Top

MÁRKI VIVIEN

Személyi edzéssel és étrend-tanácsadással fordulj hozzàm bizalommal!

MÁRKI VIVIEN

Személyi edző

BEMUTATKOZÁS

 • Végzettség:
  • Sports health and exercise – személyedzō, fitness instructor 2015- 2017
  • Zumba tanfolyam 2014
  • Aqua zumba  tanfolyam 2015
  • Zumba step tanfolyam 2015
  • Indoor cycling 2017
  • Sports and exercise science ( Sporttudomànyi egyetem- sport pszihológia és rehabilitáció, dietetika) 2018-2021

  Óratípusaim:
  Alakformáló, has-láb-popsi, Zumba, Tabata, High intensity interval training, Aqua fitness, Aqua Zumba, Stretch&mobility, Funkcionális training

  Bemutatkozás:
  Már 8 éves korom óta a mozgás szerelmese vagyok, mivel édesanyukám is az aerobic órák oktatásával foglalkozik így rendszeresen részt vettem azokon. Amikor tinédzserként kiköltöztem külföldre és felborult a lelki békém egy családi trauma által 30 kg felesleget szedtem fel igen rövid idő alatt. Csak sírtam és ettem egész nap és totális érdektelenség uralkodott rajtam. Ebben a kétségbeesett állapotban több trendi diétába belefogtam, ami a végén mindig kudarcba fulladt, és a kilók duplája kúszott vissza rám. Ezek a nehézségek motiváltak arra hogy professzionális fitness oktató legyek, ahol a dietetikát is megtanulhatom. Tanulmányaimat Cardiffban folytattam a Sporttudományi egyetemen.
  A külföldön eltöltött 10 évem során nem csak angolul és portugálul tanultam meg anyanyelvi szinten, hanem rengeteg szakmai tapasztalatot szereztem, mint wellbeing coordinator, fitness coach és személyedző. Szépségversenyen is megmérettettem magam amit legnagyobb meglepetésemre megnyertem. Szeretnék motiválni másokat arra, hogy kihozzák magukból a legjobbat. Velem nem csak egy vidám és energikus órát tölthetsz el, ha hozzám fordulsz segítségül, hanem egy lelki barátot is kapsz, akire számíthatsz.