Top
 
GYIK

FAQ

Miben más a Springday Health Club

A SRINGDAY ELKÖTELEZETT A VALÓDI ÉS HOSSZAN TARTÓ VÁLTOZÁS IRÁNT

A Springday elkötelezett a változás iránt, ezért mindent annak rendelünk alá, hogy megadhassuk Klubtagjainknak a valódi és hosszan tartó változás lehetőségét.

VALÓDI KLUB RENDSZER

Legyél Te is Springday klubtag és élvezd a klubtagság előnyeit.

Fontosnak tartjuk, hogy olyan emberekkel legyél körülvéve, akik hasonlóan komoly elhatározással és célokkal csatlakoztak hozzánk, hiszen egy közösség motiváló ereje nagymértékben hozzájárul a sikerhez. Hiszünk abban, hogy klubtársaid kitartásából erőt meríthetsz.

Hasonló célok, hasonló álmok, hasonló emberek. Ezek kötik össze a Springday klubtagjait.

Olyan értéket szeretnénk Neked adni, amely kihat az egész életedre.

Legyél Te is Springday Klubtag! Hozz változást az életedbe még ma!

GENERÁCIÓK EGÉSZSÉGKLUBJA - EGY ÉLETRE SZÓL

Generációk Egészségklubjaként eltökélt célunk, hogy minden korosztály megtalálja nálunk azt a mozgásformát és kikapcsolódási lehetőséget, melyet hosszú távon be tud illeszteni az életébe.

Ehhez prémium színvonalú, támogató környezetet biztosítunk számodra, ahol erőfeszítéseidet különleges wellness élményel tudod jutalmazni egy kellemes edzés vagy egy fárasztó nap után.

Útmutató új vendégeinknek

SZEMÉLYES KÖRBEVEZETÉS

A Springday Health Club Magyarországon egyedülálló lehetőségekkel támogatja a hosszú távú kitartást, így valódi változást érhetsz el. Legyél Te is klubtag és élvezd a tagság előnyeit. A tagságról itt találsz információt.

Egy alkalommal megvásárolhatod a Felfedező 3 napos bérletet, mellyel betekintést nyerhetsz a klub életébe.

Ha még nem – vagy régen – jártál nálunk, akkor javasoljuk, hogy jelentkezz kötelezettség mentes személyes körbevezetésre, ahol csak veled foglalkozunk. Bemutatjuk neked a teljes komplexumot és szolgáltatásainkat. Céljaidtól függően személyreszabott javaslatot teszünk, hogy merre indulj el a változás útján.

A személyes körbevezetéshez időpont egyeztetés szükséges, melyre ezen a linken tudsz online időpontot foglalni

A körbevezetés körülbelül egy órát vesz igénybe.

MIT HOZZ MAGADDAL?

Edzéshez beltéri használatra szánt sportcipőt és sportruházatot. Ne feszélyezd magad, senki nem várja, hogy a legújabb divat szerinti ruhában eddz. Azt szeretnénk, hogy Te is otthon érezd magad, ahogy a régi Klubtagok már otthon érzik magukat.

Ha kikapcsolódni szeretnél és a Wellness részleget választod, akkor hozz magaddal egy fürdőruhát és egy papucsot.

Törölközőt külön díj ellenében tudunk biztosítani számodra, de otthonról is magaddal hozhatod.

MIT BIZTOSÍTUNK?

Az öltözőszekrények nagyok és kényelmesek, így minden ruhád könnyen elfér benne. A szekrényeket egy elektronikus szerkezet zárja és nyitja, amit a recepción biztosított chipes belépő órával tudsz kinyitni. Vizes ruháidat ki tudod centrifugálni egy professzionális centrifugával. Tusfürdőt biztosítunk a zuhanyzáshoz.

Parkolás

HOL TUDOK PARKOLNI, HA AUTÓVAL ÉRKEZEM?

A Springday Health Club egy 10.000 nm-es épület, amely 140 gépkocsi befogadására képes mélygarázzsal rendelkezik. A parkolás díja 100 Ft minden megkezdett 15 perc után. A mélygarázs bejáratánál nyomtatott parkolójegy segítségével a földszinten található Parkoló fizető automatánál tudod kifizetni a parkolás díját készpénzzel vagy PAY PASS-os bankkártyával.

PARKOLÁS ÚJ VENDÉGKÉNT

Ha először jársz nálunk, akkor a mélygarázs sorompójánál a megszokott módon, a „Jegy” feliratú gom megnyomásra kapsz egy parkolójegyet. A parkolás díját a játszóházzal szemben található parkoló fizető automatánál tudod rendezni készpénzben vagy PAY PASS-os bankkártyával.

Ha az első látogatás során olyan Klubtagságot vásárolsz, mely tartalmazza a mélygarázs használatát, akkor már első alkalommal további díj fizetése nélkül tudod elhagyni a mélygarázst. További információkért olvasd el a „PARKOLÁS KLUBTAGOKNAK ” pontot.

PARKOLÁS KLUBTAGOKNAK

Klubtagként a következő lehetőséged van a mélygarázs használatára.

  • ALKALMANKÉNT FIZETED A PARKOLÁS DÍJÁT

 

  • PARKOLÁST  TARTALMAZÓ TAGSÁGOT VÁLTASZ

A Parkolást tartalmazó tagság felára a parkoló nélküli tagsághoz képest havonta 8.000 Ft. Az éves tagság mellé ez az összeg havonta értendő.

Klubtagként két módon tudsz belépni a recepción.

Recepciós beléptetésel vagy önálló beléptetésel. Ezt a tagság vásárlásakor kell eldönteni.

Recepciós beléptetés esetén kollégánk beazonosít téged a rendszerben és átad neked egy beléptető órát, amivel be tusz lépni a forgóvillán és be tudod zárni a szekrényedet. Ha recepciós beléptetés módot választod és ehhez vásárolsz  PARKOLÓS TAGSÁGOT, akkor a mélygarázsba való behajtáskor a szokásos módon kérj egy parkoló jegyet. A recepción belépéskor érvényesítjük ezt a jegyet így edzés után kihajthatsz a sorompón. Alkalmanként 4 órát tudsz így parkolni további díjfizetés nélkül.

Önálló beléptetés esetén nem kell a recepciónál sorban állni, hanem az ujjlenyomatodat tartalmazó kártya segítségével tudsz belépni a forgóvillán. Parkolni pedig a saját beléptető óráddal tudsz, amit haza kell vinned magaddal. 

Parkolós önálló beléptetéses tagság vásárlása esetén a mélygarázsba úgy tudsz bejutni, hogy csak odaérinted a kártyaolvasóhoz a tagsághoz tartozó órádat és kinyílik a sorompó. A Parkolós tagság csak az edzés idejére nyújt további díjfizetés nélküli parkolási lehetőséget és akkor tudsz díjmentesen kimenni a mélygarázsból, ha edzeni voltál. Ezt a rendszer a fitness-wellnes területre való be és kilépések alapján ellenőrzi.

Az önálló beléptetéses parkolós tagsággal úgy érezheted, mintha otthon beállnál a garázsodba.  Csak elegánsan kinyúlsz az autód ablakán és felnyílik a sorompó. 

Ha önálló beléptetéses parkolós tagság esetén otthon felejtetted a beléptető órádat, akkor kérj a szokásos módon egy parkoló jegyet. A recepciónál vásárolnod kell egy új beléptető órát, amivel be tudsz lépni a forgóvillán és kifelé ki tudsz hajtani a mélygarázsból. Ha a következő alkalommal magaddal hozod mindkét beléptető órádat, akkor visszavásároljuk tőled az utoljára megvásárolt beléptető órát.

Ha önálló beléptetéses parkolós tagságod van, de nem edzeni érkezel az épületbe, akkor kérj a bejáratnál parkolójegyet, hogy ki tudd fizetni távozáskor a parkolás díját.

Biztosan tudok majd parkolni?

A Parkolós tagság nem feltételnül jelenti azt, hogy minden esetben találsz parkolóhelyet a mélygarázsban, ezért kérünk úgy tervezd a látogatásod, hogy ezt vedd figyelembe. Azon kedves vendégeinknek, akik megtehetik, azoknak javasoljuk, hogy 10 és 17 óra között vagy 20 óra után érkezzenek, mert ezekben az idősávokban kevesebben látogatják a komplexumot és így a mélygarázsban is jóval kényelmesebben tudnak parkolni, hisz nem feltétlenül kell az egymás melletti parkolóhelyeket használni.

MEGÉRKEZÉS

GYALOG, METRÓVAL

A Springday Health Club épülete a 1042 Bp. Árpád út 47-49. szám alatt található az Újpest-Központ metró megállótól 200 m-re. Az ajtón belépve 20 métert továbbhaladva a földszinten található a recepció. A Munkásotthon utca 4-6. szám felől is megközelíthető a komplexum. Itt az ajtón belépve a folyosón továbbhaladva és 20 méterre egy ajtón áthaladva juthatsz a recepcióhoz.

KERÉKPÁRRAL

Kerékpárral a Munkásotthon u. 4-6. felől gyere hozzánk. Itt a földszinti folyosón tudod egy falra szerelt kerékpártartóhoz rögzíteni a kerékpárodat.

AUTÓVAL

Autóval a Munkásotthon u. 4-6. felől tudsz lehajtani a mélygarázsba. Már messziről látható a jobb oldalon a nagy türkiz színű, Parkolót jelző tábla. A bejáratnál kapsz az automatából egy parkolójegyet. A három szintes garázsban 140 parkolóhely van. A recepció a földszinten található. Az épületben 2 lépcsőház van. A Munkásotthon utcához közeli lépcsőházban van lift. Az Árpád úthoz közeli lépcsőházban lépcsőn lehet feljutni a földszintre, ami közvetlenül a recepcióhoz visz fel. 

Már otthonról foglalhatsz időpontot a körbevezetésre ezen a linken. Ha ezt nem tetted meg, de érkezésedkor valamelyik klubtanácsadó kollégánk szabad, akkor akár azonnal körbe tudunk vezetni és be tudjuk neked mutatni szolgáltatásainkat és programjainkat.