Csapattag bemutatása

Profile image

Ormai Patrik Roland

Személyi edző

 • “A lehetetlen csupán egy nagy szó, amellyel a kis emberek dobálóznak, mert számukra könnyebb egy készen kapott világban élni, mint felfedezni magukban az erőt a változtatásra. A lehetetlen nem tény. Hanem vélemény. A lehetetlen nem kinyilvánítás. Hanem kihívás. A lehetetlen lehetőség. A lehetetlen múló pillanat. A lehetetlen nem létezik.” Muhammad Ali

  A mentalitásom már gyerekkoromban ehhez hasonló volt amikor elkezdtem az aktív sportot 5 éves koromban édesanyám jóvoltából, pedig akkor még nem hallottam ezt a megfogalmazást.
  A küzdősportolói hozzáállás segített jó és rossz élethelyzetekben a megoldás felé tekinteni és mindezt kamatoztatni a testedzés terén.

  Mindenképpen azt gondolom, fogok tudni segíteni Neked ebben a pozitív életszemlélet átadásában, ami a fizikai és mentális fejlődésedet is elősegíti!

  Szakterületem a kontrollált mozgásformák közül az erőnlét fokozása,
  a szabadabbak közül pedig a Muay Thai, európai nevén a Thai box.

  Utóbbit 12 éves korom óta űzöm. Versenyzői pályafutásom során sikerült magyar bajnokságon többször dobogóra állnom.
  Edzői tevékenységemet 2011 óta folytatom. Gyakorlatias ember vagyok, ahol többet számítanak a tettek mint a szavak.

  Tanulmányaimat a Body N’ Soul Wellness Academy-nél egy amerikai személyi edző iskolánál kezdtem majd TRX, Kettlebell eszközök használatának az elsajátításával folytattam. A sérüléseknek a kezelése, -mely az én életemet is nehezítik- féken tartása is folyamatos tanulmányokat igényel az iskolapadban és az életben egyaránt.

  Telefonszám: 06706730923

  E-mail cím: patrickormai@gmail.com