Csapattag bemutatása

Profile image

Tóth Andrea

Személyi edző

Végzettségeim:

 

Sport rehabilitációs tréner – Ágó Renáta

Funkcionális tréner - International Wellness Institute

Erőnléti edző – International Wellness Institute

Korrektív tréner – International Wellness Institute

Stability Workout Trainer (Gaál Attila – Stability Workout)

Személyi edző - International Wellness Institute

TRX tréner – R-Med Akadémia

Csoportos fitness instruktor – International Wellness Institute

 

Sport múltamat tekintve 8 évig úsztam, majd a fitness felé vettem az irányt. Sok irányzatát kipróbáltam az aerobictól a boxon keresztül egészen a funkcionális edzésig, mely jelenleg is edzéseim keretét adja.

Az edzések során célom – amellett, hogy a mozgás örömét átadjam klienseimnek – az erő, állóképesség és koordináció fejlesztése preventív módon. Ezért is törekszem arra, hogy folyamatosan képezzem magam, hogy klienseimnek a lehető legmagasabb színvonalon tudjam az edzéseket tartani.

Ahhoz, hogy minőségi munkát tudjunk végezni az edzésen és klienseim elérjék fitness céljaikat, elengedhetetlennek tartom, hogy már a legelső alkalommal feltérképezzem az esetleges tartás- és mozgáshibákat és ezeket korrigálva minimálisra csökkentsük egy esetleges sérülés kockázatát.

Sport rehabilitációs trénerként a feladatom, hogy a sikeres gyógytornát követően és nem ahelyett a klienst - legyen szó átlag emberről, amatőr vagy profi sportolóról - visszaintegráljam a sportba.

Hiszem, hogy nem csak az a „jó” edzés, amiről a kliensek négykézláb kúsznak ki, hanem ami egy olyan egészséges, fitt testet alakít ki, ami hosszú időn keresztül szolgálja őket.

 

Elérhetőségeim:

06 20 320 44 39

pt.andreatoth@gmail.com