GYIK - Gyakori Kérdések

Ha még nem – vagy régen – jártál nálunk, akkor javasoljuk, hogy jelentkezz kötelezettség mentes, díjmentes személyes körbevezetésre, ahol csak veled foglalkozunk. Bemutatjuk neked a teljes komplexumot és szolgáltatásainkat. Céljaidtól függően személyreszabott javaslatot teszünk, hogy merre indulj el a változás útján.

A személyes körbevezetéshez időpont egyeztetés szükséges, melyre ezen a linken tudsz online időpontot foglalni

A körbevezetés körülbelül egy órát vesz igénybe.

Edzéshez beltéri használatra szánt sportcipőt és sportruházatot. Ne feszélyezd magad, senki nem várja, hogy a legújabb divat szerinti ruhában eddz. Azt szeretnénk, hogy Te is otthon érezd magad, ahogy a régi Klubtagok már otthon érzik magukat.

Ha kikapcsolódni szeretnél és a Wellness részleget választod, akkor hozz magaddal egy fürdőruhát és egy papucsot.

Törölközőt külön díj ellenében tudunk biztosítani számodra, de otthonról is magaddal hozhatod.

Az öltözőszekrények nagyok és kényelmesek, így minden ruhád könnyen elfér benne. A szekrényeket egy elektronikus szerkezet zárja és nyitja, amit a recepción biztosított chipes belépő órával tudsz kinyitni. Vizes ruháidat ki tudod centrifugálni egy professzionális centrifugával. Tusfürdőt biztosítunk a zuhanyzáshoz.

A Springday Health Club egy 10.000 nm-es épület, amely 140 gépkocsi befogadására képes mélygarázzsal rendelkezik. A parkolás díja 100 Ft minden megkezdett 15 perc után. A mélygarázs bejáratánál nyomtatott parkolójegy segítségével a földszinten található Parkoló fizető automatánál tudod kifizetni a parkolás díját készpénzzel vagy PAY PASS-os bankkártyával.

A recepción kapott karórával zárhatod és nyithatod az öltözőszekrényed ajtaját. Az öltöző elhagyása előtt győződj meg arról, hogy az öltözőszekrény ajtaját bezártad-e. Amennyiben elfelejtenéd öltözőszekrényed számát, az öltöző falán található leolvasó segítségével ellenőrizheted a számot. Az órával lehetőséged van a fitnesz büfében és a recepción vásárolni. A fogyasztást pedig a recepción a terem elhagyása előtt kell rendezned.

XXL-es All You Can Move kártyával napi egyszer, beléphetsz, illetve egy csoportos órán is részt tudsz venni.

Igen. Mindhárom, azaz az OTP, az MKB és a K&H SZÉP kártyákat is elfogadjuk. 

Csoportos órákainkat díjmentesen tudod látogatni havi bérleteddel (napi 1 db), hogyha éves bérlettel rendelkezel, akkor napi 2 csoportos órán is részt vehetsz. Óra előtt ajánljuk, hogy legalább 15 perccel jelentekezz be a recepción.

10-14 éves kor között a Fitnesz/Cardio részleg használatának, edzői felügyelet, valamint a recepción leadott szülői és edzői felelősségvállalási nyilatkozat a feltétele.

14 és 18 éves kor között a Fitnesz/Cardio részleg használatának feltétele, a recepción leadott szülői felelősségvállalási nyilatkozat. A csoportos és Indoor Cycling órákon való részvételnek a recepción leadott szülői felelősségvállalási nyilatkozat és edző által aláírt engedély szükséges. Balesetveszélyes vagy nem megfelelő magatartás esetén módunkban áll a belépő vagy a bérlet árának visszaadása nélkül megtagadni a további belépést. A csoportos vagy Indoor Cycling órán való részvételi szándékot, az óra előtt az óraadóval szükséges egyeztetni.

1-12 éves kor között igénybe veheti a Játszóház szolgáltatását, az ott megadott szabályok szerint.

Diák bérleteinket 18-25 év között tudod megvásárolni recepción nappalis diákigazolvány felmutatásával.

Lehetőséged van személyesen a recepción, vagy az oldalunkon megvásárolni az általad kiválasztott jegyet/ bérletet.

Link.: ide jön majd a webshop linkje

Szauna felöntéseinkre a recepción tudsz jelenetkezni, amelynek díja.: 800 Ft/ felöntés, hogyha éves bérlettel rendelkezel, akkor napi kettő darab felöntést díjmentes számodra.

 

Scroll to Top