csoportos órák

Fedezd fel a lendületes és változatos csoportos óráinkat, amelyek az edzésedet teljesen új szintre emelik! Tapasztalt és lelkes edzőink segítségével garantáltan élvezetes és eredményes tréningekben vehetsz részt.

Havi bérleteinkkel 1 csoportos órán/Éves bérlettel napi 2 csoportos órán tudsz részt venni.

Óratípusok

A Gerinctréning célja a gerinc mozgatásában résztvevő izmok erősítése, nyújtása és a gerinc ízületeinek átmozgatása.

Az orvos által felismert gerinc elváltozások vagy gerincfájdalmak esetében segít a gerinctréning.

A mélyizmok – has és hátizmok – fejlesztésével és erősítésével fokozzák a gerinc mobilitását.

Rendszeres, célzott mozgás végzése esetében javít a gerinc deformitásainak korrigálásában és a fájdalmak enyhítésében.

Hiába rendelkezel jelentős erővel akár a felső- akár az alsótestedben, ha nincs meg az a központi, erőátvezető rész, ami segít közvetíteni az energiát tested egyik részéből a másikba. Ez pedig nem más, mint a core.

A core-izmoknak nem csak erősnek, hanem “okosnak” is kell lenniük, ezért nem beszélhetünk csak erősítésről. Az órán dolgozunk  az ideg-izomrendszer kapcsolatok kiépítésén valamint újraprogramozásán.
A Core Stability kitűnően fogja segíteni a fejlődésed és a többi edzésed.

Core training egy olyan óratípus, ahol a hasizom, a törzsizomzat és a csípő körüli izmok erősítését helyezzük fókuszba.

Az órán számos eszközt használunk: swiss ball, pilates labda, súlylabdák, dynair párna, flexibar, pilates karika. jóga tégla.

A core izmok helyes használatának egy „mellékhatása” a lapos has.

Egy erősítő óra, amely mindenki számára csak hasznos lehet.

A Senior gerinctréning fontossága 3 alappilléren nyugszik, erősít, mobilizál és nyújt. Ez által a testnek könnyebb, gördülékenyebb mozgást, az izmoknak ideális fejlődést biztosít.

A gerinctorna megerősíti a gerinc stabilitásáért felelős törzsizmokat és ugyanakkor mobilizálja a gerincet, ennek köszönhetően rengeteg pozitív hatása van a szervezetre.

Megszünteti a nyaki, derék-, hát és a gerincfájdalmakat. Megelőzi a gerinc és mozgásszervi problémák kialakulását és javítja az állóképességet.

Az elme és a test tökéletes összhangja, amely a Jin és a Jang, az erős és a gyenge oldal egyensúlyát célozza meg.

A jóga, a japán Do-In-ból vett elemek, a tai-chi erőelemeit, mozgásformáit ötvözve a stabilitást, az egyensúlyt és az erőt hangsúlyozza.

A légzés által irányított energiák, energia mezők felszabadítása tökéletes összhangban van a mozgással.

Dinamikus erőfejlesztő óra, kiváló alakformáló hatása van. Kifejezetten hangsúlyt kapnak a comb, far és törzsizmok és az egész felső test.

Egy olyan egyedülálló csoportos edzésmódszer, melyet súlyzórúddal végeznek pörgős motiváló zenére.

Gyakorlatai sokkal inkább emlékeztetnek a fitnesztermekben végzett mozdulatokra, mégsem kell bonyolultnak tűnő gépekkel bajlódni, hiszen mindenki saját maga képességeihez választja ki a megfelelő súlyt.

Ez az óra az erő és az erővel járó energiák folyamatos áramoltatása a zene és az oktató segítségével.

A test tudatos fókuszban tartása és annak gyakorlása. Egy utazás mentálisan és fizikálisan.

Adni szeretnék egy irányt hátha Te is megleled a békét, a nyugalmat, az önmagad elfogadását, az elégedettséget. Amit nem a gyakorlatok végrehajtása fog eredményezni hanem a gyakorlása. Fáradjunk mosolyogva együtt.

A Cross training órán olyan programot kell elképzelned, mely számtalan sportág mozgáskészletéből merít, például az atlétikából, a súlyemelésből, az evezésből, az úszásból és a tornából. Az edzés során nem csak egy-egy izomcsoportot, hanem az egész testet átmozgató gyakorlatokat végzel.

Az órán súlyzós alapgyakorlatból több ismétlést végzünk közepes pihenőkkel, majd gimnasztikai (saját testtel végzett) gyakorlatsort gyors tempóban, és végül magas intenzitású metabolikus (anyagcsere) kondicionálás zárja az edzést.

A Cross training helyszínéül a klub Funkcionális terme szolgál, ami a hely kialakításának és felszerelésének köszönhetően a legmagasabb igényeknek is megfelel.

A zsírégető órák célja, hogy az óra folyamán olyan pulzustartományban végezzük a gyakorlatokat, amely elősegíti a zsírraktárak mobilizálását.

Egyszerű, jól követhető óra, amely magába foglalja a vázizmok fejlesztésén, erősítésén túl a mélyizmok aktiválását, az egyensúly és a stabilitás fejlesztését, olyan eszközökkel, amelyekkel a teljes testet átmozgathatjuk. Az edzés különböző erősítő eszközök használatával történik, az alkalmazott gyakorlatok az oktató kreativitásától, a csoport összetételétől függenek.

A küzdősportból átvett ütéseken, rúgásokon alapuló, de zenére történő dinamikus óra. Elsősorban az állóképesség növelése az óratípus célja, a helyes ütés, rúgástechnika elsajátítása.

Testi és Mentális Fókusz, Koordináció, Energia, Erő.

Ez az óra egy gyakorlás. Gyakoroljuk a mozgások végrehajtását a megfelelő légzés technikákkal, mindenki a saját képességeinek megfelelő intenzitással.

A gyakorlatokat folyamatosan egymásba fűzve a zenével összhangban végezzük.

Az órán a jóga, gerinctréning, stretching és minden olyan mozgásforma megjelenik, amely segíti a test tudatos mozgását az izomláncok tökéletes használatát.

A BODYROPE® edzőheveder rendkívül sokoldalú, hiszen egyszerre lehet vele fejleszteni erőt, hajlékonyságot, állóképességet és mozgáskoordinációt, a törzsizomzat folyamatos feszülése mellett.

Kiválóan alkalmas alakformálásra, szálkásításra és zsírégetéshez is tökéletes. Éppen ezért a legnagyobb előnye, hogy magad szabályozhatod a gyakorlatokat és az edzés intenzitását a saját edzettségi állapotodnak és súlyodnak megfelelően.

Nagyjából több mint 300 gyakorlat végezhető el az eszközzel. A BODYROPE®Ÿ előkészíti szervezetünket, izomzatunkat a mindennapi igénybevételre és az általunk végzett munkára.

Gyógytornára és sportsérülések után is használható, hiszen segít az izomzat, ízületek regenerálódásában, rehabilitációjában.

Egyszerű mozgásrorokból összeállított óra, ahol az alacsony, közepes és magasabb intenzitású blokkok váltogatják egymást, így biztosítva az állóképesség fejlesztését, és a kifejezetten magas kalória-felhasználást.

A Jazz tánc, a hipp-hopp, a latin, a raggie jam táncok kedvelőit várjuk erre az órára, és mindazokat, akik szeretnék ezek ötvözetével tökéletesíteni tánctudásukat.

Ez egy pörgős óratípus, ahol a technikai végrehajtás nagyon fontos. Különböző gyakorlatok követik egymást időegységre végrehajtva. Az órán fontos a sokoldalú fejlesztés, változatos eszközhasználat segítségével.

Bárkinek ajánlott, aki szereti a kihívásokat!

A stretching nyújtást jelent, mely elnevezés többféle technikát is magában foglal.

Célja az izmok és ízületek rugalmasságának megtartása és fejlesztése. Az izomzat megfelelő rugalmassága fontos tényező abban, hogy az az erő és állóképesség fejlődjön, a testtartás és mozgás fiziológiás valamint harmonikus legyen.

A stretching óra nem csupán nyújtás, hanem stabilizációs, erősítő edzés is egyben. A stretchinget mindenkinek ajánljuk: azoknak, akik fizikai terhelésnek vannak kitéve (pl: ülés, állás, számítógép, autóvezetés…), illetve azoknak, akik aktívan sportolnak, és szeretnék megőrizni izmaik rugalmasságát, illetve szeretnék megelőzni a sérüléseket, vagy egyszerűen csak lazítanának egy nehezebb nap, vagy edzés után.

A testmozgás szerves része egészséges idősödésünknek. Amennyiben elmúltál 55 éves és a mozgás még most is fontos részét képezi életednek, vegyél részt senior trainingünkön és gazdagodj új mozgásélményekkel.

Legyen szó házimunkáról, bevásárlásról vagy az unokákkal való tevékenységekről, a rendszeres mozgás megkönnyíti a mindennapi teendők elvégzését.

Akárcsak más életkorban, senior éveinkben még inkább fontos a nagy izmok erősítésén túl, hogy nyújtsuk, mobilizáljuk, és erősítsük a gerincmenti mély izmokat, védjük ízületeinket és figyeljünk a helyes testtartásra. Mert mindenki szeretne lépést tartani az unokákkal és aktív maradni testben, lélekben és szellemben egyaránt.

Bármi is legyen a motivációja, amiért folytatni szeretné, vagy esetleg újrakezdené a mozgást, szakembereink segítenek céljaik elérésében.

Szabályozott intenzitás révén fenntartható állóképességi, megfelelő eszközökkel (nagylabda, kis labda, henger, gumikötél stb.) végrehajtott erősítő gyakorlatokkal megelőzhetőek a serülések, stabilitást és mobilitást, valamint ritmust és koordinációt fejlesztő gyakorlatokkal elejét vehetjük a csontritkulásnak, a magas vérnyomásnak, a cukorbetegségnek vagy akár egyszerűen csak jól érezzük magunkat és késleltethetjük az idősödést.

A Senior gerinctréning fontossága 3 alappilléren nyugszik, erősít, mobilizál és nyújt. Ez által a testnek könnyebb, gördülékenyebb mozgást, az izmoknak ideális fejlődést biztosít.

A gerinctorna megerősíti a gerinc stabilitásáért felelős törzsizmokat és ugyanakkor mobilizálja a gerincet, ennek köszönhetően rengeteg pozitív hatása van a szervezetre.

Megszünteti a nyaki, derék-, hát és a gerincfájdalmakat. Megelőzi a gerinc és mozgásszervi problémák kialakulását és javítja az állóképességet.

A pilates gerinc egy speciális pilates edzésforma, amelynek fókuszában a gerinc egészsége és erősítése áll. Az óra során a mélyizmokra, különösen a hát- és hasizmokra koncentrálunk, hogy támogassuk a gerinc stabilizációját és megelőzzük a hátfájást.

Ez a módszer olyan gyakorlatokat tartalmaz, amelyek erősítik a hátizmokat és a gerinc körül lévő izmokat. A gyakorlatok lassú és ellenállást jelentő mozdulatokból állnak, amelyek segítenek megerősíteni a gerinc stabilitását és csökkenteni a túlzott terhelést.

A gerinc pilates órák magukba foglalják a testtartás és az egyensúly javítását, valamint a gerinc mobilitásának és rugalmasságának fejlesztését. Emellett segít a stressz csökkentésében és az izomfeszültség oldásában, ami hozzájárulhat a fájdalom csökkentéséhez és az általános jólléted javításához.

Ezek az órák ideálisak mindazok számára, akik szeretnének erős, stabil gerincet és javítani szeretnék testtartásukat. A gerinc pilates segít megtartani az egészséges gerincet és hozzájárul az egész test egészségéhez és vitalitásához.

Reméljük, hogy ezek az információk segítenek megérteni a gerinc pilates fontosságát és előnyeit. Ha további kérdéseid vannak, ne habozz újra feltenni őket!

A Group Cycling nem más, mint az országúti biciklizés beltéri, álló változata. Ugyanaz a mozgás, ugyanaz az érzés, mintha az országúti biciklin ülnénk.

Tekerés közben mindenki magának állítja az ellenállást és választja ki, hogy érzése szerint mi a lehető legjobb edzés neki. Az órák biztonságosak, kényelmesek és élvezetesek.

Gerinctréning

Gerinctréning

Bővebben...

Gerinctréning

Gerinctréning

Bővebben...

Gerinctréning

Gerinctréning

Bővebben...
Scroll to Top

Gerinctréning

A Gerinctréning célja a gerinc mozgatásában résztvevő izmok erősítése, nyújtása és a gerinc ízületeinek átmozgatása.

Az orvos által felismert gerinc elváltozások vagy gerincfájdalmak esetében segít a gerinctréning.

A mélyizmok – has és hátizmok – fejlesztésével és erősítésével fokozzák a gerinc mobilitását.

Rendszeres, célzott mozgás végzése esetében javít a gerinc deformitásainak korrigálásában és a fájdalmak enyhítésében.