Nyereményjáték - A szaunázás mestere vagy ?

Játssz velünk és nyerd meg a két szuper ajándékunk egyikét!

 

 • 2 fő részére szóló ajándékutalvány Miele főzőiskolába, 29.800 Ft értékben 

   

   

  VAGY

 

 • 1 fő részére szóló 1 alkalmas all Inclusive belépő a Springday Health Club-ba, melynek tartalma:

 

- 1 csoportos óra és a fitness részleg használata

- wellness részleg használata

- Inbody felmérés

- Milon köredzés kipróbálása személyi edzővel

melynek értéke 15.500 Ft

 

Hogyan játszhatsz?

1. Töltsd ki az alábbi  kvízünket, tudd meg, hogy mennyire vagy toppon szaunázásból!

2. Oszd meg velünk is kommentben a poszt alatt, hogy hány pontot értél el és máris versenyben vagy!

 

A pontszámok alapján 3 kategóriát különítettünk el.

5 pont – Szaunamester

3-4 pont – Középhaladó

1-2 pont – Kezdő szaunázó

 

Te melyikbe tartozol?

 

 

 

 

Nyereményjáték szabályzat a 2020. augusztus 10-24. között tartó „A szaunázás mestere vagy?” elnevezésű játékhoz

 

Az alábbi szabályzat a Springday Health Club 2020.08.10. és 2020.08.24. között tartó „A szaunázás mestere vagy?” elnevezésű Nyereményjátékra vonatkozik.

 1. A játék szervezője, elnevezése, meghatározása

Szervező: Springday Health Club (Breyting Hungary Kft.)

Székhelye: 1042 Bp., Árpád út 47-49.

Cégjegyzékszám: 0109294826

Adószám: 25893045-2-41

A játék elnevezése: „A szaunázás mestere vagy?” nyereményjáték kvíz

A játék meghatározása: A játék időtartama alatt a Játékban résztvevőknek a Szervező Facebook oldalán közzétett, a Nyereményjátékra vonatkozó bejegyzésben megnevezett „A szaunázás mestere vagy?” című Nyereményjáték kvízt kell kitöltenie. A kitöltés után a Nyereményjáték kvízben elért pontszámot Szervező Facebook oldalán (www.facebook.com/Springdayhealthclub) közzétett – Nyereményjátékot tartalmazó poszt alá kommentben kell megírni, hogy részt vehess a sorsoláson.

A Játékos a kvíz kitöltése során megadja a nevét és az email címét kapcsolattartás céljából, illetve hozzájárul, hogy megadott adataival feliratkozik a Springday Health Club hírlevelének levelezési listájára. Az így gyűjtött adatokra az 5. pontban ismertetett adatkezelésre vonatkozó szabályok irányadók.

A Nyereményjáték kvíz a következő linken érhető el: (LINK)

A Játékos a Nyereményjáték kvíz kitöltése során megadja a nevét és az email címét kapcsolattartás céljából, illetve hozzájárul, hogy megadott adataival feliratkozik az Springday Health Club hírlevelének levelezési listájára. (Erről később saját belátása szerint leiratkozhat a hírlevelek végén szereplő linkre kattintva.) Továbbá megerősíti, hogy elfogadja az Springday Health Club következő linken szereplő adatkezelési tájékoztatóját: https://springday.hu/oldal/adatvedelmi-iranyelvek/

 1. A játékban való részvétel személyi feltételei

A játékban részt vehet minden cselekvőképes felnőttkorú, magyarországi lakhellyel rendelkező természetes személy. A korlátozottan cselekvőképes kiskorú természetes személyek részvételéhez a szülői felügyeletet gyakorló személy, míg a cselekvőképességében részletesen korlátozott nagykorú természetes személy részvételéhez a gondnoka előzetes hozzájárulása szükséges.

A sorsolásban minden olyan személy részt vehet, aki a Szervező Facebook oldalán közzétett, a Nyereményjátékra vonatkozó bejegyzésben foglaltak szerint:

 1. Kitölti a meghatározott Nyereményjáték kvízt.
 2. Majd a Nyereményjátékot tartalmazó Facebook bejegyzés alá kommentben odaírja a Nyereményjáték kvízen szerzett pontszámát.

A Szervező nem vállal a névazonosság vagy a nyertesek azonosításának bármely egyéb hibájából eredő követelésért.

 1. A játék időtartama és sorsolás

A Nyereményjáték 2020.08.10. napján kezdődik és 2020.08.24. napjáig tart.

A sorsolásra 2020.08.25-én kerül sor.

 1. A nyeremény és a nyertes értesítése

A Szervező a Nyereményjátékban két nyereményt sorsol, így a sorsoláson összesen két Játékos kerül véletlenszerűen kiválasztásra nyertesként.

 1. nyeremény: Két fő részére szóló ajándékutalvány a Miele főzőiskolába.

(Ertéke: bruttó 29.800. Ft, mely 2020.12.31.-ig váltható be.)

 

 1. nyeremény: Egy fő részére 1 alkalmas All Inclusive belépő ( tartalmazza 1 csoportos óra/fitness rész és wellness rész használata ) + Inbody felmérés és Milon kipróbálása személyi edzővel. értéke : 15.500.-Ft

 

A nyertes Játékos(ok) kiválasztása véletlenszerűen történik, a Nyertes az összes érvényesen nevező, „kommentelő” Játékosok közül véletlenszerűen, online kerül kisorsolásra.

 

A Játékos a Nyereményjátékkal vállalja azt, hogy amennyiben ő lesz a nyertes Játékos, a nevét nyilvánosságra hozza a Szervező a Facebook oldalán.

 

A Szervező a nyertes Játékos(ok) nevét legkésőbb a sorsolást követő napon (2020.08.25.) teszi közzé a Facebook (www.facebook.com/Springdayhealthclub) oldalán, majd Facebook-on privát üzenetben felveszi vele a kapcsolatot.

A nyertes Játékos a sorsolást követően szintén felveheti a kapcsolatot a Szervező ügyfélszolgálatával, a sales@springday.hu e-mail címen.

 

Amennyiben a Nyertessel nem sikerül felvenni a kapcsolatot a sorsolástól számított 5. munkanapig, a nyertes nem jogosult a nyereményre. A nyertes személyének azonosításához és ellenőrzéséhez a Szervező kötelezheti a Nyertest a személyazonosságának igazolására.

 

Amennyiben a Nyertes nem a levélben foglaltaknak megfelelően jár el, vagy a kért adatok közül egyet vagy többet nem hajlandó a Szervező rendelkezésére bocsátani, jogosulatlanná válik a nyereménye.

 

3.7 A nyeremény átvétele

A nyereményt a nyertes Játékos(ok) – összesen két fő nyertes Játékos – személyesen veheti át a Szervező székhelyén (1042 Bp., Árpád út 47-49.)

 

 1. Adatkezelés

A Játékos(ok), illetve a törvényes képviselője jelentkezésével hozzájárul ahhoz, hogy az általa megadott személyes adatokat a Szervező a Játék lebonyolítása céljából felhasználja és kezelje. Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvényben (továbbiakban Infotv.) előírt kötelezettségünknek megfelelően tájékoztatjuk, hogy az adatkezelés jogalapja a Játékos (törvényes képviselő) önkéntes hozzájárulása, amely hozzájárulását a Játékra történő jelentkezésével adja meg. A Facebook adatlapon, vagy a játék során közölt személyes adatokat a Szervező bizalmasan kezeli, kizárólag a Játék lebonyolításában részt vevő alkalmazottai, vagy megbízottjai ismerhetik meg. Tájékoztatjuk, hogy a Szervező a megadott személyes adatokat az Infotv. 6 paragrafus (5) bekezdése alapján, az esetleges megalapozatlan igények elhárítása céljából, a sorsolástól számított 5 évig (a magyar polgári jog szerinti általános elévülési időn belül) nyilvántarthatja. Az ötödik év elteltével a megadott személyes adatokat adatbázisunkból véglegesen és visszavonhatatlanul töröljük.

A Játékos, illetőleg törvényes képviselője bármikor tájékoztatást kérhet a személyes adatainak kezeléséről, továbbá kérheti a személyes adatainak helyesbítését, zárolását és törlését, valamint tiltakozhat személyes adatainak a kezelése ellen, illetve jogainak megsértése esetén jogosult bírósághoz fordulni.