Top

ORMAI PATRIK ROLAND

A lehetetlen nem tény. Hanem vélemény. A lehetetlen nem kinyilvánítás. Hanem kihívás.

ORMAI PATRIK ROLAND

Személyi edző

Telefonszám: +36-70-673-0923

E-mail cím: patrickormai@gmail.com

BEMUTATKOZÁS

“A lehetetlen csupán egy nagy szó, amellyel a kis emberek dobálóznak, mert számukra könnyebb egy készen kapott világban élni, mint felfedezni magukban az erőt a változtatásra. A lehetetlen nem tény. Hanem vélemény. A lehetetlen nem kinyilvánítás. Hanem kihívás. A lehetetlen lehetőség. A lehetetlen múló pillanat. A lehetetlen nem létezik.” Muhammad Ali

A mentalitásom már gyerekkoromban ehhez hasonló volt amikor elkezdtem az aktív sportot 5 éves koromban édesanyám jóvoltából, pedig akkor még nem hallottam ezt a megfogalmazást.
A küzdősportolói hozzáállás segített jó és rossz élethelyzetekben a megoldás felé tekinteni és mindezt kamatoztatni a testedzés terén.

Mindenképpen azt gondolom, fogok tudni segíteni Neked ebben a pozitív életszemlélet átadásában, ami a fizikai és mentális fejlődésedet is elősegíti!

Szakterületem a kontrollált mozgásformák közül az erőnlét fokozása,
a szabadabbak közül pedig a Muay Thai, európai nevén a Thai box.

Utóbbit 12 éves korom óta űzöm. Versenyzői pályafutásom során sikerült magyar bajnokságon többször dobogóra állnom.
Edzői tevékenységemet 2011 óta folytatom. Gyakorlatias ember vagyok, ahol többet számítanak a tettek mint a szavak.

Tanulmányaimat a Body N’ Soul Wellness Academy-nél egy amerikai személyi edző iskolánál kezdtem majd TRX, Kettlebell eszközök használatának az elsajátításával folytattam. A sérüléseknek a kezelése, -mely az én életemet is nehezítik- féken tartása is folyamatos tanulmányokat igényel az iskolapadban és az életben egyaránt.