Nyitva: H-P: 6:00-22:30, SZ-V:8:00-20:00
Nyitva: H-P: 6:00-22:30, SZ-V:8:00-20:00

TELJES TESTEDZÉS MINDÖSSZE 36 PERC ALATT!  

A rohanó világunkban talán az időből van a legkevesebb. Mindent egyszerre szeretnénk elvégezni: munka, gyerekek, háztartás, párkapcsolat. Egyik helyről rohanunk a másikra és közben semmi időnk nem marad saját magunkra. Pedig ki ne szeretné, ha egy kicsit feszesebb, formásabb  és egészséges ember nézne vissza ránk a tükörből.  A Springday Health Club elhozza számodra az ideális megoldást, amellyel időt spórolhatsz meg és még a sportolásról sem kell lemondanod. 

Azon kevés egészség és fitness klubok közé tartozunk, ahol ma Magyarországon új generációs Milon Q köredzés található.
A Milon köredzéssel lehetővé válik a gyors és hatékony edzés, mindössze 36 perc alatt.

GYERE EL HOZZÁNK EGY PRÓBAALKALOMRA ÉS TAPASZTALD MEG A MILON KÖREDZÉS LENYŰGÖZŐ TULAJDONSÁGAIT.

Jelentkezem próba alkalomra!

 

A hatékonyságán túl az egyik nagy előnye még, hogy a személyre szabott, biztonságos beállításai lehetővé teszik, hogy vendégünk az aktuális edzettségi állapotának megfelelő edzésben részesüljön. Ezzel elkerülhető a szabálytalan mozgás veszélye és nyomon követhető az edzés.

A Milon Q gépet beépítettük programjainkba, így teljes körű szolgáltatást kaphat bárki, kortól, nemtől és edzettségi állapottól függetlenül.
Programjainkkal az a célunk, hogy mindenki a lehető legszínvonalasabb segítséget kapja meg ahhoz, hogy elérje céljait. Továbbá szerves része a programjainknak az Inbody felmérés, amely egy teljes testösszetétel meghatározás. Felméri a test aktuális állapotát (súly, izom-zsír arány, tápláltsági állapot stb.) Ez remek kiinduló pontot biztosít ahhoz, hogy mérhető eredménye legyen az edzésnek.

Személyre szabott beállítások. Digitális edzésanalitika. Gyors és biztos siker. Hatékony zsírégetés és izomerősítés.

A köredzés új generációja a Milon, megérkezett!

ÚJ GÉPCSALÁDDAL BŐVÜLTÜNK!
 – MILON PRÉMIUM ERŐFEJLESZTŐ KÖR –

Januártól elérhető a Milon köredzés legújabb formája, a Milon Prémium erőfejlesztő kör!

60 másodperc kemény munka, 30 másodperc pihenő. Ezzel az általános ritmussal, egy erőfejlesztő köredzés 6-12 percig tart és bár rövid intervallumnak tűnik, mégis az összes izom intenzív edzésnek van kitéve.

A csúcstechnológiának köszönhetően a Milon köredzés automatikusan, mindössze néhány másodperc alatt alkalmazkodik a személyes méreteidhez, igényeidhez.

HATÉKONY ÉS SZÓRAKOZTATÓ!

Az úgynevezett „milon inga” segít a mozgásban, ezzel sokkal hatékonyabb és tartósabb edzést biztosít, illetve a motivációt is folyamatosan fenntartja.

TELJES TESTEDZÉS 36 PERC ALATT!

A Milon köredzés egyik hatalmas előnye az, hogy 36 perc alatt letudhatod a napi edzésedet. Így tehát körülbelül zuhonyázassal, bemelegítéssel és nyújtással együtt körülbelül 1 óra alatt végeztél az edzéseddel és máris tettél az egészségedért. Bizonyára felmerül benned a kérdés, hogy miért pont 36 perc az edzési idő és miért olyan hatékony? Nos, ez azért van mert a Milon köredzés excentrikus (az aktív izom nyúlik) és koncentrikus (az aktív izom rövidül) mozgástartományban dolgozik, így sokkal hatékonyabb, mint egy átlagos fitness gép. A teljes testedzéshez 2 kört ajánlott megtenni, így jön ki összesen a 36 perc.

EGYSZERŰEN HASZNÁLHATÓ

Neked nem kell foglalkoznod azzal, hogy minden edzés előtt beállítsd a gépeket! Csupán annyi a dolgot, hogy a kezdő gép képernyőjéhez érintsd a Milon karórádat és már indulhat is az edzés! Az órán tárolt adataidnak köszönhetően a gép rögtön a te testi adottságaidnak megfelelően áll be és már indulhat is az edzés.

NEM TUDSZ HIBÁZNI

Az első alkalom során a Milon edzőink elkészítik neked a személyre szabott Milon karórádat. Ez az óra fogja tárolni a személyes beállításaidat, mint például a testmagasságodat, a végtagjaid hosszát és a kitűzött célodat is. Elektronikus vezérlés alapján milliméter pontossággal beállítható a mozgástartományod. Ez miért jó? Azért, mert így elkerülheted a szabálytalan mozgást vagy a helytelen gyakorlatok kivitelezését, ami akár komoly sérülésig is vezethetne. Tehát a Milon köredzés rendkívül biztonságos!

ERŐSÍTÉS ÉS ÁLLÓKÉPESSÉGNÖVELÉS EGYSZERRE

A Milon kör összesen 12 gépből áll. Ez a hatékony edzés érdekében úgy oszlik meg, hogy 6 erősítő gép és 6 állóképesség fejlesztő gép helyezkedik el benne. Mindegyik gépen megadott ideig történik az edzés (erőfejlesztő gépeken 1 perc az edzési idő, míg az állóképességfejlesztő gépeken 4 perc az edzési idő). Minden edzési szakaszt egy 30 másodperces pihenőfázis követ, amely alatt a sorban következő gépre szükséges átérni.

MIÉRT VÁLASZD A MILON KÖREDZÉST?

  • Gyors és hatékony!
  • Teljes testedzés 36 perc alatt
  • Személyre szabott beállításainak köszönhetően elkerülheted a szabálytalan mozgást
  • Garantált a siker. Bármi is legyen a célod, a Milon köredzés megteremti a tökéletes alapokat az edzéshez
  • Nemtől és edzettségi szinttől függetlenül mindenki bátran használhatja!
  • Örömteli és kreatív edzésforma!

 

A Milon köredzéshez figyelmedbe ajánljuk az InBody teljes testösszetétel mérésünket is, amelyből megtudhatod az izom-zsír arányodat, a tápláltsági állapotodat). Nézd meg a felmérést IDE KATTINTVA!

HOGYAN HASZNÁLHATÓ A MILON KÖREDZÉS?

A Milon köredzés az életmód programjaink alapja, de külön is használható a SMART PROGRAMMAL. A SMART PROGRAMRÓL bővebben IDE kattintva tájékozódhatsz.

A Milon köredzés a Smart belépővel vehető igénybe.

Ismerd meg személyesen a Milon köredzés lenyűgöző tulajdonságait! Gyere el hozzánk egy díjmentes próba alkalomra!