Nyitva: H-P: 6:00-22:30, SZ-V:8:00-20:00
Nyitva: H-P: 6:00-22:30, SZ-V:8:00-20:00

INBODY Felmérés – Egyszerű, pontos testösszetétel meghatározás

 

Egyszerű vizsgálat, sokrétű eredmény az InBody 370 készülékkel.

 

Próbáld ki az egyedülálló InBody technológiát, mely a világon több, mint 40 országban garantálja a precizitást és megbízhatóságot.

 

Ez a készülék 5 szegmensre osztja a tested (4 végtag és a törzs). Ezzel egy olyan átfogó elemzést kapsz a testedről, amely pontosan meghatározza az izom-zsír arányt, a tápláltsági állapototalapanyagcserét és minden olyan fontos adatot, amely egy kiinduló pontot biztosít az edzésprogramhoz vagy egy biztos támpontot ad a tested aktuális állapotáról.

HOGY NÉZ KI AZ INBODY FELMÉRÉS?

 1.  Lépés – Időpontfoglalás
  Az Inbody felméréshez minden esetben időpontfoglalás szükséges. Az időpontfoglalás az alábbi telefonszámon lehetséges: Farkas Zoltán 06 20 359 4395
 2.  Lépés – Inbody felmérés
  A felmérés nem igényel semmilyen előkészületet. Akár utcai ruhában is elvégezhető. A felmérés során csak a cipőtől és a zoknitól ajánlott megszabadulni. A tenyéren és a talpon keresztül a készülék közvetlenül méri a testet, a négypólusú, 8 ponton érintkező elektródarendszer segítségével. A felmérés körülbelül 2 percet vesz igénybe, az EREDMÉNY pedig AZONNALI! A felmérést követően az eredmények azonnal láthatóak lesznek és kézhez vehető.

MILYEN EREDMÉNYEKET MUTAT MEG AZ INBODY?

 • Testösszetétel elemzés

Ez a táblázat megbízható testösszetétel elemzést tesz lehetővé standard referencia értékek feltüntetésével, melyek segítségével könnyen megítélhető a test jelenlegi állapota.

 

 • Izom-zsír arány

Megmutatja a testösszetétel egyensúlyát.
Ez a rész segít abban, hogy a testsúly mellett megismerhesd testösszetételedet, így láthatod, hogy mi áll testsúly hátterében. Az izom-zsír arány utal arra, hogy testösszetételed egyensúlyban van-e.

 

 • Tápláltsági állapot

Feltárja a rejtett elhízást.
Az InBody370 számos lehetőséget kínál arra, hogy megállapítsa a tápláltsági állapotot és kimutassa az elhízást. A BMI jól ismert mutatója az elhízásnak, de használatának számos korlátja van. A PBF jóval megbízhatóbb módszer az elhízás igazolására, mert figyelembe veszi a test zsírtartalmát is. A WHR elsősorban a hasi elhízás kimutatására szolgál.

 

 • Általános értékelés

Egyértelműen megmutatja, ha a kapott eredmény kóros tartományba esik.
Az értékelő táblázat egyszerűen, színek segítségével mutatja be az egészségi állapotot. Ha a pipa a Kék területen van, akkor a mért érték a normál tartományba esik. Piros szín figyelmeztet arra, hogy az adott mutató eltér a normálistól.

 

 • Javaslat

Személyre szabott tanácsot ad figyelembe véve az egyén testösszetételét, az InBody370 jelzi, hogy mennyi testsúlyváltoztatást javasol. Az ideális testösszetétel elérése érdekében a javaslat a testsúly mellett kitér az izom- és a zsírtömegre is.

 

 • Szegmentált Zsírmentes tömeg

Megmutatja az izomtömeg arányának egyensúlyát.
Ez a rész segít megítélni, hogy az egyes testrészeken mennyire fejlett az izomzat, mely alapján célzottan fejleszthetők a gyengébb területek. Ellenőrizze az egyensúlyt mind a jobb- és baloldal, mind az alsó- és felsőtest fél között.

 

 • Szegmentált zsírtömeg

Megismerheted a zsíreloszlást.
Megnézve az adatokat könnyen eldönthető, hogy melyik részeken túlzott vagy éppen alacsony a zsírtömeg. Törekedj arra, hogy minden testrészen a normál tartományban legyen a testzsír százalék.

 

 • Edzéstervező

Bemutatja az egyes mozgásformák energiaigényét.
Az eredménylap több mint 20 sportág és mozgásforma energiafelhasználását mutatja be, figyelembe véve az egyén testsúlyát. Ez alapján összeállítható az edzésterv, kiszámítható az energia-leadás és a várható testsúly csökkenés.

 

 • Fittség

A mért eredmények alapján.
A fittséget jelző pontérték lehetővé teszi a vizsgált személy számára, hogy egyszerűen nyomon kövesse a testösszetételében bekövetkező változásokat.

 

 • Alapanyagcsere

Az eredményes kezeléshez.
Az alapanyagcsere megmutatja a test alapvető működéséhez (légzés, testhőmérséklet biztosítása, emésztés, stb.) szükséges legalacsonyabb energia értéket. Ez alapján történik a kezelés során a diéta összeállítása.

 

 • Impedancia

Feltünteti a különböző frekvenciákon kapott szegmentálás értékeket, bizonyítva az InBody készülékkel végzett mérés pontosságát.

Az InBody370 alap technológiákat használ, melyek garantálják az impedancia index pontosságát. A BIOSPACE büszkén mutatja be az egyes frekvenciákon kapott, karokra, lábakra és a törzsre vonatkozó impedancia értékeket.

KINEK AJÁNLOTT AZ INBODY FELMÉRÉS?

Nemtől és edzettségi állapottól függetlenül bárki használhatja.

GYEREKEK SZÁMÁRA IS HASZNÁLHATÓ AZ INBODY FELMÉRÉS?

Igen, 3 éves kortól.

HOGY LEHET IDŐPONTOT FOGLALNI?

Telefonon keresztül lehetséges az időpontfoglalás az alábbi telefonszámon: Farkas Zoltán 06 20 359 4395

A FELMÉRÉS ÁRA 6.000 FT.