Nyitva: H-P: 6:00-22:30, SZ-V:8:00-20:00
Nyitva: H-P: 6:00-22:30, SZ-V:8:00-20:00

SPRINGDAY HEALTH CLUB, SZEMÉLYES FIGYELEM ...

HISZÜNK BENNE, HOGY A SPRINGDAY A TE ÉLETEDBEN IS ELHOZZA A VÁLTOZÁST

CSATLAKOZZ HOZZÁNK ÉS TŐLÜNK MEGKAPOD AZT A SZEMÉLYES FIGYELMET ÉS TÁMOGATÁST, MELY FOLYAMATOS MOTIVÁCIÓHOZ ÉS SIKERÉLMÉNYHEZ JUTTAT (0)

  • Személyes körbevezetés és konzultáció
  • Részletes állapotfelmérés, edzésterv és étrend
  • Smart Program: Teljes edzés 36 perc alatt
  • Életmód orvoslás, orvosi háttér
  • Világszínvonalú wellness részleg

MI NEM ENGEDJÜK EL A KEZED

VÁLASSZ A SPRINGDAY PROGRAMJAI KÖZÜL ÉS TÖBBÉ NEM LESZ KÉRDÉS, HOGY MIT KELL TENNED AZÉRT, HOGY ELÉRD CÉJAIDAT

CSATLAKOZZ HOZZÁNK

SPRINGDAY HEALTH CLUB

MAGYARORSZÁG LEGNAGYOBB EGÉSZSÉG ÉS FITNESS KLUBJA

EGYÉNI EDZÉS

A legtöbb eszközt edzői segítségnyújtás nélkül is tudod használni. Nálunk nyugodtan követheted saját edzéstervedet és zavartalanul edzhetsz saját tempódban.

SZEMÉLYRE SZABOTT EDZÉSPROGRAM

Ha nem szeretnél minden alkalommal személyi edzőt igénybe venni, de szeretnél egy útmutatást, akkor a SZEMÉLYRE SZABOTT EDZÉSPROGRAM neked szól. Személyi edző felméri az állapotodat, elkészíti edzéstervedet és étrend útmutatót ad. Ezután önállóan tudsz edzeni.

MILON KÖREDZÉS 36 PERC ALATT

Személyre szabott edzés akár 36 perc alatt. Ha csak egy szabad órád van, akkor is le tudsz edzeni. Biztonságos, egyszerű, személyre szabott.

SZEMÉLYI EDZÉS

Ha folyamatos útmutatást és motivációt szeretnél válassz személyi edzőink közül. Akár rendszeresen, akár rövidebb időszakokra.

ELTÖKÉLT CÉLUNK, HOGY MINDEN KLUBTAGUNKNAK MEGADJUK AZT A SZEMÉLYES FIGYELMET, HÁTTERET ÉS TÁMOGATÁST , AMELY HOSSZÚ TÁVON IS MOTIVÁLNI TUDJA EGY EGÉSZSÉGES ÉLETVITEL FENNTARTÁSÁBAN

HISZÜNK ABBAN, HOGY CSAK AKKOR TUDJUK MEGADNI VENDÉGEINKNEK CÉLJAIK ÉS ÁLMAIK ELÉRÉSÉHEZ SZÜKSÉGES TÁMOGATÁST ÉS HÁTTERET, HA SZEMÉLYES FIGYELMET FORDÍTUNK RÁJUK. A SZEMÉLYES KÖREBVEZETÉS, A KIDOLGOZOTT PROGRAMOK ÉS A SPRINGDAY CSAPAT MINDEN TAGJA AZT A CÉLT SZOLGÁLJA, HOGY EZT A SZEMÉLYES FIGYELMET NAPRÓL NAPRA EGYRE TÖKÉLETESEBBEN MEG TUDJUK ADNI

KIDOLGOZOTT PROGRAMJAINK ÉS SZAKEMBEREINK SEGÍTSÉGÉVEL EL FOGOD ÉRNI CÉLJAIDAT. SZÁMÍTHATSZ RÁNK, NEM ENGEDJÜK EL A KEZED

CSATLAKOZZ HOZZÁNK

Nagyon tetszik a terem felszereltsége hajlandó vagyok ezért napi 1 órát is utazni. A személyi edzők szakmai felkészültsége átlagon felüli.

Sándor Péter

Azért szeretek ide járni mert van élettér és ezért kényelmesen érzem magam. Jól karbantartott gépek vannak ezért szeretek rajtuk edzeni. Tíz pontos a wellness, Pest legjobban felszerelt szaunavilága itt található. Külön kiemelném a szaunamesterek vendég központúságát, humorát és szakmai tudását.

Weisz Gabi

Tetszik a hely komplexitása, minden egy helyen van. Az idejáró vendégek szimpatikusak, ami nagyban befolyásolja a hely színvonalát. Van lehetőség kültéri edzésre, ami szerintem sokak számára fontos. Folyamatosan megújuló eszközök, barátságos és vendégközpontú személyzet.

Sándor Attila

Nagyon jó a társaság. Számomra ez az elsődleges szempont, amiért szeretek ide járni. Kedves, vendégközpontú személyzet, szakmailag felkészült, vidám és közvetlen edzők.

Kiss Béla