Top

KIRSCHNER ÉVA

Preventív gerinctréneri végzettségem lehetőséget nyújt arra hogy a  napjainkban oly ártalmas ülőmunka negatív hatásait kompenzálhassam.

KIRSCHNER ÉVA

Személyi edző

Telefonszám: : +36-20-411-4152

E-mail cím: kirschner.eva.edzo@gmail.com

BEMUTATKOZÁS

A sporttal való kapcsolatom gyermekkoromra nyúlik vissza. Az úszás volt az első sport melybe belekóstoltam.  Több éves versenyzés után a díjugratásban bontogattam szárnyaimat, majd az amatőr hosszútáv futásban láttam a testedzés lehetőségét. Jelenleg a hegymászás jelenti számomra az aktív kikapcsolódást.

Magánemberként két, már felnőtt korú gyermek édesanyja vagyok. Gyermekeim is gyakran igénylik edzői útmutatásaimat.

Szakmai múltamat tekintve több, mint 20 éve dolgozom edzőként. Előbb aerobik oktatóként szereztem tapasztalatokat, később személyi edzőként fejlesztettem vendégeimet. Ezen a területen lehetőségem van egyénileg, személyre szabottan foglalkozni a sportolni vágyókkal. Külön hangsúlyt fektetek a gerinc egészségének védelmére. Preventív gerinctréneri végzettségem lehetőséget nyújt arra hogy a  napjainkban oly ártalmas ülőmunka negatív hatásait kompenzálhassam.

Várok minden sportolni vágyó vendéget, akik szeretnék fejleszteni képességeiket akár az állóképesség, akár az erő területén, vagy akár egészségük hosszú távú megőrzése érdekében szeretnék igénybe venni tapasztalataimat, tanácsaimat.