ERŐ, ÁLLÓKÉPESSÉG, HAJLÉKONYSÁG, KOORDINÁCIÓ, GYORSASÁG !

SPRINGDAY FUNKCIONÁLIS EDZÉS

FÖLDSZINTI ÉS EMELETI VILÁGSZÍNVONALON BERENDEZETT FUNKCIONÁLIS TERMEK.

A funkcionális edzés során nem izoláltan edzük izmainkat, hanem mozdulatokat gyakorlunk. Másra van szüksége egy versenyzőnek és másra egy hobbi sportolónak. De ezen belül más képességek fejlesztésére van szükség az egyes sportágakban és  másra van szükség a hétköznapi tevékenységek során. A funkcionális edzés felkészít a versenyekre és a hétköznapokra.

PROFESSZIONÁLIS ESZKÖZÖK

A Keiser Infinity-sorozata világviszonylatban is a legelső sűrített levegővel működő kábelrendszeres edzőtermi eszköz. Ez a technológia lehetővé teszi, hogy tetszőleges sebességen és szögben folytasson edzést. Mivel a mozgás nem zárt ciklusban történik, edzés közben bármilyen mozdulatot reprodukálhatsz egyben  erősítve a stabilitást és az egyensúlyt is.

A Functional Trainer egy csigás edzőtermi rendszer, amely a gyakorlatok lehető legszélesebb választékát kínálja. Az egymástól függetlenül különböző magasságba állítható karok segítségével a teljes test edzése lehetségessé válik. Kapaszkodók helyett egyéb tartozékokat is rászerelhet a géptestre, például derékszíjat, lábhevedereket vagy egyszerű kötelet. Legyen szó rehabilitációs programról (a gép kerekes székből is kiválóan használható), személyes edzéstervről, átfogó fitness programról vagy funkcionális teljesítményedzésről különböző sportágakhoz, ez az edzőgép mindenre megoldást kínál. Ebből kifolyólag világszerte máris számos profi futballcsapat és nemzeti válogatott fizikoterapeutája és személyi edzője használja ezt az edzőgépet a saját céljaira.

Funkcionális termet úgy alakítottuk ki, hogy az a legmagasabb igényeknek is megfeleljen, ezért olyan magas minőségű eszközökkel szereltük fel, mint például az SKLZ funcionális eszközök.

EDZÉS A FUNKCIONÁLIS TERMEKBEN

Kezdőknek javasoljuk, hogy a funkcionális termet személyi edző segítségével vegyék igénybe, hogy megismerjék az ott található eszközök használatát.

Egyedül is használhatod funkcionális  termeinket, ha tisztában vagy az ott található eszközök helyes használatával.

Keresd órarendünkben a csoportos funkcionális edzéseket.

Scroll to Top