Megközelítés

GYALOG, METRÓVAL

A Springday Health Club épülete a 1042 Bp. Árpád út 47-49. szám alatt található az Újpest-Központ metró megállótól 200 m-re. Az ajtón belépve 20 métert továbbhaladva a földszinten található a recepció. A Munkásotthon utca 4-6. szám felől is megközelíthető a komplexum. Itt az ajtón belépve a folyosón továbbhaladva és 20 méterre egy ajtón áthaladva juthatsz a recepcióhoz.

KERÉKPÁRRAL/ROLLERREL

Kerékpárral a Munkásotthon u. 4-6. felől gyere hozzánk. Itt a földszinti folyosón tudod egy falra szerelt kerékpártartóhoz rögzíteni a kerékpárodat.

AUTÓVAL

Autóval a Munkásotthon u. 4-6. felől tudsz lehajtani a mélygarázsba. Már messziről látható a jobb oldalon a nagy türkiz színű, Parkolót jelző tábla. A bejáratnál kapsz az automatából egy parkolójegyet. A három szintes garázsban 140 parkolóhely van. A recepció a földszinten található. Az épületben 2 lépcsőház van. A Munkásotthon utcához közeli lépcsőházban van lift. Az Árpád úthoz közeli lépcsőházban lépcsőn lehet feljutni a földszintre, ami közvetlenül a recepcióhoz visz fel. 

Már otthonról foglalhatsz időpontot a körbevezetésre ezen a linken. Ha ezt nem tetted meg, de érkezésedkor valamelyik klubtanácsadó kollégánk szabad, akkor akár azonnal körbe tudunk vezetni és be tudjuk neked mutatni szolgáltatásainkat és programjainkat.

Scroll to Top