Fitness Büfé

Nálunk az egészséges étkezés és a kényelem találkozik. Büfénk széles választékot kínál, hogy segítsen energiával feltöltődni edzés előtt, közben vagy után. Nagy hangsúlyt fektetünk az egészséges ételekre és italokra, hogy biztosítsuk, hogy tested megkapja a szükséges tápanyagokat. Íme néhány a kínálatunkból:

Frissen facsart narancslé: Élvezze a frissítő ízt és az egészséges C-vitamin adagot a frissen facsart narancslével.

Nespresso kávék: Ha felfrissülésre vágyik, válasszon a kiváló minőségű Nespresso kávék közül, hogy lendületet adjon a napjának.

Gyümölcslevek: Különféle ízletes gyümölcsleveink segítenek hidratálódni és feltöltődni az edzés során elveszített vitaminokkal.

Vizek: Frissítő ásványvizeink segítenek hidratáltan maradni az intenzív tréningek alatt.

Energetizáló italok: A különböző energizáló italok kiváló választások, ha extra lendületre van szüksége a tréningekhez.

L-carnitos italok: Az L-carnitine tartalmú italok támogatják az anyagcserét és segítenek a zsírégetésben.

Fehérjék: A fehérjék nélkülözhetetlenek az izomépítéshez és regenerációhoz. Kínálatunkban különféle fehérjék közül választhat.

Proteinszeletek és prookies: Finom és tápláló fehérjében gazdag szeleteink és prookies-ünk remek alternatívái lehetnek az egészségtudatos nassolásnak.

Az egyszerűség érdekében a fizetés a recepción történik, így nem kell aggódnia a pénztárcájával az edzés közben. Továbbá lehetőség van egyenleget feltölteni az órájára is, hogy könnyedén fizethessen.

Nyitvatartásunk a következő:

Hétfőtől péntekig: 6:00-22:00

Szombaton és vasárnap: 8:00-19:30

Bízunk benne, hogy a büfénkben található egészséges és ízletes választék segít Önnek elérni fitnesz céljait, miközben gondoskodik testéről és kényelméről. Várjuk szeretettel a Springday büféjében!

 
 
Scroll to Top