Infinity bérlet

Mi is az az Infinity bérlet és kiknek ajánljuk ?

Az Infinity bérletet azon kedves vendégeinknek találtuk ki, akik havi szinten közel az éves bérlet áráért szeretnének járni klubunkba, de nem szeretnék az éves bérletet egy összegben kifizetni és a bérlet konstrukciójából adódóan fontos az a rugalmasság, ami abból következik, hogy csak havonta kell megvásárolni a következő havi bérletet. 

Az Infinity bérletet csak Klubtagságival rendelkező vendégeink tudják megvásárolni. 

Az Infinity bérlet 30 napos bérletek sorozata, úgyanúgy havonta tudod megvásárolni, mint a 30 napos bérletet, de egy kicsit átalakítottuk az árstruktúráját, hogy aki hosszú távon szeretne hozzánk járni, annak úgy tudjunk kedvezőbb feltételeket biztosítani, hogy ne kelljen egyszerre nagy összeget kifizetnie.

A bérlet lényege az, hogy az első hónapban egy magasabb összeget kell befizetned, de ettől kezdve, ha láncbérlet metódussal vásárolod meg minden hónapban a bérleted, akkor a havi díj az éves bérlet egy hónapra eső díja lesz. Ha ezt a láncot megszakítod akár egy nappal is, akkor újra a magasabb áron tudod megvásárolni a következő havi bérletet.

Ha nem szakítod meg ezt a láncot, akkor - ha rendelkezel klubkártyával - akár a végtelenségig (ezt azért kezeld a helyén) a mindenkori éves bérlet havi díjának megfelelő összegéért tudsz hozzánk járni.

Akit untat a matek, az most itt zárja be ezt az ablakot. 

Nézzük meg, hogy mit is jelet ez a gyakorlatban.

All Inclusive 365 és All inclusive Infinity bérlet összehasonlítása

Ha az éves egy összegben fizetendő bérlethez képest vizsgáljuk az Infinity bérletet, akkor az első hónap kivételével 30 naponta ugyanazt az összeget kell fizetned, mint ami az éves bérlet havi díja lenne.

Persze felmerül a kérdés, hogyha ilyen kedvező az Infinity bérlet, akkor miért venne bárki is egy összegben fizetendő éves bérletet. Természetesen az egy összegben fizetendő bérlet a legkedvezőbb ajánlatunk, de az alábbiakban részletezzük, hogy pontosan miben is különbözik a végén az Infinity bérlet használhatósága és díja az éves bérlethez képest.

- az Infinity bérlet első havi díja magasabb, mint az éves bérlet egy hónapra eső díja. De innentől kezdve akár évekig a kedvező áron járhatsz hozzánk.

- az Infinity bérlet vásárlásához minden évben meg kell vásárolnod a Klubtgsági kártyát. Ez az éves bérleteseknek ajándékba jár.

- Az éves bérlet 365 napra érvényes, az Infinity bérlet 12 hónapon keresztül vásárolva 360 napot ölel fel.

- Az éves bérlettel plusz díj fizetése nélkül tudod használni a játszóházat és a szaunafelöntések is díjmentesek.

- Az éves bérletet lehet szüneteltetni, hogy aki egy évre előre kifizeti a bérletet és valamilyen oknál fogva szüneteltetni kívánja a bérlet használatát, akkor ezt megtehesse. Az Infinity bérletet úgy tudod szüneteltetni, hogy egyszerűen nem vásárolod meg a következő havi bérletedet. Így amikor újra visszatérsz, akkor első alkalommal újra a kezdő, magasabb havi összeget kell kifizetned. Így ez egy nagyon rugalmas módja annak, hogy hosszú távon kedvező áron járj hozzánk, de ha valamiért meg akarod szakítani a látogatásaidat, akkor erre is legyen módod. 

Az Infinity bérletnél fokozottan javasoljuk, hogy bőven a lejárat előtt vásárold meg a következő havi bérleted, mert akár egy napos véletlen csúszás esetén is a magasabb árat számítja fel a rendszer.

All Inclusive 30 napos és All Inclusive Infinity bérlet összehasonlítása

A 30 napos bérlethez képest is vizsgáljuk meg az Infinity bérletet.

Az All inculsive 30 napos bérlet ugyanazokat a szolgáltatásokat nyújtja, mit az Infinity bérlet, csak az árazási struktúrája különbözik, hogy aki hoszú távon szeretne havi rendszerességgel hozzánk járni, azt kedvezőbb díjjal tudjuk jutalmazni.

A havi bérlethez képest az Infinity bérlet első havi díja 20.000 Ft-al magasabb, viszont utána minden hónapban 7.000 Ft-al olcsóbb, ha láncbérlet metódussal vásárolod meg. Így a következő 3 hónapban már le is dolgozod az első hónap 20.000 Ft-os felárát. Így a következő 3 hónap után már jóval kedvezőbb áron tudsz hozzánk járni az Infinity bérlettel. 

Ha valami közbejön és meg kell szakítanod a bérletedet, akkor sem kell elkeseredni, mivel az első hónap magasabb ára után a következő 3 hónapban újra le tudod dolgozni a 30 napos bérlethez képesti első hónap felárát és onnantól kezdve lényegesen kedvezőbb áron járhatsz hozzánk.

Ha további kérdésed van az Infinity bérlettel kapcsolatban, akkor keresd Klubtanácsadó kollégáinkat.