teljesítményre a videóiban.

Már akkor éreztem, hogy ez az én utam. Segíteni és támogatni azokat, akik vágyják a pozitív változást és hajlandóak tenni az álmaikért, csak azt nem tudják, HOGYAN! Pár évvel később, amikor aktív versenytáncos voltam, megismerkedtem a STRONGal!

Szerelem volt első látásra!♡…

Ez az új fitness program ismételten kihívás elé állított, feszegette a határaimat, és sok más órával ellentétben soha nem untam magamat az edzéseken. A gyakorlatok színes palettája vár bennünket minden egyes alkalommal, ahol a mozdulatok végig szoros összeköttetésben állnak a zene ütemével!

Könnyen kitalálhattad, hogy gyorsan éltem a lehetőséggel, amikor az első nyílt képzést megtartották, azonnal elvégeztem a tanfolyamot, valamint ezzel egyetemben csoportos fitness instruktorként is sikeresen vizsgáztam! A meglévő képesítéseim és tapasztalataim birtokában úgy érzem, rengeteg embernek képes vagyok segíteni abban, hogy javítson az életminőségén, köztük Neked is! Igazán eltökélt, kedves és motiváló személynek tartom magamat.

Sok szeretettel várlak a Springday Health Clubban STRONG nevű csoportos óráimon minden kedden és pénteken 20:00 órakor!