Miben vagyunk mások

MI AZ AZ 5

LEGFONTOSABB DOLOG,

AMIBEN MÁSOK VAGYUNK.

ÉS EZ MIÉRT JÓ NEKED

 

1. VILÁGSZÍNVONALÚ WELLNESS ÉS SZAUNA VILÁG

 

Az a kép lebegett a szemünk előtt, ahogy egy kellemesen fárasztó edzés után egy pezsgőfürdő habjai között csukott szemmel átadjuk magunkat a földöntúli érzéseknek, majd egy szaunafelöntés során a bőrünkön és a orrunkban érezzük a forró levegő és pára illatát.

És az a kép lebegett a szemünk előtt, ahogy fejünket a víz alá merítve fáradt izmainkkal lassan eltoljuk magunkat a medence falától és csak lágyan siklunk és lebegünk.

 

Ez az a különleges élmény, amit a Springday megálmodott és elhozott Neked. 

 

 

2. SZEMÉLYRESZABOTT EDZÉSPROGRAM ÉS GARANTÁLT EREDMÉNY A NÉMET CSÚCSTECHNOLÓGIÁT KÉPVISELŐ MILON KÖREDZÉSSEL

Ha változtatni szeretnél az életeden, akkor garantáljuk, hogy sikerülni fog. Felmérjük az állapotod, meghatározzuk céljaidat és ezek alapján a milon rendszer segítségével személyreszabott, digitálisan eltárolt edzéstervet kapsz. Az edzés során minden gép automatikusan a méretedre és az edzéstervednek megfelelő terhelésre áll. Fejlődésedet folyamatosan követheted  mobiltelefonodon. Teljes és hatékony testedzés 36 perc alatt.

 

 

3. MAGYARORSZÁGON EGYEDÜLÁLLÓ, VILÁGSZÍNVONALÚ FUNKCIONÁLIS TEREM

Olyan komplex mozgásformákat is elvégezhetsz, ami eddig csak a versenyzők kiváltsága volt.

 

 

4. HATALMAS ÉS TÁGAS TEREK, FRISS LEVEGŐ, TISZTASÁG

A Springday Health Club Magyarország legnagyobb, prémium színvonalú egészség és fitness-wellness központja.

Hatalmas és szellős terek, mindig friss levegő, ragyogó tisztaság. Ez vár rád.

Nem is gondolnád, hogy egy fitness központ friss levegő igénye tízszerese egy átlagos irodaházénak. Mi ennek megfelelően terveztük és építettük ki az épület légtechnikai rendszerét.

Itt minden apró részlet a Te kényelmedet és felhőtlen kikapcsolódásodat szolgálja, ahogy a 140 férőhelyes mélygarázs is.  

 

5. ÉLETHOSSZIG TARTÓ UTAZÁST KÍNÁLUNK  A SPRINGDAY VILÁGÁBA

Hiszünk abban, hogy a mozgás nem csak egy szűk réteg kiváltsága. Küldetésünk, hogy azokat az embereket is kimozdítsuk a komfortzónájukból, akik elképzelhetetlennek tartják, hogy akár csak betegyék a lábukat egy fitness-wellness közptonba.

Garantáljuk, hogy Te is fogod érezni, hogy ez egy más hely.