Személyi edzőink

Andris Anita

Személyi edző és
csoportos óra oktató
Bővebben...

Andris Anita

App-Varga Pèter

Személyi edző, preventív gerinctréner, erőnléti edző
Bővebben...

App-Varga Pèter

Dékány Máté

személyi edző
Bővebben...

Dékány Máté

Füredi Gábor

Gyógytornász és személyi edző
Bővebben...

Füredi Gábor

Gergye Laura

Személyi edző és csoportos óra oktató
Bővebben...

Gergye Laura

Hencz Boglárka

Személyi edző
Bővebben...

Hencz Boglárka

Juhász Bianka

Csoportos óra oktató
Bővebben...

Juhász Bianka

Kalló Zsuzsa

Személyi edző és csoportos óra oktató
Bővebben...

Kalló Zsuzsa

Kozeky Katalin

Személyi edző
Bővebben...
Kozéky Katalin

Kirschner Éva

Személyi edző
Bővebben...

Kirschner Éva

Kiss Péter

Személyi edző
Bővebben...

Kiss Péter

Stauth Lívia

Fitness Akadémia -
Fitness Instruktor - Személyi edző
Bővebben...

Stauth Lívia

Takács Gábor

Személyi edző
Bővebben...

Takács Gábor

Tihanyi Ákos

személyi edző
Bővebben...

Tihanyi Ákos

Török Attila

Személyi edző
Bővebben...
Török Attila

Ugróczi Mónika

Személyi edző
és csoportos óra oktató
Bővebben...

Ugróczi Mónika

Vedres Beáta

Személyi edző
Bővebben...

Vedres Beáta

Csoportos óraadók

Párdi Erika

Személyi Edző
Csoportos óraadó
Bővebben...

Párdi Erika

Ormai Patrik

Személyi Edző
Csoportos óraadó
Bővebben...

Ormai Patrik

Tóth Cintia

Személyi Edző
Csoportos óraadó
Bővebben...

Tóth Cintia

Masszőreink

Pulay Nikolett

Masszázsterapeuta, akupresszőr
Bővebben...

Pulay Nikolett

Takács Márió

Masszőr
Bővebben...

Takács Márió

Perger Mátyás

Masszőr
Bővebben...

Perger Mátyás

Scroll to Top

Andris Anita

Hitvallásom: minden egyes edzés egy új lehetőség is arra, hogy kihozd magadból a maximumot!

Számomra a sport, a testmozgás az élet egyik legjobb, legfelpezsdítőbb része – ezt az érzést szeretném minél több vendégemmel megismertetni a személyi edzéseimen és a csoportos óráimon keresztül, hiszen én is azt az elvet vallom: „SPORT NÉLKÜL LEHET ÉLNI, DE NEM ÉRDEMES!”

A sportpályán eltöltött évek rengeteg pozitív és számos negatív élménnyel is szolgáltak számomra. A (verseny) sport sok mindenre megtanított; tartást és egy természetes önbizalmat adott az életemhez – emellett olyan értékekkel, tapasztalattal is gazdagított, melyet talán sehol máshol nem sajátíthattam volna el ilyen szinten. Megtanultam mit jelent a kitartás, az akaraterő, az elhivatottság, milyen az, hogyha mindent egy adott – az általad kitűzött – cél érdekében teszel. TE is bátran tűzz ki egy elérendő célt magad elé, én pedig segítek neked abban, hogy ezt megvalósíthasd akár csoportos óra, akár személyi edzés keretein belül.

„A sport megtanít becsületesen győzni, vagy emelt fővel veszíteni. A sport tehát mindenre megtanít.”

Telefonszám: +36-30-641-6481

E-mail cím: anita.andris@gmail.com

Elérhetőségem:

+36-30-515-1253

E-mail cím: appvargapeter@gmail.com

App-Varga Pèter

EDZŐI HITVALLÁSOM ELSŐSORBAN A PREVENCIÓ, STRESSZ LEVEZETÉS ÉS EZT KÖVETŐEN AZ EGYÉNI KITŰZÖTT CÉLOK ELÉRÉSE

Végzettség:

 • Eszterházy Károly Egyetem-testnevelő tanár (MA)
 • NASM-IWI-Sportakadémia- erőnléti edző
 • IWI-International Wellnes Institute- személyi edző
 • Almásy Mozgásakadémia-preventív gerinctréner
 • Almásy Mozgásakadémia-B-SWOT analízis (Funkcionális Mozgásminta szűrés)
 • IWI-International Wellnes Institute- speciális módszerek a testépítésben
 • IWI-International Wellnes Institute – G-flex suspension trainer
 • Polar Own Zone edző
 • Nita- Kineziológiai tape-terapeuta
 • úszó edző

Erőnléti edzőként segítségedre lehetek, ha élsportoló vagy és sportágadnak megfelelően az éves periodizációt figyelembe véve egy magasabb erőnléti szintre szeretnél jutni.

Gerinctrénerként igyekszem a különböző gerincproblémákat és tartáshibákat kijavítani a megfelelő korrekciós gyakorlatok alkalmazásával. Ezeket a gyakorlatokat integráltan minden edzés során alkalmazom.

Ha amatőr sportoló vagy, ha szeretnéd, hogy hétköznapi teendőidet könnyebben tudd elvégezni egy egészségesebb testben, legyen az súlyfelesleg leadása, izomtömeg növelés vagy állóképesség fejlesztés, együtt biztos vagyok benne, hogy elérjük a kitűzött célodat!

Magamról:
App-Varga Péter vagyok, erőnléti és személyi edző, preventív gerinctréner. Szakmámat kiegészítve Kinezio tape terápiával is foglalkozom, egyéb ízületi- és izomsérülések, kialakult ödémák és hematómák kezelésével.

Edzői hitvallásom elsősorban a prevenció, stressz levezetés és ezt követően az egyéni kitűzött célok elérése.

Hogy miért?
Mai felgyorsult világunkban fokozott stressznek vagyunk kitéve, ehhez gyakran párosul a mozgásszegény életmód, az ülőmunkából adódó tartásproblémák, egyéb gerincproblémák, és gerincdeformitások kialakulása. A nem megfelelő táplálkozás, amely szintén jelentős egészségkárosító hatással van szervezetünkre. Ezek külön-külön, vagy együttes jelenlétükkel is nagymértékben hozzájárulnak egyéb tünetek és betegségek kialakulásához, például: kóros elhízás, magas vérnyomás, cukorbetegség, állandó fáradtság, enerváltság.

Megoldásként rendszeres testmozgást, egy egészségesebb és kiegyensúlyozottabb életvezetés kialakítását ajánlom, melynek elérésében 100%-osan a segítségedre leszek.  Ezen cél megvalósításához elhatározásodra és kitartó munkádra is szükség lesz.

Együtt sikerülni fog!

Emellett garantálom, hogy jó hangulatú edzésekben lesz részed! :)

Határozd el magad és keress bátran!

App-Varga Péter

Dékány Máté

Dékány Máté vagyok, 27 éves, személyi-, Milon edző és rekreációs szakember. Egész kiskorom óta elhivatott vagyok a sporttal kapcsolatban. A fiatal koromat végig kísérte az akadémiai labdarúgás. Ezen pályafutásomat pár éve fejeztem be. A fitness egész életemet áthatja, és szeretném, ha ugyanolyan élményt nyújtana számodra, mint nekem. Első egyetemi diplomám Testnevelő-Edző, melyet a Szegedi Tudományegyetemen szereztem meg.
Majd tanulmányaimat a Testnevelési Egyetem mesterképzésén folytattam, ahol Okleves rekreációs szakember diplomát szereztem.

Közel 5 éve foglalkozom mozogni és fejlődni vágyó emberekkel. Személyi edzéseim során sok vendéggel foglalkoztam, és tanítottam meg nekik a helyes mozgásmintákat, amit a hétköznapjaikban is tudnak alkalmazni. Ezzel csökkentve a sérülések kockázatának arányát.Számos személlyel találkoztam már, mind más és más célokkal kerestek fel. Bárki fordulhat hozzám, akár fogyási, izom építési vagy akár sérülés utáni rehabilitációs céllal is.Mindig a legjobb tudásom és képzettségem alapján nyújtok segítséget és adok tanácsokat. Az órák a legváltozatosabb edzéstervekkel és garantáltan jó hangulatban telnek nálam!
Fontos számomra, hogy mindig a legmegfelelőbb mozgásformát válasszuk ki, az edzettségi szintet és az egyéni igényeket, szükségleteket figyelembe véve. Így olyan személyre szabott programot tudok biztosítani, amely optimális és kamatoztatható fejlődést fog eredményezni mindenki számára a jövőben.

Várok mindenkit, hogy átadjam a bennem rejlő fáradhatatlan motivációt!

Telefonszám: +36-30-568-2563

E-mail cím: furedigabor1983@gmail.com

Füredi Gábor

Végzettség:

Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Kar – gyógytornász

International Wellness Institute – személyi edző

Kinesis edző

Wellness System edző

Polar OwnZone™ edző

SGF I. Kettlebell oktató vagyok (régebben RKC)

SMR I. Specialista

Ninjutsu 3. Dan

Specwog Certificate Level I&II.

K-Active tape – Basic

Az edzés „Gyógyszer”, csak megfelelően felírva, helyesen adagolva hasznos! Ebben szeretnék segíteni neked. Eddz okosabban, ne csak keményebben! Ha betartod az utasításaim a siker garantáltan nem marad el!
Funkcionális edzés, ízület védelem, rehabilitáció, megelőzés, mozgásláncokban való gondolkodás!
Olyan edzést tartok ami testazonos, amire az emberi szervezetnek tényleg szűksége van. Funkcionális edzés, amit a mindennapi életben is kamatoztatni tudsz!
Célom, hogy 20 év múlva is élvezhesd az egészséges mozgás örömét!

Gergye Laura

Végzettség:

Veszprémi Egyetem – Sportrekreáció szak

International Wellness Institute – sportoktató, aerobik edző

Flexi-bar Team Hungary – X-co tréner

bodyART School – basic, contact

Spinning® oktató

Gyerekkoromtól kezdve végigkíséri a sport az életemet, hozzá tartozik, a része. Szertorna, atlétika, evezés az iskolaévek alatt, majd az aerobik és a Spinning® mellett megállapodtam. Oktatóként, edzőként hét éve tevékenykedem töretlen lelkesedéssel, ill. emellett életmód tanácsadóként dolgozom.
Kedvtelésnek indult, mára a munkám részévé vált a sport, de a mai napig kikapcsol, feltölt. Ebből a „töltésből” szeretnék átadni mindenkinek, aki az óráimra látogat.
A sport, a mozgás adta öröm átlendíthet sok holtponton, segíthet a nehézségek leküzdésében, magabiztossá tehet. Ennek elérésében szeretnék segítő partner lenni.

A VÍZBEN VALÓ MOZGÁS A LEGMEGFELELŐBB A PREVENCIÓ ÉS REHABILITÁCIÓ SZÁMÁRA !

Első egyetemi diplomám Testnevelő-Edző, melyet a Szegedi Tudományegyetemen szereztem meg. Majd tanulmányaimat a Testnevelési Egyetem mesterképzésénfolytattam, ahol Okleves rekreációs szakember diplomát szereztem. Közel 5 éve foglalkozom mozogni és fejlődni vágyó emberekkel. Személyi edzéseim során sok vendéggel foglalkoztam, és tanítottam meg nekik a helyes mozgásmintákat, amit a hétköznapjaikban is tudnakalkalmazni. Ezzel csökkentve a sérülések kockázatának arányát. Számos személlyel találkoztam már, mind más és más célokkal kerestek fel. Bárki fordulhat hozzám, akár fogyási, izom építési vagy akár sérülés utáni rehabilitációs céllal is.Mindig a legjobb tudásom és képzettségem alapján nyújtok segítséget és adok tanácsokat. Az órák a legváltozatosabb edzéstervekkel és garantáltan jó hangulatban telnek nálam! Fontos számomra, hogy mindig a legmegfelelőbb mozgásformát válasszuk ki, az edzettségi szintet és az egyéni igényeket, szükségleteket figyelembe véve. Így olyan személyre szabott programot tudok biztosítani, amely optimális és kamatoztatható fejlődést fog eredményezni mindenki számára a jövőben.

Várok mindenkit, hogy átadjam a bennem rejlőfáradhatatlan motivációt!

Telefonszám: +36-20-330-2057

E-mail cím: bogihencz@gmail.com

Hencz Boglárka

Végzettség:

Fitness-Wellness instruktor és személyi edző – Szinergia Üzleti Szakképző Iskola

Táplálkozási tanácsadó – International Wellness Institute 

Gerincprevenciós tanfolyam – Bene Máté Gerincakadémia

BOSU instruktor – BOSU Hungary Kft.

Óratípusaim:
Éveken át fejlesztett, szuper hatékony, szabadalmaztatott óratípusaim:

40 for Glutes (40 perc intenzív popsi edzés)

Glute + (Popsi has edzéssel kiegészítve)

Glute Pro (Popsi óra haladóknak, alkalmanként eszközökkel)

Egyéb órák, amiket tartok:

Alakformáló aerobik (Body Shape)

Funkcionális tréning (TRX, Bosu, egyensúlygyakorlatok)

Köredzés

Core edzések (Bosu, mélyizmok edzése)

Bemutatkozás:
Természetesen a sport mindig is az életem részét képezte és képezi, szinkronúsztam, atletizáltam, lovagoltam, tornáztam, futottam, jelenleg az edzőtermi edzést, futást, jógát részesítem előnyben. Szerintem az élet egyik legfontosabb alappillére az egyensúly, az étkezés, fizikai mozgás, elme kondícionálásának egyensúlyban tartása, hisz így tudunk egészségesen, boldogan működni, élni. Ahogy a vendégeim motiválva érzik magukat a segítségem által, én is motivált vagyok általuk hogy segítő kezet nyújthatok nekik, egészséges irányt mutatva, látni rajtuk az örömöt a változás láttán. Az évek során számos szépségversenyen részt vettem/veszek, illetve fotózásokra járok, amik új kihívásokat, felismeréseket hoznak a felszínre, ezáltal fejlődök, tanulok magamról és az életről.

Of course I can take the group classes and personal trainings in English as well.

Személyi edzés terén a következőkben tudok segíteni:

Zsírégetés

Izomépítés

Rehabilitáció

Sérülés, betegség utáni kondíció helyreállítás és fejlesztés

Alakformálás

Nyújtás

Minden esetben teljesen az egyénre, személyre szabva történik az edzésprogram összeállítása, illetve az edzés menete.

Juhász Bianka

Végzettség:

International Fitness Federation Academy

Aerobics Instructor

Flexi-bar, X-co Trainer

Johnny-G Spinning Instructor

Preventive Vertebral and Stretching Trainer

BodyArt Instructor

SPM (Sport Performance Manager) Strength and conditioning coach

DBands Fitness Mesteroktató

1990 óta dolgozom mint aerobic oktató. Ebben az évben szereztem meg első szakmai végzettségemet a TF-en. Azóta folyamatosan veszek részt képzéseken, mert hiszem, hogy minden mindennel összefügg!1992-2000-ig a Magyar Nemzeti VersenyAerobic Team tagjaként versenyeztem, és jártam be a világot. 2010 óta a magyar válogatott és utánpótlás műkorcsolyázok erőnléti edzéseit koordinálom, valamint 2014-től a gyorskorcsolya utánpótlás és Olimpiai válogatott hát korrekciós munkáját segítem, 2014-2015-ig a Magyar nemzeti női jégkorong felnőtt és U18 válogatott erőnléti koordinátoraként dolgoztam. 2015-től a Magyar szinkron korcsolya válogatott erőnléti edzője vagyok.

Minden mozgásfajtának, gyakorlatnak a tökéletes végrehajtására törekszem. A technika megtanulása révén jutok mindig közelebb céljaim megvalósításához.. Ezt próbálom tovább adni mindazok számára akik nyitottak erre a „filozófiára”.

E-mail cím: zsuzsa_kallo@yahoo.com

Kalló Zsuzsa

Végzettség:

Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi kar – Zumba®, Testnevelő tanár, kosárlabda edző

ELTE – Aerobic edző

KCH Company Kft – Kangoo Power oktató

Szinergia Szakképző Iskola – Aqua tréner, Személyi edző

International Wellness Institute – preventív gerinctréner

DBands oktató

A mozgás és a sport már gyermekkorom óta az életem fontos részét képezi; 15 évig kosárlabdáztam. Az egyetem elvégzését majd a versenysport befejezését követően lettem aerobic oktató.
Az órákon a célom hogy jó hangulatban, felszabadultan tudjunk a vendégekkel együtt mozogni úgy, hogy az mindenki számára hatékony legyen.
Óráimon garantálom, hogy a hétköznapi hajtást erre a kis időre el tudod felejteni!

A Springday Health Clubban a személyi edzésen túl, Senior órákat és Aquatraining órákat is tartok.

Kozéky Katalin

I speak English as well

„Nem ígérhetek mást, csak vért, erőfeszítést, verítéket és könnyeket!” Habár magam számára az erőteljesebb edzéseket preferálom, ez az a mondat, melyet tőlem sosem fogsz hallani.  Hiszem, hogy a sport elengedhetetlenül szükséges része az életünknek, ugyanakkor csak úgy emelhető be a mindennapjainkba, ha szívesen végezzük. Számomra az edzés hivatás és valódi örömforrás, ebből a lelkesedésből szeretnék átadni Neked is! 

Fő küldetésemnek a magyarországi elhízottsági arányok javítását tekintem, de a fogyni, formásodni-izmosodni vágyók mellett bátran keressenek azok is, akik az általános egészségi állapotukon szeretnének javítani, vagy éppen kikapcsolódnának a mindennapos mókuskerékből. 

Bármi is a célod, ingyenes, állapotfelméréssel egybekötött próbaalkalom után személyre szabott edzéstervet készítek hozzá, melynek megvalósításában melletted leszek, figyelek rád, segítelek.

Végzettségeim:
·   Fitness Instruktor (Fitness Akadémia)
·   Személyi Edző (Fitness Akadémia)
·  A jövőben szeretném elvégezni többek között a Táplálkozási tanácsadói, a Medical Fitness Szakértői és a Szenior Tréneri képzéseket is.
 
 
Elérhetőségeim:
+36-20-481-3491

Telefonszám: : +36-20-411-4152

E-mail cím: kirschner.eva.edzo@gmail.com

Kirschner Éva

PREVENTÍV GERINCTRÉNERI VÉGZETTSÉGEM LEHETŐSÉGET NYÚJT ARRA HOGY A  NAPJAINKBAN OLY ÁRTALMAS ÜLŐMUNKA NEGATÍV HATÁSAIT KOMPENZÁLHASSAM.

BEMUTATKOZÁS

A sporttal való kapcsolatom gyermekkoromra nyúlik vissza. Az úszás volt az első sport melybe belekóstoltam.  Több éves versenyzés után a díjugratásban bontogattam szárnyaimat, majd az amatőr hosszútáv futásban láttam a testedzés lehetőségét. Jelenleg a hegymászás jelenti számomra az aktív kikapcsolódást.

Magánemberként két, már felnőtt korú gyermek édesanyja vagyok. Gyermekeim is gyakran igénylik edzői útmutatásaimat.

Szakmai múltamat tekintve több, mint 20 éve dolgozom edzőként. Előbb aerobik oktatóként szereztem tapasztalatokat, később személyi edzőként fejlesztettem vendégeimet. Ezen a területen lehetőségem van egyénileg, személyre szabottan foglalkozni a sportolni vágyókkal. Külön hangsúlyt fektetek a gerinc egészségének védelmére. Preventív gerinctréneri végzettségem lehetőséget nyújt arra hogy a  napjainkban oly ártalmas ülőmunka negatív hatásait kompenzálhassam.

Várok minden sportolni vágyó vendéget, akik szeretnék fejleszteni képességeiket akár az állóképesség, akár az erő területén, vagy akár egészségük hosszú távú megőrzése érdekében szeretnék igénybe venni tapasztalataimat, tanácsaimat.

Kiss Péter

“A SPORTBAN ÉS AZ ÉLETBEN IS ARRA KELL ÖSSZPONTOSÍTANOD, AMIT AKARSZ!”

E-mail cím: spetya15@gmail.com

BEMUTATKOZÁS

Végzettség:

Szinergia üzleti szakképző szakiskola OKJ Fitness-wellness instruktor

Szinergia üzleti szakképző szakiskola OKJ Személyi edző.

Kiss Péter személyi edző vagyok. Gyerekkorom óta tudatosan figyelek az egészséges életmódra és testmozgásra. Több éves munka után, elhatároztam hogy naturál testépítést szeretném képviselni. Magam a jól struktúrált – kemény munkában hiszek, melyet vendégeimtől is viszont elvárok.

Eddigi életem során a vágyak-célok-tervek- munka mentén haladtam, melyek hitem szerint az eredményesség alapkövei.

Testépítő világbajnokságot nyertem Athénban 2019-ben

Együttműködésünk alatt tudok segíteni:

-izomtömeg növelésben

-táplálkozás megtervezésében

-testsúlycsökkentés – alakformálásban

Mottóm: “A sportban és az életben is arra kell összpontosítanod, amit akarsz!”

-Andrew Matthews-

Keress bizalommal!

Stauth Lívia

Fitness Akadémia- Fitness Instruktor – Személyi edző

Amióta az eszemet tudom, mindig is folytattam valamilyen sporttevékenységet, mely végül az edzőtermi erőfejlesztésben teljesedett ki. Szakmai tudásomat több évi edzés, saját tapasztalat, majd későbbi tanulmányaim által szereztem.

A Fitness Akadémián végzett Fitness instruktor és Személyi edző képesítésemmel széleskörű tudásra és még több tapasztalatra tettem szert az edzősködés területén.

Nagyon fontosnak tartom az egészséges életmódot és a testmozgást, és mindig azon dolgozom, hogy jó példát mutassak, és átadjam a tudásomat a helyes testedzésről és a táplálkozásról vendégeimnek.

Mindannyian tudjuk jelenlegi rohanó mindennapokban nehezen megoldható, hogy egészséges életmódot folytassunk, nemhogy edzéseket és helyes végrehajtásokat tanulmányozzuk.

Add át nekem ezt a terhet,hogy megtervezhessem helyetted, illetve segíthessek neked abban, hogy együtt elérhessük az edzéssel kapcsolatos céljaidat!

Ha egy igazán fiatalos, pörgős, ám precíz és kliensközpontú légkörben szeretnél edzeni, akkor biztos lehetsz benne, hogy nálam a helyed!

tel.: 06/50 117 3089

e-mail: liviastauth@gmail.com

Instagram: @liviafitness

Takács Gábor

Végzettség:

Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Kar – testnevelő tanár – rekreáció szervező szak ( 2008)

SFG I instruktor (volt RKC)

FMS Level I- II szakértő

Primal Move instruktor

IWI – International Wellness Institute – személyi edző

Kinesis edző

Wellness System™ edző

Polar OwnZone™ edző

Szerencsésnek érzem magam, hogy eddig kipróbálhattam a legkülönbözőbb mozgásformákat, és szeretnék a jövőben másokat is megismertetni ezeknek az előnyeivel. Oktatóként célom a leghatékonyabb mozgásforma megtalálása mindenki számára.

Telefonszám: +36-70-378-5680

E-mail cím: gabor.takacs@kettlebelltanacsado.hu

Elérhetőségem:

Telefonszám: 06/30 634 5170
E-mail: a.tihanyi88@gmail.com

Tihanyi Ákos

Tihanyi Ákos vagyok személyi edző, erőnléti edző és csoportos óra oktató. Engem keresel, ha szeretnél egy egészségesebb, energikusabb jól működő életmódot kialakítani.

Az életmódprogramom segítségével elérheted a vágyott célodat, formádat.Legyen az fogyás, jobb fizikum kialakítása, hosszútávon fenntartható egészség kialakítása.

Az erő-és teljesítménynövelő programom segítségével pedig kimagasló eredményeket érhetsz el a SPARTAN, OCR vagy ultrafutóversenyeken.

Végzettségeim:

Movelab Academy: CFSC Level1 CertifiedFunctional Strenght Coach

Movelab Academy: FMS Level1 FunctionalMovement Systems

Szinergia Szakképző Iskola: Fitness -Wellness Instruktor

Szinergia Szakképző Iskola: Személyi edző

Garasport: Dbands fitness trainer, Cardiofight trainer, Step aerobik oktató

Török Attila

SZIGORÚAN BÁNOK MINDENKIVEL, HA PARTNER VAGY, AKKOR JÓ HANGULATÚ KEMÉNY EDZÉSEKKEL HAMAROSAN EREDMÉNYEKET TUDUNK FELMUTATNI!

Végzettség:

2003  IFAA – Fitness Company – Személyi edző

2006  Polar Ownzone™ Edző

2010  International Wellness Institute – body building special training instructor

2014: International Wellness Institue&NASM –  Erőnléti edző

Almásy Mozgásakadémia  – B- SWOT analízis (Funkcionális Mozgásminta szűrés)

Sziasztok, üdvözlök mindenkit. Török Attilának hívnak, 2003 óta foglalkozom a személyi edzéssel és 2014 óta erőnléti edzéssel egyaránt. Röviden rólam annyit kell tudni, hogy már 6 éves korom óta sportolok folyamatosan, atlétaként kezdtem, azután a labdarúgás lett az életem, ezt később profi szinten űztem. U 17-es  Magyar válogatott kerettag is voltam, majd Németországban játszottam 2 évet a Regional-ligában (3.liga). A labdarúgás befejezése után testépítéssel foglalkoztam, majd személyi edzőként kezdtem el dolgozni. Amióta erőnléti edző vagyok, főleg labdarúgó sportolók fordultak meg a kezem alatt.
Szívesen segítek mindenkinek kortól, nemtől független, abban, hogy céljukat elérjék, legyen az zsírégetés, vagy akár izomtömeg növelés. Sportolói tapasztalataimat, szívesen alkalmazom, és hiszek az elvégzett munka gyümölcsében! Szigorúan bánok mindenkivel, ha partner vagy, akkor jó hangulatú kemény edzésekkel hamarosan eredményeket tudunk felmutatni! Lehetsz kezdő, vagy haladó, kezelésbe veszlek.  Ha egy profi edzővel szeretnél együtt dolgozni, ne habozz! Várlak még ma!

Telefonszám: +36-70-949-5716

E-mail cím: attilatorok@hotmail.com

Elérhetőségem:

Telefonszám: +36-30-698-0693

E-mail cím:ugroczimonika@gmail.com

Ugróczi Mónika

Személyi edző és csoportos óra oktató

Végzettség:

 • Aerobik Szakedző / Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Kar/
 • Személyi Edző /IWI/
 • Sportrehabilitációs Tréner /Fitness Akadémia/
 • Dbands Fitness Trainer
 • Preventív Gerinc és Stretching Tréner /IWI/
 • TRX Trainer
 • Dance Aerobik, Xco-flexi bar Trainer /IWI/
 • Gymstick Trainer /Fitness Akadémia/

Munkám során elsődleges feladatnak tekintem, hogy vendégeimnek segítsek egy helyes- egészséges-spotos életvitel kialakításában.

A személyi edzések maximálisan egyénre szabottak, a kitűzött célok hatékony és mielőbbi elérése érdekében mindig az aktuális egészségi állapothoz igazodva zajlanak.

Rendszeres állapot-és testösszetétel mérést végzek, mellyel folyamatosan nyomon követhető a változás.

Prevenció, rehabilitáció, mozgástanítás, teljesítményfokozás, ideális testsúly elérése – bármelyik ezek közül is a legfőbb cél, segítek, hogy a testmozgás, a sport igényszintre fejlődjön a mindennapi életben.

Egyensúly, harmónia a mozgásban, egészséges testtudat és minél sokrétűbb terhelés- a fő irányelvek közé tartoznak, amiket a saját és vendégeim edzésein alkalmazok.

Keress bátran, ha úgy érzed a testmozgást minőségi szinten szeretnéd végezni!

„A sport a test útján nyitja meg a lelket.”

Szent-Györgyi Albert

Telefonszám: +36-30-201-2000

E-mail cím: beata.vedres@gmail.com

Vedres Beáta

Végzettség:

Fitness Akadémia – testépítés-fitness szakedző, személyi edző

Weider Professional Fitness Trainer – Életmód és táplálkozási tanácsadó, sporttáplálkozás, táplálékkiegészítés szakértő

Weider Professional Fitness Trainer – Funkcionális tréner

R-med Akadémia – Plyometria és Agility Trainer

ProCycling® Instructor Trainer

 

Hogy miért érdemes engem választania?

Tanulmányaim és a tapasztalataim alapján vállalok akár teljesen kezdő, újrakezdő, akár több éves sportmúlttal rendelkező vendégeket is.

Fittségi tesztelést, állapotfelmérést követően személyre szabott edzésprogramot állítok össze, legyen szó fogyásról, állóképesség fejlesztéséről, alakformálásról, életmódváltásról. A vendég jelenlegi életvitelét és állapotát figyelembe véve alakítjuk ki a számára megfelelő étrendet.

AZ EDZÉS „GYÓGYSZER”, CSAK MEGFELELŐEN FELÍRVA, HELYESEN ADAGOLVA HASZNOS !

Első egyetemi diplomám Testnevelő-Edző, melyet a Szegedi Tudományegyetemen szereztem meg. Majd tanulmányaimat a Testnevelési Egyetem mesterképzésénfolytattam, ahol Okleves rekreációs szakember diplomát szereztem. Közel 5 éve foglalkozom mozogni és fejlődni vágyó emberekkel. Személyi edzéseim során sok vendéggel foglalkoztam, és tanítottam meg nekik a helyes mozgásmintákat, amit a hétköznapjaikban is tudnakalkalmazni. Ezzel csökkentve a sérülések kockázatának arányát. Számos személlyel találkoztam már, mind más és más célokkal kerestek fel. Bárki fordulhat hozzám, akár fogyási, izom építési vagy akár sérülés utáni rehabilitációs céllal is.Mindig a legjobb tudásom és képzettségem alapján nyújtok segítséget és adok tanácsokat. Az órák a legváltozatosabb edzéstervekkel és garantáltan jó hangulatban telnek nálam! Fontos számomra, hogy mindig a legmegfelelőbb mozgásformát válasszuk ki, az edzettségi szintet és az egyéni igényeket, szükségleteket figyelembe véve. Így olyan személyre szabott programot tudok biztosítani, amely optimális és kamatoztatható fejlődést fog eredményezni mindenki számára a jövőben.

Várok mindenkit, hogy átadjam a bennem rejlőfáradhatatlan motivációt!

Párdi Erika

Mozgás az élet! Ha nem repülhetsz, fuss! Ha nem futhatsz, sétálj! Ha nem sétálhatsz, csússz! De bárhogy is legyen, mozogj! Ifjabb dr. Martin Luther King

Végzettség:

Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola, Jóga Mesterképzés folyamatban, másodéves hallgató
Body ARTTM School Hungary Certified body ARTTM IInstructor
International Wellness Institute Személyi Edző
International Wellness Institute& Technogym Kinesis Trainer
Juhász Gyula Tanárképző Főiskola, Szeged Egészségfejlesztő mesteroktató
Michael King Pilates Institute – Pilates oktató – Talajmunka 1, 2, 3
Fitness Akadémia Budapest Flexi –bar Trainer
Juhász Gyula Tanárképző Főiskola, Szeged Egészségtan Tanár
Fitness Akadémia Budapest Táplálkozási Tanácsadó
Fitness Akadémia Budapest Wellness Step Trainer, X-co Trainer, Flexi –bar Trainer
Fitness Akadémia Budapest Aerobic Trainer
Fitness Akadémia Budapest Sportrekreációs szakember

Szakmai Tapasztalat:

2019- Springday Health Club Személyi Edző, Csoportos óraadó
2017-2019 Egészség Szemináriumok Szenior Klubokban Egészség tanácsadó, egészségfejlesztő
2015-2020 Miskolctapolcai Strandfürdő Fitnessterem koordinátor
2014-2015 Holmes Place Magyarország Group Fitness Manager
2011-2014 World Class Hungary,Budapest Személyi edző Wellness Step Trainer, X-co Trainer, Flexi –bar Trainer
2008-2011Oxygen WellnessKözpontok, Budapest Szakmai vezető
2004- Uzsoki Korház, Budapest Egészségprogram koordinátor,idős korosztály
2001- Fitness Akadémia Budapest Óraadó Tanár
1984-1992 Muresul Handbal Team Tirgu – Mures, Romania Profi kézilabda-játékos

Minden bizonnyal elgondolkodtunk már azon, hogy 20 évesen, amikor azt hittük miénk a világ és legyőzhetetlenek vagyunk, mik voltak az egészséggel és mozgással kapcsolatos céljaink vagy egyáltalán voltak-e erre irányuló gondolataink.? Kötve hiszem, hacsak nem a teljesítménysport vált életünk meghatározó részévé. Amikor nekem a versenysport határozta meg az életem, és 23 évesen bejártam a világot, majd 26 évesen abbahagyva a versenysportot válaszút előtt álltam, nem gondoltam, hogy csoportos óraadókent, személyi edzőként vagy tanárként fogok dolgozni.

Most több év tapasztalat után, minden, ami 23 évesen az izomépítésről és teljesítményről szólt, átalakult tudatossággá és megelőzéssé. Mit, miért és hogyan? – kérdés nagyon fontos szerepet játszik abban, hogy edzéscéljainkat helyesen határozzuk meg, bármik legyenek azok. A legfontosabb, hogy először helyreállítsunk, és azután fejlesszünk „személyre szólóan”.:)

Ne feledjük, hogy agyunknak kell meggyőznie a testünket arról, hogy mindent kibír és mindenre képes. Amennyiben készen állsz arra, hogy belépj a fizikai és mentális egészség világába hívjál vagy írjál bizalommal.

Elérhetőségeim:
Telefon: +36-70-332-6052
E-mail: epardi90@gmail.com

Ormai Patrik

“A lehetetlen csupán egy nagy szó, amellyel a kis emberek dobálóznak, mert számukra könnyebb egy készen kapott világban élni, mint felfedezni magukban az erőt a változtatásra. A lehetetlen nem tény. Hanem vélemény. A lehetetlen nem kinyilvánítás. Hanem kihívás. A lehetetlen lehetőség. A lehetetlen múló pillanat. A lehetetlen nem létezik.”
Muhammad Ali

A mentalitásom már gyerekkoromban ehhez hasonló voltamikor elkezdtem az aktív sportot 5 éves koromban édesanyám jóvoltából, pedig akkor még nem hallottam ezt a megfogalmazást.

A küzdősportolói hozzáállás segített jó és rossz élethelyzetekben a megoldás felé tekinteni és mindezt kamatoztatni a testedzés terén.

Mindenképpen azt gondolom, fogok tudni segíteni Neked ebben a pozitív életszemlélet átadásában, ami a fizikai és mentális fejlődésedet is elősegíti! Szakterületem a kontrollált mozgásformák közül az erőnlét fokozása, a szabadabbak közül pedig a Muay Thai, európai nevén a Thai box.

Utóbbit 12 éves korom óta űzöm. Versenyzői pályafutásom során sikerült magyar bajnokságon többször dobogóra állnom. Edzői tevékenységemet 2011 óta folytatom. Gyakorlatias ember vagyok, ahol többet számítanak a tettek mint a szavak. Tanulmányaimat a Body N’ Soul Wellness Academy-nél egy amerikai személyi edző iskolánál kezdtem majd TRX, Kettlebell eszközök használatának az elsajátításával folytattam. A sérüléseknek a kezelése, -mely az én életemet is nehezítik- féken tartása is folyamatos tanulmányokat igényel az iskolapadban és az életben egyaránt.

Elérhetőségeim:
Telefon: +36-70-673-0923
E-mail: patrickormai@gmail.com

Tóth Cintia

Tóth Cintia vagyok, hatha jógaoktató, és légzésterapeuta.

5 éve ismerkedtem meg a jógával, akkor még csak amiatt, mert sokszor hallottam mennyire sok jótékony hatása van. A kíváncsiság szerelemmé nőtte ki magát, és én is elkezdtem érezni magamon a pozitív hatásait. Másképp kezdtem el szemlélni az életet, az embereket, és magamat is, és az eddigi ismeretlen érzés is beköszönt néha az életembe: a kiegyensúlyozottság érzése. De ami abszolút meglepő volt számomra, hogy milyen gyorsan formálta át a testemet, és a lelkemet.

Az óráimon modern, dinamikus jógagyakorlásra számíthattok. A ráhangolódás és a relaxáció elmélyítésében finom illóolajok, hangtál és gyertyafények segítenek.

Kezdő jógázóként is szívesen látlak, hiszen mindenki számára kivitelezhető gyakorlatsorokkal és alternatívákkal készülök.

Pulay Nikolett

Pulay Nikolett

Pulay Nikolett vagyok masszázsterapeuta, akupresszőr.

Gyermekként sokszor voltam beteg, amit gyógyszerekkel kezeltek. Felnőttként úgy éreztem vannak természetesebb módszerek, amivel sokat lehet tenni egészségünk megőrzéséért, helyreállításáért és fontosnak tartom a megelőzést és erre egy remek módszer a masszázs.

Javaslom, hogy testi-lelki felfrissülésed érdekében legalább havi egyszer masszázst is iktass be hétköznapjaidba, ehhez pedig fordulj hozzám bizalommal.

Takács Márió

Takács Márió

Területeim: gyógymasszázs, reflexzónás talpmasszázs, sportmasszázs, frissítő- reláxáló masszázs, lávaköves masszázs, kismama masszázs, peeling

Jelentkezz be, ha:
-ülő vagy fizikai munkát végzel
-sokat vezetsz, emiatt derékfájás/hátfájás kínoz
-fejfájással küzdesz
-folyamatos stressz ér a munkahelyeden
-összecsaptak a fejed felett a teendők és úgy érzed nem tudsz megbírkozni velük
 -vagy ha csak simán relaxálni szeretnél egy jót.

+ érdemes sportolàs mellett is heti egyszer elmenned masszázsra, hiszen számtalan jótékony hatása van az épülő izomzatodra nézve

Takács Márió

Perger Mátyás

Mielőtt masszőr lettem, hivatásos táncosként dolgoztam, melynek során a testem karbantartása esszenciális fontosságú volt. Bármilyen funkciókiesés, túlterhelés, rándulás, letapadás komoly hátrányt jelentett, ezért a kezelésük és megelőzésük fontosságát a saját bőrömön tanultam meg.

Masszőrként a módszerek elméleti és gyakorlati hátterét elsajátítva, illetve folyamatosan fejlesztve azon vagyok, hogy a vendégeimnél az ilyen jellegű problémákat a lehető leghatékonyabban oldhassam meg. Nálam tehát a célirányos és szakszerű kezelés a legfőbb szempont, melyet barátságos és nyugtató, a regenerációhoz ideális légkörrel teszek teljessé.